Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, serafeim71 είπε

Καλησπερα,μια ερωτηση εχω ,πως θα κανω ακυρωσει συνδρομης στο τουρκικο  Amazon Prime .? μονο να αφαιρεσω την πιστωτικη καρτα βρηκα να βγαλω

Manage membership - terminate membership

Επεξ/σία από blackpixie
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως έμεινα Τουρκία γιατί δεν την πάλευα με το τόσο πολωνικό υλικό... Το τουρκικό είναι σαν να έχω το δικό μας..

Τώρα για το disney που μου λήγει η ετήσια προσφορά, πλην gamsgo που είναι για μια τηλεόραση, έχει κανείς άλλη πρόταση που να είναι δοκιμασμένη;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sgatzo είπε

Εγώ πάντως έμεινα Τουρκία γιατί δεν την πάλευα με το τόσο πολωνικό υλικό... Το τουρκικό είναι σαν να έχω το δικό μας..

Τώρα για το disney που μου λήγει η ετήσια προσφορά, πλην gamsgo που είναι για μια τηλεόραση, έχει κανείς άλλη πρόταση που να είναι δοκιμασμένη;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ απο τους Πολωνικούς τίτλους σειρών/ταινιών? Το εχω γυρίσει αγγλικα αλλα τιποτα.

Βλεπω απο browser και PC app

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
Στις 17/4/2023 στις 9:50 ΠΜ, akisgd είπε

Και σε εμένα κάνει κάτι πτώσεις στο bitrate, για μερικά δευτερόλεπτα που και που. Παράξενο γιατί πραγματικά σε καμία άλλη πλατφόρμα δεν το έχω συναντήσει... 

Όχι όμως ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις... Απλώς είναι λίγο παράξενο αυτό που συμβαίνει... 

Το βλέπω μέσω της εφαρμογής από samsung smart tv. 

Σκεφτόμουν να το δοκιμάσω και μέσω shield αλλά με πρόλαβες, δεν έχει νόημα... 

Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου να βλέπουμε την ποιότητα streaming; το πλήκτρο - i - στο τηλεκοντρόλ δεν κάνει κάτι (σε αντίθεση με το netflix).

Δημοσ.

Δηλαδή τσάμπα ακυρωσαμε το Τουρκικό;Είχα διαβάσει στο παλιό thread για τους υπότιτλους ότι είναι θέμα,αλλά βλέπω ότι συνεχίζεται,όπως λέτε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Δηλαδή τσάμπα ακυρωσαμε το Τουρκικό;Είχα διαβάσει στο παλιό thread για τους υπότιτλους ότι είναι θέμα,αλλά βλέπω ότι συνεχίζεται,όπως λέτε.

Εγώ χθες που το έβαλα, είδα ταινία με ελληνικούς υπότιτλους μια χαρά. Τα μόνα πολωνικά που βλέπω είναι στο top ten. Αυτό δεν άλλαξε, είτε έβαλα Ελληνικά είτε αγγλικά στην γλώσσα του app (android tv και win 10).

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κανονικα υποτιτλους σε οποιοδηποτε νομιζω, δεν μιλω για τουρκικο ουτε πολωνικο.

Το θεμα ομως ειναι οτι πολλες φορες οι υποτιτλοι ειναι μεταφρασμενοι απο τους Αγγλικους για προβληματα ακοης. Πχ λεει "ακουγεται απαλη μουσικη" και διαφορα αλλα τετοια ή αλλες φορες κεφαλαιοι ολοι οι χαρακτηρες. Κριμα γιατι εχει και καλο/πολυ περιεχομενο και πολυ καλη ποιοτητα εικονας που δεν συναντας ευκολα σε αλλον παροχο. Για μενα ειναι ο καλυτερος παροχος απο τους γνωστους τουλαχιστον που βλεπουμε εδω στις προσφορες, μονο στους υποτιτλους το χαλαει σε καποιες περιπτωσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Κανονικα υποτιτλους σε οποιοδηποτε νομιζω, δεν μιλω για τουρκικο ουτε πολωνικο.

Το θεμα ομως ειναι οτι πολλες φορες οι υποτιτλοι ειναι μεταφρασμενοι απο τους Αγγλικους για προβληματα ακοης. Πχ λεει "ακουγεται απαλη μουσικη" και διαφορα αλλα τετοια ή αλλες φορες κεφαλαιοι ολοι οι χαρακτηρες. Κριμα γιατι εχει και καλο/πολυ περιεχομενο και πολυ καλη ποιοτητα εικονας που δεν συναντας ευκολα σε αλλον παροχο. Για μενα ειναι ο καλυτερος παροχος απο τους γνωστους τουλαχιστον που βλεπουμε εδω στις προσφορες, μονο στους υποτιτλους το χαλαει σε καποιες περιπτωσεις.

Δηλαδή τέτοιοι υπότιτλοι;

Spoiler

Screenshot_2023-05-08-13-48-52-333_com_miui.gallery-edit.jpg.67db6769f2ed5f213ffcddbacd6e3900.jpg

Δημοσ.
18 ώρες πριν, camel555 είπε

Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου να βλέπουμε την ποιότητα streaming; το πλήκτρο - i - στο τηλεκοντρόλ δεν κάνει κάτι (σε αντίθεση με το netflix).

Δεν το γνωρίζω, όταν μιλάω για πτώση στο bitrate μιλάω για μεγάλη αισθητή με το μάτι... δηλαδή αλλοιωμένη εικόνα με πιξελιασμα κλπ όχι με βάση κάποια μέτρηση ή νούμερο... 

• Like 1
Δημοσ.

Για να φύγουν τα Πολωνικά πρέπει αρχικά να φτιάξει  κάποιος καινούριο account στο Αμερικάνικο amazon.com και έπειτα να κάνει log in και να γραφτεί στο Amazon.pl με τα credentials του Αμερικάνικου.Τα ευρωπαικά prime accounts δεν διαβάζουν την ip της χώρας που βρίσκεται κάποιος για να προσαρμόσουν το περιεχόμενο αλλά σε κλειδώνουν στο περιεχόμενο της χώρας που έκανες την εγγραφή.Λογικά θα γίνεται και μέσω του Αγγλικού amazon.com τώρα που δεν είναι στην ΕΕ , αλλά δεν έχω δοκιμάσει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενω είχα ακυρωσει το Τουρκικο , μου εστειλαν μηνυμα οτι 

Όπως ζητήσατε, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομή σας στο Amazon Prime θα ανανεωθεί σύντομα.

Στις 11 Μαΐου 2023, θα συλλέγουμε 7,90 TL το μήνα από τον λογαριασμό σας για την Prime. Μπορείτε να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ και γρήγορη αποστολή σε χιλιάδες προϊόντα, παρακολουθώντας βραβευμένες σειρές με υπότιτλους με το Prime Video , πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα με το Prime Gaming και περισσότερα προνόμια.

Εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε με τη συνδρομή σας στο Amazon Prime, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από την περιοχή Διαχείριση Prime Membership . Σε αυτήν την περίπτωση, τα προνόμια Prime θα λήξουν και δεν θα χρεωθείτε.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος του Amazon Prime.

Δεν ισχυει η αυξηση που αναγγείλανε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...