Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

25 του μηνα (δηλαδη μεθαυριο) ανεβαινει κατακορυφα και γινεται πιο ακριβο και απο Πολωνια και Αιγυπτο οποτε κοψε την ανανεωση και μετακομισε

ωραια αρα οσους μας χρεωσε θεωρητικα μεχρι 21 προσωπικα εμενα ιουνη κραταω αυτη και μετα παω αιγυπτο. διορθωσε με εαν κανω λαθος.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sellout είπε

ωραια αρα οσους μας χρεωσε θεωρητικα μεχρι 21 προσωπικα εμενα ιουνη κραταω αυτη και μετα παω αιγυπτο. διορθωσε με εαν κανω λαθος.

Σωστα,με το ιδιο email μπλα μπλα και απλα βαζεις και μια Αιγυπτιακη διευθυνση

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι υπαρχει αυτη η μεγαλη διαφορα στην τιμη;
Μιλαμε εδω μεσα για 10,5€ τον χρονο (?) 
Οταν εγω για να κανω εγγραφη για  δυο μηνες θα πρεπει να πληρωσω 5,99€ μαζι με τον πρωτο μηνα που ειναι δωρο.

Γιατι να υπαρχει αυτη η μεγαλη διαφορα στην τιμη και πως καθοριζεται;

Το παρακολουθω αρκετα το θεμα, σκεφτομαι να το κανω αλλα με σταματαει στο οτι παρουσιαζονται προβληματα σε υποτιτλους σειρων & ταινιων. Ενταξει, μπορει να ειναι σε σπανιες περιπτωσεις. 

Συγγνωμη για την απλη ερωτηση και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις που θα ακολουθησουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lshow είπε

Μπορει καποιος να μου πει γιατι υπαρχει αυτη η μεγαλη διαφορα στην τιμη;
Μιλαμε εδω μεσα για 10,5€ τον χρονο (?) 
Οταν εγω για να κανω εγγραφη για  δυο μηνες θα πρεπει να πληρωσω 5,99€ μαζι με τον πρωτο μηνα που ειναι δωρο.

Γιατι να υπαρχει αυτη η μεγαλη διαφορα στην τιμη και πως καθοριζεται;

Το παρακολουθω αρκετα το θεμα, σκεφτομαι να το κανω αλλα με σταματαει στο οτι παρουσιαζονται προβληματα σε υποτιτλους σειρων & ταινιων. Ενταξει, μπορει να ειναι σε σπανιες περιπτωσεις. 

Συγγνωμη για την απλη ερωτηση και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις που θα ακολουθησουν.

ονομαζεται ελευθερια οικονομια και προσαρμογη τιμων αναλογως τον βασικο μισθο στην εκαστοτε χωρα μαζι με αλλους παραγοντες

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kid είπε

Μπορώ με το ιδιο account αφού ακυρώσω το τουρκικο να κανω Πολωνία ή Αίγυπτο ;

Ποιο είναι πιο ευκολο; 

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος για νέο λογαριασμό. Μια διεύθυνση Αιγύπτου θα χρειαστεί να βάλεις.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Αν ενεργοποιηθεί το prime gaming χρεώνει τίποτα έξτρα στη συνδρομή;

Οχι, είναι προνόμιο της prime συνδρομής 

Δημοσ.

παιδια μια χαρη αν μπορει καποιος σορι για το οφ τοπικ, μπορειτε να ελεγξετε την σειρα ''person of interest'' και να μου πειτε αν εχει ή όχι ελληνικούς υπότιτλους;

ειναι 2 σειρες και μονο που θελω να δω στο prime video και επειδη εχω εξαιρετικά λίγο ελευθερο χρόνο, θα αγοράσω συνδρομή χρόνου και θα τα δω σταδιακά,απλα θελω να ξερω αν εχει ή όχι Ελλνικούς υπότιτλους η συγκεκριμένη σειρα, η 2ρη που θελω να δω εχει..

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, maparios είπε

παιδια μια χαρη αν μπορει καποιος σορι για το οφ τοπικ, μπορειτε να ελεγξετε την σειρα ''person of interest'' και να μου πειτε αν εχει ή όχι ελληνικούς υπότιτλους;

ειναι 2 σειρες και μονο που θελω να δω στο prime video και επειδη εχω εξαιρετικά λίγο ελευθερο χρόνο, θα αγοράσω συνδρομή χρόνου και θα τα δω σταδιακά,απλα θελω να ξερω αν εχει ή όχι Ελλνικούς υπότιτλους η συγκεκριμένη σειρα, η 2ρη που θελω να δω εχει..

ευχαριστώ εκ των προτέρων

This video is currently unavailable to watch in your location

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πολωνικό πήγε να μου τραβήξει 49ζλοτι δηλαδή 10.90€ από revolut.wtf? Για ένα μήνα αυτά;;;;

Edit:άντε οι σατανάδες για ένα χρόνο ήταν.τωρα γιατί από 10.50€ όμως έγινε ο 10.90€ ενώ έγραφε δεν έχει προμήθεια είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο 

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Σήμερα το πολωνικό πήγε να μου τραβήξει 49ζλοτι δηλαδή 10.90€ από revolut.wtf? Για ένα μήνα αυτά;;;;

Edit:άντε οι σατανάδες για ένα χρόνο ήταν.τωρα γιατί από 10.50€ όμως έγινε ο 10.90€ ενώ έγραφε δεν έχει προμήθεια είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο 

Γιατί η σημερινή ισοτιμία είναι αυτή και όχι 10.50

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από συνδρομή prime Αιγύπτου έχει ενεργοποιήσει κανείς το prime gaming? Το προσπαθώ αλλά δεν το καταφέρνω, βγάζει μήνυμα σφάλματος:

Oh no! We can’t enable Prime Gaming on your account.

It looks like there was an error activating Prime Gaming.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...