Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Ελληνικό...

Πρέπει να κάνεις νέο λογαριασμό Gmail

Γιατί να κάνει νέο λογαριασμό Gmail? Απλά κάνει login στο Amazon με τον υπάρχον λογαριασμό και ξεκιναει τη συνδρομή βάζοντας με διεύθυνση Αιγύπτου 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά τις αυξήσεις Τουρκίας, πήγα σε Πολωνικό αλλά μου την σπάει πολύ το top 10 κλπ... Ξέρει κανείς αν παρουσιάζεται το ίδιο θέμα με Αίγυπτο? Προλαβαίνω να αλλάξω πριν με χρεώσει annual

Υ.Γ.: Το βίντεο του Σώτο κατέβηκε και δεν πρόλαβα να το δω, παίχτηκε κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εκανα ακύρωσή συνδρομής στο πολωνικό και κατάργησή λογαριασμού.Πήγα με τα ίδια στοιχεία και εκανα λογαριασμό στο αιγυπτιακό και έβαλα αιγυπτιακή διεύθυνση. Δεν βλέπω τοπ αιγυπτιακό και έχω και ολο το ιστορικό και λίστα από το πολωνικό.Ας επιβεβαίωσει και κάποιος αλλος

Επεξ/σία από taximan
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, taximan είπε

Εγώ εκανα ακύρωσή συνδρομής στο πολωνικό και κατάργησή λογαριασμού.Πήγα με τα ίδια στοιχεία και εκανα λογαριασμό στο αιγυπτιακό και έβαλα αιγυπτιακή διεύθυνση. Δεν βλέπω τοπ αιγυπτιακό και έχω και ολο το ιστορικό και λίστα από το πολωνικό.Ας επιβεβαίωσει και κάποιος αλλος

Ναι ισχύει και εγώ έκανα πολωνικό και με τον ίδιο λογαριασμό αιγυπτιακό όπως τα λες είναι 

Δημοσ.

Επανέρχομαι να πω πως έγινε η αλλαγή σε .eg και βγάζει στην αρχική 3 κατηγορίες "Arabic sub" και 2 "Arabic audio", δεν έχει καμία σχέση με το πολωνικό χάλι όμως που είχε στα πολωνικά κατηγορίες και banners. Επίσης δεν υπάρχει top 10 χώρας, μόνο "top movies" και "top tv". Αυτά βέβαια μπορεί να αλλάξουν κάποια στιγμή, έτσι είναι τώρα πάντως.

27 λεπτά πριν, lampisd είπε

Ποσο κοστιζει το αιγυπτιακο παιδια;

249 egp τον χρόνο, το οποίο μεταφράζεται σε 7.47€, 29 egp (0.87€) ο μήνας με σημερινό συνάλλαγμα

Δημοσ.

Μπορείτε να μας πείτε εσείς που βάλατε το αιγυπτιακό, π. χ. στο Picard season 2 ή season 3 αν έχει ελληνικούς υπότιτλους? γιατί στο πολωνικό δεν έχει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosbar είπε

Μπορείτε να μας πείτε εσείς που βάλατε το αιγυπτιακό, π. χ. στο Picard season 2 ή season 3 αν έχει ελληνικούς υπότιτλους? γιατί στο πολωνικό δεν έχει. 

Πουθενά δεν έχει η 2 και 3, μόνο η πρώτη εχει 

Δημοσ.

Καλη η προσφορα δεν λεω αλλα το προβλημα ειναι πως σε καποιες ταινιες και σειρες εχει μονο αγγλικους η πολωνικους υποτιτλους και γλωσσα οπως και αν το ρυθμισω και το δευτερο ειναι πως πληρωσα μια ενοικιαση ενος παιδικου που ηθελε να δει ο ανιψιος μου και η γλωσσα και παλι ενω ειναι παλια το audio μου το εβγαλε διαθεσιμο μονο αγγλικα και πολωνικα.Εχει και αυτο με τους πολωνικους τιτλους και περιγραφη αλλα αυτο δεν βαριεσαι προσπερνιεται

Δημοσ.

Από ότι είδα τώρα στο Curve το Τουρκικό χρεώνει 0.37€ το μήνα. Θα αλλάξει κάτι; Έχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα το Πολωνικό και το Αιγυπτιακό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Από ότι είδα τώρα στο Curve το Τουρκικό χρεώνει 0.37€ το μήνα. Θα αλλάξει κάτι; Έχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα το Πολωνικό και το Αιγυπτιακό;

25 του μηνα (δηλαδη μεθαυριο) ανεβαινει κατακορυφα και γινεται πιο ακριβο και απο Πολωνια και Αιγυπτο οποτε κοψε την ανανεωση και μετακομισε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορώ με το ιδιο account αφού ακυρώσω το τουρκικο να κανω Πολωνία ή Αίγυπτο ;

Ποιο είναι πιο ευκολο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, kid είπε

Μπορώ με το ιδιο account αφού ακυρώσω το τουρκικο να κανω Πολωνία ή Αίγυπτο ;

Ποιο είναι πιο ευκολο; 

Πολωνία με το ιδιο Αίγυπτο καινούριο Mail. Όπως σωστά είπαν για Αίγυπτο νεα διεύθυνση απο Αίγυπτο

Επεξ/σία από vaggos88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...