Προς το περιεχόμενο

Amazon Prime Ετήσια συνδρομή 10,50 Ευρώ στο Πολωνικό

ShadowGame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαζή ερώτηση. Τα games που παίρνεις από codes του prime gaming είναι δικά σου για όσο διατηρείς τη συνδρομή του prime;  (Πολωνικό με revolut και πήρα το Wolfenstein)

Edit: Μάλλον όχι.

Επεξ/σία από kirileman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 930
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά έγινε χρέωση που αναφέρουν και τα παιδιά παραπάνω στην Revolut και ΌΛΑ ΟΚ ΤΕΛΙΚΑ δουλεύει κανονικά το prime gaming. ΑΡΑ το clue είναι ότι στο πολωνικό amazon chat ακόμα θέλουν δουλίτσα. Άρα περιμένετε λίγες μέρες μέχρι να γίνει η χρέωση και μετά θα είναι εντάξει. 

Ούτε άλλο λογαριασμό χρειάζεται ούτε κάτι άλλο.

5 ώρες πριν, marius.t είπε

όπως έγραψα και χθες το prime gaming και σε εμένα δεν δούλευε και ζήταγε αριθμό. χθες έγινε χρέωση(δέσμευση)0,71 λεπτά και ενεργοποιήθηκε κανονικά χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή(να βάλω πχ πολωνικό νούμερο). σήμερα η χρέωση ακυρώθηκε από το amazon και τα χρήματα επιστράφηκαν. ίσως για να δουν ότι είναι κανονικός λογαριασμός. η κάρτα είναι revolut

Επιβεβαιώνω και εγώ με την σειρά μου οτι μόλις με χρέωσε τα 0.75 ξεκλείδωσε αυτόματα το prime gaming.  Όπως και να εχει, άφησα τον τουρκικο λογαριασμό μιας και τα είχα ολα συνδεδεμένα εκεί για τα drop. 

Έχει ασχοληθεί κανείς με το Amazon prime photos? έχειεφαρμογή για κινητό και λειτουργεί για όλους τους χρήστες prime. Δίνει απεριόριστο χώρο σε φωτογραφίες. Υπάρχει στο Πολωνικό;

Μπορεί κάποιος να αναφέρει την λύση έτσι ώστε να φύγει το Πολωνικό top 10 από το amazon prme. Αναφέρθηκε κάπου ότι πρέπει να γίνει trial συνδρομή στο γερμανικό amazon prime και στην συνέχεια όταν λήξει να γυρίσει σε Πολωνικό. Πως γίνετε η διαδικασία της αλλαγής? Το Πολωνικό που έχω κάνει τώρα πρέπει να το ακυρώσω? Το Πολωνικό amazon prime έγινε με λογαριασμό παλιό που είχα στο amazon.de.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2023 στις 9:10 ΜΜ, lefta_yparxoun είπε

Έχει ασχοληθεί κανείς με το Amazon prime photos? έχειεφαρμογή για κινητό και λειτουργεί για όλους τους χρήστες prime. Δίνει απεριόριστο χώρο σε φωτογραφίες. Υπάρχει στο Πολωνικό;

Από ότι διαβάζω δίνει μόνο 5Gb για video και unlimited για photos?

https://www.pocket-lint.com/what-is-amazon-photos-and-how-do-you-use-it/

Photo Storage: Amazon Prime members get free, unlimited, full-resolution photo storage, plus 5 GB video storage. All other customers get 5 GB photo and video storage. Grow the storage plan that's right for you. Plans start at $1.99 a month and you can cancel any time. Securely store, print, and share photos and view them as a virtual photo album on Amazon devices like Fire TV, Echo Show, and Fire tablets. Save your photos to the Amazon Photos app, then safely delete them from devices like your phone or camera to free up space. Shopping is made easy right from the app: create custom keepsakes like wall décor, prints, and wall canvases for all your favorite holidays.

https://www.amazon.com/b/?node=15547130011

Επεξ/σία από vactirio
  • Like 1

Καλησπερα,μια ερωτηση εχω ,πως θα κανω ακυρωσει συνδρομης στο τουρκικο  Amazon Prime .? μονο να αφαιρεσω την πιστωτικη καρτα βρηκα να βγαλω

4 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

Καλησπερα,μια ερωτηση εχω ,πως θα κανω ακυρωσει συνδρομης στο τουρκικο  Amazon Prime .? μονο να αφαιρεσω την πιστωτικη καρτα βρηκα να βγαλω

δεν είναι το ίδιο σε όλα; στο πολωνικό πχ πας στον λογαριασμό, μετά στο prime, και εκεί έχει το τωρινό πλάνο, τη λήξη του και τη διαχείριση της συνδρομής όπου έχει το να την ακυρώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...