Προς το περιεχόμενο

Amazon Prime Ετήσια συνδρομή 10,50 Ευρώ στο Πολωνικό

ShadowGame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Rattlehead είπε

Πεισματικά αρνείται να ακυρώσω το τουρκικό από άλλο browser,από άλλον υπολογιστή ,από κινητό,από παντού.

2 Μαϊου είναι η ανανέωση με τα 0.40€.αν τα τραβήξει θα αφαιρέσω την κάρτα να τελειωνουμε 

θελεις να σου στειλω την διαδικασια σε φωτο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 930
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το prime gaming είσαστε κομπλέ στο Πολωνικο? εμένα δε θέλει να το περάσει με τίποτα. 

Αν δε βρω ακρη θα δοκιμάσω με τον τσατσο λογαριασμό που ειχα για το τουρκικο.

• Like 2

7 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Με το prime gaming είσαστε κομπλέ στο Πολωνικο? εμένα δε θέλει να το περάσει με τίποτα. 

Αν δε βρω ακρη θα δοκιμάσω με τον τσατσο λογαριασμό που ειχα για το τουρκικο.

Και μενα με ενδιαφερει το prime gaming.
Οσοι εχετε Πολωνια, σας δουλευει κανονικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ είχα Τουρκίας , ακύρωσα και εκανα  με τον ιδιο λογαριασμό Πολωνίας , όλα δουλεύουν ΟΚ (και το prime gaming).

Επεξ/σία από Mando
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, nek4d είπε

Με λιγο ψάξιμο το prime Πολωνίας θέλει αριθμό από Πολώνια. Σε οσουw δουλεψε χωρις, λογικα ειχαν παλιότερα ενεργο prime gaming στον εκάστοτε λογαριασμό.

39 λεπτά πριν, Mando είπε

εγώ είχα Τουρκίας , ακύρωσα και εκανα  με τον ιδιο λογαριασμό Πολωνίας , όλα δουλεύουν ΟΚ (και το prime gaming).

Τελικά και εγώ εκανα το ιδιο και ολα κομπλέ. 

Επεξ/σία από vaggos88

51 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Με λιγο ψάξιμο το prime Πολωνίας θέλει αριθμό από Πολώνια. Σε οσουw δουλεψε χωρις, λογικα ειχαν παλιότερα ενεργο prime gaming στον εκάστοτε λογαριασμό.
---

Τελικά και εγώ εκανα το ιδιο και ολα κομπλέ. 

Φιλε, ευχαριστω για την 1η απαντηση αλλα η αμεσως επομενη απαντηση αναιρει την πρωτη, χαχα, οκ, μου φανηκε αστειο.

Ενταξει, πιθανοτατα τα εγραψες ξεχωριστα και συγχωνευθηκαν οι απαντησεις, οκ καταλαβα, παιζει και ο τουρκικος στην πολωνια, χωρις αριθμο πολωνιας προφανως.

17 λεπτά πριν, nek4d είπε

Φιλε, ευχαριστω για την 1η απαντηση αλλα η αμεσως επομενη απαντηση αναιρει την πρωτη, χαχα, οκ, μου φανηκε αστειο.

Ενταξει, πιθανοτατα τα εγραψες ξεχωριστα και συγχωνευθηκαν οι απαντησεις, οκ καταλαβα, παιζει και ο τουρκικος στην πολωνια, χωρις αριθμο πολωνιας προφανως.

Ναι ήθελα αρχικά να το κανω στον main λογαριασμό αλλά δεν δούλεψε και συνέχισα με τον Τουρκικο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Δεν πρεπει να ειναι αυτο. δεν ειχα ποτε prime gaming, και ποτε prime γενικότερα. Με το πολωνικό δουλεύει μια χαρα χωρις πολωνικό τηλεφωνο. Αν θυμάμαι καλα μονο η σύνδεση με το fall guys έπρεπε να γινει απο .pl site αντι για .com που έλεγαν οι οδηγίες.

Επεξ/σία από hotb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, hotb είπε

Δεν πρεπει να ειναι αυτο. δεν ειχα ποτε prime gameing, και ποτε prime γενικότερα. Με το πολωνικό δουλεύει μια χαρα χωρις πολωνικό τηλεφωνο. Αν θυμάμαι καλα μονο η σύνδεση με το fall guys έπρεπε να γινει απο .pl site αντι για .com που έλεγαν οι οδηγίες.

Ποτε εκανες την συνδρομή? Μήπως το αλλάξαν πρόσφατα η απλα ειναι bug σε ορισμένους

Επεξ/σία από vaggos88

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το prime gaming. Όταν έκανα το prime, δεν ενεργοποιούσε το gaming γιατί ζητούσε κινητό(που υπήρχε ήδη). πριν λίγο, έγινε χρέωση 0,71 λεπτά και τώρα λειτουργεί κανονικά. οπότε για να ξεκολλήσει ίσως να θέλει να κάνει πρώτα μια χρέωση. 

Επεξ/σία από marius.t

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2023 στις 7:56 ΜΜ, nek4d είπε

Εγώ είχα Prime video (συμπεριλαμβανομένου το Twitch και Prime Gaming) κανονικά το Ελληνικό με χρέωση μήνα  6,99€. Ετυχε να μην ανανεώσω την συνδρομή μου λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί η προσφορά μέσω Πολωνίας των 10€ και κάτι ψιλά για την ετήσια προσφορά.

Μπήκα στον Σύνδεσμο του OP, έκανα την πληρωμή μου μέσω της Revolut όπως πάντα και μου ενεργοποιήθηκε αυτόματα χωρίς να μου ζητήσει περαιτέρω στοιχεία όπως τηλέφωνα κτλ. (είχα μέσα τα στοιχεία τα Ελληνικά).

Όταν μπήκα στον λογαριασμό μου άλλαξε το interface που αναφέρει TOP σειρές-ταινίες της Χώρας και μου δείχνει της Πολωνίας. Όπου υπήρχαν Ελληνικοί υπότιτλοι σε περιεχόμενο υπάρχουν κανονικα. Υπάρχει μεγαλύτερο περιεχόμενο στο Πολωνικό σε σχέση με της Ελλάδας. Ακόμα και να αν υπάρχει περιεχόμενο Αγγλικού Audio και δεν υπάρχει έστω Αγγλικός υποτιτλισμός, παρατήρησα ότι ήταν θέμα χρόνου να προστεθεί.

Εν συνεχεία, για να σου απαντήσω και στην ερώτησή σου σχετικά με το Prime Gaming, στην δική μου περίπτωση όλα λειτουργούν κανονικα. Εχω καθε μήνα όλες τις προσφορές του Gaming και κλασικά το 1 δωρεάν Amazon token για συνδρομή σε ένα κανάλι της επιλογής σου στο Twitch.

Τέλος να σημειώσω, όπως ανέφερα αρχικά, ότι την προσφορά την πήρα τις πρώτες ημέρες που εμφανίστηκε στο φόρουμ οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι όλα τα κριτήρια παραμένουν τα ίδια.

Ελπίζω με τις παραπάνω πληροφορίες να βοήθησα και εσένα και άλλους συμφορουμήτες που παρατηρώ ότι εδώ και πολλές ημέρες έχουν ανάλογες απορίες.

Επεξ/σία από GreekReaper
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...