Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ξεκίνησε το Disney με αναθεώρηση τιμής στη Τουρκία και τώρα το Amazon παρόλο που τα οικονομικά της χώρας δεν είναι και τα πιο ευχάριστα. Νομίζω ξέρουν ότι πολύ κόσμος παίζει σε "γκρίζα" ζώνη και αντι να τους ξεκόψουν όπως το Netflix...πάνε να βγάλουν χρήμα.

Παρεπιπτόντως το Τούρκικο από 25 Μαΐου λέει θα χρεώσει με τη νέα τιμή οπότε για 1 μήνα ακόμη είμαστε κομπλέ.

Επεξ/σία από kamui
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, blackpixie είπε

Οπότε τρέχουμε εκεί να κάνουμε ετήσια να προλάβουμε.

4 ώρες πριν, Thanasis159 είπε

Ήρθε και εμένα σε Τούρκικο και το ακύρωσα... Πάμε για πολωνικό ετήσιο να βγάλουμε 13 μήνες και βλέπουμε μετά.

Δεν προλαβαινεις τιποτε και το Τουρκικο ηταν ετησιο και αλλαξε ενδιαμεσα, αλλαζει ανα πασα στιγμη και το Πολωνικο, βασει ορων.

Επεξ/σία από nek4d
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις βρω χρόνο θα κάνω έναν λογαριασμό ακόμα.

Θα το αναρτήσω και εδώ και όποιος θέλει να του δώσω δωρεάν να έχει...

Έχουμε ανάγκη για πολύ περισσότερα από τα 20€ θεωρώ...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Μόλις βρω χρόνο θα κάνω έναν λογαριασμό ακόμα.

Θα το αναρτήσω και εδώ και όποιος θέλει να του δώσω δωρεάν να έχει...

Έχουμε ανάγκη για πολύ περισσότερα από τα 20€ θεωρώ...

Χωρίς διάθεση να εκτροχιάσω το θέμα, δεν είμαι σίγουρος τι εξυπηρετούν τα σχόλιά σου σήμερα στο thread... Δλδ, σαφώς ο καθένας υπολογίζει το πορτοφόλι του και επιπλέον αξιολογεί πόσο αξίζει για αυτόν μια υπηρεσία και αν θέλει ή όχι να την αγοράσει. Αν για κάποιον αξίζει λίγο, μια αύξηση 4x είναι υπερβολική, για κάποιον άλλο είναι ψίχουλα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Χωρίς διάθεση να εκτροχιάσω το θέμα, δεν είμαι σίγουρος τι εξυπηρετούν τα σχόλιά σου σήμερα στο thread... Δλδ, σαφώς ο καθένας υπολογίζει το πορτοφόλι του και επιπλέον αξιολογεί πόσο αξίζει για αυτόν μια υπηρεσία και αν θέλει ή όχι να την αγοράσει. Αν για κάποιον αξίζει λίγο, μια αύξηση 4x είναι υπερβολική, για κάποιον άλλο είναι ψίχουλα. 

Αν υπολογίσεις τη διαφορά που προκύπτει ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες και στο χρόνο και διαδικασία να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό θα καταλάβεις. 

Μπορώ να κατανοήσω μια σεβαστή διαφορά στο σύνολο αλλά όχι μια τέτοια ασήμαντη...

Από εκεί και πέρα αν δεν έχεις τι να κάνεις και σπαταλάς το χρόνο σου για δημιουργία λογαριασμών/δοκιμών καλά κάνεις και μπράβο σου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Θεωρητικά αν δεν αξίζει η υπηρεσία, δεν την βάζεις καθόλου. Με το να αποφασίζεις από ποια χώρα θα βάλεις επειδή τόσο θεωρείς εσύ ότι αξίζει, παραβιάζεις τους όρους χρήσης. Επιπλέον, με κάτι τέτοιους τρόπους, δυσκολεύουμε τους κατοίκους εκείνης της χώρας. Προφανώς το νετφλιξ ειδε περίεργη αύξηση χρηστών και άρα ανέβασε το κόστος. 

Σκέψου ότι εσύ γκρινιάζεις που από 0.5 ευρώ πήγε μόλις 2/μηνα (αύξηση που δεν φτάνει και πάλι τον καφέ). Για τους ίδιους τους Τούρκους η αύξηση τους δυσκολεύει πολύ περισσότερο λόγω λίρας (από περίπου 10 λίρες, σε σχεδόν 40)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θεωρητικά αν δεν αξίζει η υπηρεσία, δεν την βάζεις καθόλου. Με το να αποφασίζεις από ποια χώρα θα βάλεις επειδή τόσο θεωρείς εσύ ότι αξίζει, παραβιάζεις τους όρους χρήσης. Επιπλέον, με κάτι τέτοιους τρόπους, δυσκολεύουμε τους κατοίκους εκείνης της χώρας. Προφανώς το νετφλιξ ειδε περίεργη αύξηση χρηστών και άρα ανέβασε το κόστος. 

Σκέψου ότι εσύ γκρινιάζεις που από 0.5 ευρώ πήγε μόλις 2/μηνα (αύξηση που δεν φτάνει και πάλι τον καφέ). Για τους ίδιους τους Τούρκους η αύξηση τους δυσκολεύει πολύ περισσότερο λόγω λίρας (από περίπου 10 λίρες, σε σχεδόν 40)

Κατανοώ τι λες, αλλά έχεις δει σε τι thread γίνεται αυτή η συζήτηση, έτσι; Μιλάμε σε ένα thread όπου η προσφορά είναι ότι μέσω του Πολωνικού store, παίρνεις την ίδια υπηρεσία σε τιμή 7 φορές κάτω από την Ελλάδα.

Δημοσ.

Αρχίσατε πάλι τα επιστημονικά σας και τις αναλυσεις;

Το πολωνικό Amazon το έσπρωχναν σαν τρελοί στην αρχή γιατί υπήρχε bounty για εγγραφές μέσω affiliate λινκ σε άσχετους ή τεχνοφοβικους.

Οποίος ήθελε Amazon συνδρομή για το ψηφιακό κομμάτι μόνο,ήδη ήξερε την λύση της Τουρκιας που ούτε βουνό είχε καταντήσει,ούτε τηλέφωνο ζητάγε ούτε τίποτα αν ακολουθούσες τις οδηγίες σωστα.

Ακριβυνε η Τουρκία και απλά μετακομίσαμε όσοι είχαμε λογαριασμό για πολλά χρόνια στην Πολωνία,όταν με το κακο ανέβει η τιμή και εκεί θα την κάνουμε για αλλού.

Απολαύστε την χαμηλή τιμή όσο υπάρχει και αφήστε τον καημένο τον Τούρκο αν μπορεί να την πάρει ή αν του ακριβυνε εξαιτίας μας,λες και εμείς με τους μισθούς μας μπορούμε να πληρώνουμε τις ευρωπαϊκές τιμές 

• Like 14
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rattlehead είπε

Πότε ακριβυνε το τουρκικό;τόσα χρόνια δίνω 0,47€ ,όπως λέει ο Σωτήρης ούτε vpn ούτε τίποτα απλούστατη διαδικασία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Στα 1.9€.οκ δεν πάει στα 19.90€ οπότε μένουμε ως έχει.η Πολωνία για 10€ είναι πολλά.ανωτατο όριο σε όλα τα συνδρομητικά (για εμένα)είναι τα 2 ευρω

• Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να αλλάξω από τουρκικό σε πολωνικό. Μπορώ να το κάνω με το ίδιο τουρκικό λογαριασμό? η να βάλω άλλο? με τον αρχικό που είχα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Στα 1.9€.οκ δεν πάει στα 19.90€ οπότε μένουμε ως έχει.η Πολωνία για 10€ είναι πολλά.ανωτατο όριο σε όλα τα συνδρομητικά (για εμένα)είναι τα 2 ευρω

10€ οι 13 μήνες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...