Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να αλλάξω από τουρκικό σε πολωνικό. Μπορώ να το κάνω με το ίδιο τουρκικό λογαριασμό? η να βάλω άλλο? με τον αρχικό που είχα?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κρατάει και το ιστορικό με τι έχεις δει μέχρι τώρα από το τούρκικο;

Επεξ/σία από taskounis
Δημοσ.

Ερώτηση. Στο Πολωνικό εμπεριέχεται η βασική έκδοση του Amazon Music ; 

Μπορείς να παίζεις τις playlist έστω με shuffle?

Ρωτάω γιατί στο Τουρκικό δεν παίζει καθόλου το Amazon Music.

Δημοσ.

προσπαθώ να μπω among gaming με το πολωνικό αλλά ζητάει να επιβεβαιώσω το νούμερο τηλ μου ενώ το έχω ήδη κάνει. Είναι το ίδιο νούμερο που με το τουρκικό amazon που έκανα με το τουρκικό google λογ

τι να κάνω?

Δημοσ.

Εμένα δεν μου εμφανισε καν την επιλογή ακύρωσης της τουρκικής συνδρομής,η οποία είχε ανανέωση 2 Μαϊου.μου ζητάει να πάρω τον ένα μήνα δωρεάν.εκανα το πολωνικό,θα δούμε από τον επόμενο και αναμένω.ειχε κανένας το ίδιο θέμα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Εμένα δεν μου εμφανισε καν την επιλογή ακύρωσης της τουρκικής συνδρομής,η οποία είχε ανανέωση 2 Μαϊου.μου ζητάει να πάρω τον ένα μήνα δωρεάν.εκανα το πολωνικό,θα δούμε από τον επόμενο και αναμένω.ειχε κανένας το ίδιο θέμα;

Ενα παιδι το ειχε αυτο το bug και ηταν θεμα browser ειπε,μετα του εστρωσε

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Ενα παιδι το ειχε αυτο το bug και ηταν θεμα browser ειπε,μετα του εστρωσε

άλλαξα browser πατάω στο πολωνικό activate και μου βγάζει το ίδιο πράγμα. Εντωμεταξύ είχα βάλει σ αυτό otp verification

54 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε

άλλαξα browser πατάω στο πολωνικό activate και μου βγάζει το ίδιο πράγμα. Εντωμεταξύ είχα βάλει σ αυτό otp verification

τελικά το έκανα με το τουρκικό λογαριασμό και δούλεψε :) Ευχαριστώ πολύ τσατσοαγωνιστες

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά. Ακύρωσα τον τουρκικό λογαριασμό που είχα με καινούργιο Mail και έκανα στο πολωνικο με Mail που έχω και στο γερμανικό. Αλλά επειδή είμαι Γερμανία όταν πάω να μπω με βγάζει ότι είναι στο γερμανικό και δεν βρίσκει την συνδρομή που έκανα στο πολωνικο. Τι πρέπει να κάνω? Ακόμα και με vpn προσπάθησα αλλά τπτ. Πάντα με βρίσκει. Καμμια ιδέα?

Δημοσ.

Να σας πω μαγκες, με το library τι παιζει; Δεν εχω καταλαβει ακριβως. Βλεπω το τουρκικο π εχω μεχρι σημερα εχει λιγα πραγματα το αργεντινικο εχει 4Χ library, αντι για 1.8 θα βγαινει 2ε δεν ξερω αμα αξιζει η αν εχει κανεις να μας πει. https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/

26 λεπτά πριν, boubaras είπε

Μια ερώτηση παιδιά. Ακύρωσα τον τουρκικό λογαριασμό που είχα με καινούργιο Mail και έκανα στο πολωνικο με Mail που έχω και στο γερμανικό. Αλλά επειδή είμαι Γερμανία όταν πάω να μπω με βγάζει ότι είναι στο γερμανικό και δεν βρίσκει την συνδρομή που έκανα στο πολωνικο. Τι πρέπει να κάνω? Ακόμα και με vpn προσπάθησα αλλά τπτ. Πάντα με βρίσκει. Καμμια ιδέα?

μπες απο primevideo.com

Δημοσ.

Εκανα και εγω σήμερα την συνδρομή αλλά στο prime gaming δεν συνδέεται, επιμένει να βάλω αριθμό ενώ έχω ήδη. 

Δημοσ.

Πεισματικά αρνείται να ακυρώσω το τουρκικό από άλλο browser,από άλλον υπολογιστή ,από κινητό,από παντού.

2 Μαϊου είναι η ανανέωση με τα 0.40€.αν τα τραβήξει θα αφαιρέσω την κάρτα να τελειωνουμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...