JDROGAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 53 λεπτά πριν, AndreasBoo είπε απο το επομενο μηνα θα ειναι 39λιρες Δηλαδη 1,80 ευρω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Rattlehead είπε Δηλαδή τέτοιοι υπότιτλοι; Απόκρυψη περιεχομένων Oχι
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, vagmouk είπε Για να φύγουν τα Πολωνικά πρέπει αρχικά να φτιάξει κάποιος καινούριο account στο Αμερικάνικο amazon.com και έπειτα να κάνει log in και να γραφτεί στο Amazon.pl με τα credentials του Αμερικάνικου.Τα ευρωπαικά prime accounts δεν διαβάζουν την ip της χώρας που βρίσκεται κάποιος για να προσαρμόσουν το περιεχόμενο αλλά σε κλειδώνουν στο περιεχόμενο της χώρας που έκανες την εγγραφή.Λογικά θα γίνεται και μέσω του Αγγλικού amazon.com τώρα που δεν είναι στην ΕΕ , αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Ετσι το εκανα κι εγω, αλλα σε πολλες ταινιες και σειρες εχει μονο πολωνικη περιγραφη. 1
_Kapitalas_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ετσι το εκανα κι εγω, αλλα σε πολλες ταινιες και σειρες εχει μονο πολωνικη περιγραφη. Το top 10 Πολωνίας εμφανίζεται? 21 ώρες πριν, vagmouk είπε Για να φύγουν τα Πολωνικά πρέπει αρχικά να φτιάξει κάποιος καινούριο account στο Αμερικάνικο amazon.com και έπειτα να κάνει log in και να γραφτεί στο Amazon.pl με τα credentials του Αμερικάνικου.Τα ευρωπαικά prime accounts δεν διαβάζουν την ip της χώρας που βρίσκεται κάποιος για να προσαρμόσουν το περιεχόμενο αλλά σε κλειδώνουν στο περιεχόμενο της χώρας που έκανες την εγγραφή.Λογικά θα γίνεται και μέσω του Αγγλικού amazon.com τώρα που δεν είναι στην ΕΕ , αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Με έχουν πει ότι μια λύση είναι να κάνεις trial στο Γερμανικό και μετά όταν λήξει να το αλλάξεις σε Πολωνικό αλλά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται αυτή η αλλαγή και αν θα πρέπει να σβήσω το Πολωνικό που έχω κάνει ήδη.
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, _Kapitalas_ είπε Το top 10 Πολωνίας εμφανίζεται? ναι, και ολα στα πολωνικα και καπου πετυχα και ταινια χωρις διαθεσιμους υποτιτλους, αλλα μονο με αγγλικο η πολωνικο ηχο
vagmouk Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, _Kapitalas_ είπε Το top 10 Πολωνίας εμφανίζεται? Με έχουν πει ότι μια λύση είναι να κάνεις trial στο Γερμανικό και μετά όταν λήξει να το αλλάξεις σε Πολωνικό αλλά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται αυτή η αλλαγή και αν θα πρέπει να σβήσω το Πολωνικό που έχω κάνει ήδη. Δοκίμασα χτες απο περιέργια και στο Amazon uk και δούλεψε και εκεί.Ένα έξτρα βήμα που έκανα είναι να βάλω μια Αγγλική διεύθυνση στο τρόπο πληρωμής αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό χρειάζεται.Ο Αγγλικός μου λογαριασμός είναι παλιός και δε θυμάμαι αν έιχα κάποτε ενεργοποιήσει το Prime εκεί και μετά το ακύρωσα αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.Τσάμπα είναι για ένα μήνα και ακυρώνεις στα καπάκια.Κάνοντας login με τα Αγγλικά credentials στο Πολωνικό και ενεργοποιώντας το prime δεν έχει Πολωνικά ούτε για δείγμα ,φορτώνει την Ελληνική βιβλιοθήκη και το Ελληνικό top10 και προτάσεις.Στην τελική κάνεις ένα μήνα trial στο Αγγλικό η το Us και ακυρώνεις ,μετά άλλον ένα στο Πολωνικό και καταλήγεις να πληρώνεις 10,70 για 14 μήνες....Το μόνο πιθανό ρίσκο είναι να μην υπάρχει η ετήσια προσφορά του Πολωνικού σε ένα μήνα.
sdikr Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, vagmouk είπε Δοκίμασα χτες απο περιέργια και στο Amazon uk και δούλεψε και εκεί.Ένα έξτρα βήμα που έκανα είναι να βάλω μια Αγγλική διεύθυνση στο τρόπο πληρωμής αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό χρειάζεται.Ο Αγγλικός μου λογαριασμός είναι παλιός και δε θυμάμαι αν έιχα κάποτε ενεργοποιήσει το Prime εκεί και μετά το ακύρωσα αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.Τσάμπα είναι για ένα μήνα και ακυρώνεις στα καπάκια.Κάνοντας login με τα Αγγλικά credentials στο Πολωνικό και ενεργοποιώντας το prime δεν έχει Πολωνικά ούτε για δείγμα ,φορτώνει την Ελληνική βιβλιοθήκη και το Ελληνικό top10 και προτάσεις.Στην τελική κάνεις ένα μήνα trial στο Αγγλικό η το Us και ακυρώνεις ,μετά άλλον ένα στο Πολωνικό και καταλήγεις να πληρώνεις 10,70 για 14 μήνες....Το μόνο πιθανό ρίσκο είναι να μην υπάρχει η ετήσια προσφορά του Πολωνικού σε ένα μήνα. O Λογαριασμός μου ήταν απο την αρχή απο το Αγγλικό, με τα ίδια crendentials μετά μπαίνεις και στα υπόλοιπα, μου βγάζει κανονικά πολωνικά
vagmouk Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, sdikr είπε O Λογαριασμός μου ήταν απο την αρχή απο το Αγγλικό, με τα ίδια crendentials μετά μπαίνεις και στα υπόλοιπα, μου βγάζει κανονικά πολωνικά Έχεις βάλει Αγγλική διέυθυνση στο τρόπο πληρωμής? Έχεις ενεγοποιήσει ποτέ το Αγγλικό Prime?Εγώ όταν ενεργοποίησα το Πολωνικό prime έβαλα τα credentials και την κάρτα του Αγγλικού με Αγγλική διέυθυνση.Γενικά έχω καταλάβει ότι τα Billing Addresses παίζουν μεγάλο ρόλο για το localization των υπηρεσιών της Amazon.
sdikr Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, vagmouk είπε Έχεις βάλει Αγγλική διέυθυνση στο τρόπο πληρωμής? Έχεις ενεγοποιήσει ποτέ το Αγγλικό Prime?Εγώ όταν ενεργοποίησα το Πολωνικό prime έβαλα τα credentials και την κάρτα του Αγγλικού με Αγγλική διέυθυνση.Γενικά έχω καταλάβει ότι τα Billing Addresses παίζουν μεγάλο ρόλο για το localization των υπηρεσιών της Amazon. Οχι απο την εποχή που είχε το free shipping για Ελλάδα με ελληνική κάρτα και διεύθυνση Είχα κάποια στιγμή δοκιμαστικό αγγλικό prime, με τους ίδιους κωδικούς μπαίνει κανονικά σε Γερμανικό, Ιταλικό, Γαλλικό κλπ (single sign on)
_Kapitalas_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Χθες έκανα νέο λογαριασμό στο Αμερικάνικο Amazon για να κάνω αρχικά εκεί trial και στην συνέχεια όταν τελειώσει να ακυρώσω και να το γυρίσω σε Πολωνικό. Έτσι λέγεται ότι θα εξαφανιστεί το Πολωνικό top 10. Πήγα να συνδεθώ στο Amazon Prime και με πέταξε να συνδεθώ στο Amazon.com για να δω ταινίες. Ξαναπροσπάθησα να συνδεθώ στο Prime και μου έβγαλε μήνυμα να αλλάξω το region για να μπορέσω να δω από το Prime. Η ερώτηση είναι να αλλάξω το region ή να το αφήσω έτσι για να μην έχω θέμα στην διαδικασία για να φύγει το Πολωνικό top 10. Αν γνωρίζει κάποιος ας ρίξει καμιά απάντηση.
yazidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Υπάρχει κάποια σελίδα όπου να δείχνει συγκριτικό για το περιεχόμενο που έχουν τα διαφορετικά regions; πχ πολωνικό vs τουρκικό;
alexmm Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, yazidis είπε Υπάρχει κάποια σελίδα όπου να δείχνει συγκριτικό για το περιεχόμενο που έχουν τα διαφορετικά regions; πχ πολωνικό vs τουρκικό; ισως σου φανει ενδιαφερον αυτο 1
Rattlehead Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ενώ έκανα το πολωνικό(αλλαγή από τουρκικό) και μου έδωσε ένα μήνα δωρεάν και δεν με χρέωσε,όταν έκανα ενεργοποιηση του prime gaming με χρέωσε 0.73€ Θα είναι κάθε μήνα η χρέωση αυτή όπως η συνδρομή;είχα διαβάσει σχόλια σας ότι είναι τσάμπα το gaming .έχει συμβεί σε άλλον; Edit:είδα ότι έγινε και σε άλλους χρέωση με επιστροφή οπότε αναμενω Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από Rattlehead
vaggos88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Ενώ έκανα το πολωνικό(αλλαγή από τουρκικό) και μου έδωσε ένα μήνα δωρεάν και δεν με χρέωσε,όταν έκανα ενεργοποιηση του prime gaming με χρέωσε 0.73€ Θα είναι κάθε μήνα η χρέωση αυτή όπως η συνδρομή;είχα διαβάσει σχόλια σας ότι είναι τσάμπα το gaming .έχει συμβεί σε άλλον; Η χρέωση αυτή θα επιστραφεί, την κάνουν για πιστοποίηση.
archiezulu Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μαλακία είναι το αγγλικό , έβλεπα χθές στο πολωνικό το air και σε αυτό λέει προσωρινά μη διαθέσιμο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από archiezulu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα