tselassos Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Παίδες δεν κατάφερα να κάνω το prime gaming να δουλέψει. Μίλησα με chat πολωνικού amazon με google translate γιατί δεν δέχονται Αγγλικά στο chat τους και μου απάντησαν το εξής: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Εμένα δουλεύει μια χαρα δεν καταλαβαίνω γτ σου δημιουργούν προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zan.kostas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Παιδιά μόλις έκανα την prime συνδρομή και ενεργοποίησα το prime gaming και video κανονικά. Βέβαια, πλήρωσα με κάρτα revolut, όποτε ίσως εκεί να είναι η διαφορά και να δουλεύουν κανονικά όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 το Τουρκικό prime το πήγαν 39 λίρες το μήνα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselassos Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά μου έστειλε αυτό το μαιλ... amazon.pl Your amazon.com account Good morning, thank you for contacting Amazon.pl. To sum up our chat conversation, Polish Prime will not work outside the country. To use Prime Gaming in Greece, I invite you to purchase Prime on Amazon.de. I am glad I could help you. Should you have any questions, please feel free to contact me. Our customer service is available from Monday to Sunday from 6:00 to 24:00. Regards. The opinion of each client is very valuable to us. Please press the appropriate button below to tell us what you think about today's conversation or correspondence. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από tselassos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, tselassos είπε Παίδες δεν κατάφερα να κάνω το prime gaming να δουλέψει. Μίλησα με chat πολωνικού amazon με google translate γιατί δεν δέχονται Αγγλικά στο chat τους και μου απάντησαν το εξής: Γιατι μιλας μαζι τους, αφου κανεις τριπλα, οεο?! Σωστα σου απαντησαν, ειναι σαν να ρωταω το νετφλιξ γιατι δεν μου παιζει το Τουρκικο εδω. Φτιαξε αλλο λογαριασμο (και μη μιλας μαζι τους) και θα δουλεψει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από tollisth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Αφού δεν δουλεύει το πολωνικό γιατί σε στέλνει στο γερμανικό; Και τα 2 ευρωπαϊκά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpixie Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά, πλάκα κάνετε, μιλάτε και με το chat τους για να το κόψουνε στο τέλος ή να το αυξήσουν και για τους Πολωνούς; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από blackpixie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselassos Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Jumbi είπε Γιατι μιλας μαζι τους, αφου κανεις τριπλα, οεο?! Σωστα σου απαντησαν, ειναι σαν να ρωταω το νετφλιξ γιατι δεν μου παιζει το Τουρκικο εδω. Φτιαξε αλλο λογαριασμο (και μη μιλας μαζι τους) και θα δουλεψει. Δεν κάνω καμιά τρίπλα ούτε μέσω Τουρκίας ούτε τπτ. Ως πελάτης ρώτησα χωρίς να αναφέρω Ελλάδα και σχετικά. Μπερδεύεις Τουρκία με Πολωνία... 3 ώρες πριν, esertas είπε Αφού δεν δουλεύει το πολωνικό γιατί σε στέλνει στο γερμανικό; Και τα 2 ευρωπαϊκά είναι. Ακριβώς. 2 ώρες πριν, blackpixie είπε Καλά, πλάκα κάνετε, μιλάτε και με το chat τους για να το κόψουνε στο τέλος ή να το αυξήσουν και για τους Πολωνούς; Ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, tselassos είπε Δεν κάνω καμιά τρίπλα ούτε μέσω Τουρκίας ούτε τπτ. Ως πελάτης ρώτησα χωρίς να αναφέρω Ελλάδα και σχετικά. Αφου σου απαντησαν ομως για Ελλαδα, ή τσεκαραν ip ή οντως ρωτησες για Ελλαδα. Εν πασει περιπτωσει, χαζοι δεν ειναι, ξερουν γιατι ρωτησες και σε τι αποσκοπει η ερωτηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, tselassos είπε Δεν κάνω καμιά τρίπλα ούτε μέσω Τουρκίας ούτε τπτ. Ως πελάτης ρώτησα χωρίς να αναφέρω Ελλάδα και σχετικά. Μπερδεύεις Τουρκία με Πολωνία... 5 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Αφου σου απαντησαν ομως για Ελλαδα, ή τσεκαραν ip ή οντως ρωτησες για Ελλαδα. Εν πασει περιπτωσει, χαζοι δεν ειναι, ξερουν γιατι ρωτησες και σε τι αποσκοπει η ερωτηση σου. Ακριβως Chrisfm94, 2 φορες μαλιστα ειπαν για Ελλαδα και με chat και με email, απο τα ελαχιστα που γνωριζουμε εμεις... Αα, βρε μπαγασακο tselassos, σε βοηθαμε και μας την λες κιολας, οκευυυ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RAK Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δυστυχώς και εμένα το prime gaming δεν δούλεψε...το prime video οκ δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 όπως έγραψα και χθες το prime gaming και σε εμένα δεν δούλευε και ζήταγε αριθμό. χθες έγινε χρέωση(δέσμευση)0,71 λεπτά και ενεργοποιήθηκε κανονικά χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή(να βάλω πχ πολωνικό νούμερο). σήμερα η χρέωση ακυρώθηκε από το amazon και τα χρήματα επιστράφηκαν. ίσως για να δουν ότι είναι κανονικός λογαριασμός. η κάρτα είναι revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Εμένα το prime gaming δουλεύει κανονικά εξ αρχης, είχα βέβαια τότε μια χρέωση 70 λεπτά περίπου όταν το έιχα κάνει ( τα οποία επιστράφηκαν 2-3 ημέρες αργότερα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα