Προς το περιεχόμενο

Amazon Prime Ετήσια συνδρομή 10,50 Ευρώ στο Πολωνικό

ShadowGame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες δεν κατάφερα να κάνω το prime gaming να δουλέψει. Μίλησα με chat πολωνικού amazon με google translate γιατί δεν δέχονται Αγγλικά στο chat τους και μου απάντησαν το εξής:

Screenshot_2.jpg

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 930
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μόλις έκανα την prime συνδρομή και ενεργοποίησα το prime gaming και video κανονικά. Βέβαια, πλήρωσα με κάρτα revolut, όποτε ίσως εκεί να είναι η διαφορά και να δουλεύουν κανονικά όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά μου έστειλε αυτό το μαιλ...

amazon.pl
Your amazon.com account
Good morning,

thank you for contacting Amazon.pl.

To sum up our chat conversation, Polish Prime will not work outside the country.

To use Prime Gaming in Greece, I invite you to purchase Prime on Amazon.de.

I am glad I could help you.

Should you have any questions, please feel free to contact me.

Our customer service is available from Monday to Sunday from 6:00 to 24:00.

Regards.
The opinion of each client is very valuable to us. Please press the appropriate button below to tell us what you think about today's conversation or correspondence.

Επεξ/σία από tselassos

3 ώρες πριν, tselassos είπε

Παίδες δεν κατάφερα να κάνω το prime gaming να δουλέψει. Μίλησα με chat πολωνικού amazon με google translate γιατί δεν δέχονται Αγγλικά στο chat τους και μου απάντησαν το εξής:

Γιατι μιλας μαζι τους, αφου κανεις τριπλα, οεο?!

Σωστα σου απαντησαν, ειναι σαν να ρωταω το νετφλιξ γιατι δεν μου παιζει το Τουρκικο εδω.

Φτιαξε αλλο λογαριασμο (και μη μιλας μαζι τους) και θα δουλεψει.

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, πλάκα κάνετε, μιλάτε και με το chat τους για να το κόψουνε στο τέλος ή να το αυξήσουν και για τους Πολωνούς;

Επεξ/σία από blackpixie

14 ώρες πριν, Jumbi είπε

Γιατι μιλας μαζι τους, αφου κανεις τριπλα, οεο?!

Σωστα σου απαντησαν, ειναι σαν να ρωταω το νετφλιξ γιατι δεν μου παιζει το Τουρκικο εδω.

Φτιαξε αλλο λογαριασμο (και μη μιλας μαζι τους) και θα δουλεψει.

Δεν κάνω καμιά τρίπλα ούτε μέσω Τουρκίας ούτε τπτ. Ως πελάτης ρώτησα χωρίς να αναφέρω Ελλάδα και σχετικά. Μπερδεύεις Τουρκία με Πολωνία...

3 ώρες πριν, esertas είπε

Αφού δεν δουλεύει το πολωνικό  γιατί σε στέλνει στο γερμανικό; Και τα 2 ευρωπαϊκά είναι.

Ακριβώς.

2 ώρες πριν, blackpixie είπε

Καλά, πλάκα κάνετε, μιλάτε και με το chat τους για να το κόψουνε στο τέλος ή να το αυξήσουν και για τους Πολωνούς;

Ότι να ναι.

2 ώρες πριν, tselassos είπε

Δεν κάνω καμιά τρίπλα ούτε μέσω Τουρκίας ούτε τπτ. Ως πελάτης ρώτησα χωρίς να αναφέρω Ελλάδα και σχετικά.

Αφου σου απαντησαν ομως για Ελλαδα, ή τσεκαραν ip ή οντως ρωτησες για Ελλαδα. Εν πασει περιπτωσει, χαζοι δεν ειναι, ξερουν γιατι ρωτησες και σε τι αποσκοπει η ερωτηση σου.

2 ώρες πριν, tselassos είπε

Δεν κάνω καμιά τρίπλα ούτε μέσω Τουρκίας ούτε τπτ. Ως πελάτης ρώτησα χωρίς να αναφέρω Ελλάδα και σχετικά. Μπερδεύεις Τουρκία με Πολωνία...

5 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Αφου σου απαντησαν ομως για Ελλαδα, ή τσεκαραν ip ή οντως ρωτησες για Ελλαδα. Εν πασει περιπτωσει, χαζοι δεν ειναι, ξερουν γιατι ρωτησες και σε τι αποσκοπει η ερωτηση σου.

Ακριβως Chrisfm94, 2 φορες μαλιστα ειπαν για Ελλαδα και με chat και με email, απο τα ελαχιστα που γνωριζουμε εμεις...

Αα, βρε μπαγασακο tselassos, σε βοηθαμε και μας την λες κιολας, οκευυυ!

• Like 2

όπως έγραψα και χθες το prime gaming και σε εμένα δεν δούλευε και ζήταγε αριθμό. χθες έγινε χρέωση(δέσμευση)0,71 λεπτά και ενεργοποιήθηκε κανονικά χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή(να βάλω πχ πολωνικό νούμερο). σήμερα η χρέωση ακυρώθηκε από το amazon και τα χρήματα επιστράφηκαν. ίσως για να δουν ότι είναι κανονικός λογαριασμός. η κάρτα είναι revolut

Εμένα το prime gaming δουλεύει κανονικά  εξ αρχης, είχα βέβαια τότε μια χρέωση 70 λεπτά περίπου όταν το έιχα κάνει ( τα οποία επιστράφηκαν 2-3 ημέρες αργότερα ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...