Thanasis159 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ήρθε και εμένα σε Τούρκικο και το ακύρωσα... Πάμε για πολωνικό ετήσιο να βγάλουμε 13 μήνες και βλέπουμε μετά.
kormos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μου κάνει τρομερή εντύπωση όλο αυτό το θέμα που παρατηρώ κατά καιρούς... Σε άλλες συνθήκες η ετήσια συνδρομή θα ήταν 127€ και τώρα που άλλαξε με τον παράπλευρο τρόπο και θα βγαίνει η ετήσια συνδρομή 23€ που αν αναλογιστεί κανείς μιλάμε επίσης ακόμα και με τις ανατιμήσεις είναι ασήμαντο ποσό να μην μην μπορει να το απολαύσει με ξεπερνάει... 1
venuets Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 μολις ελαβα email στο 1/12 και απο οτι ειδα σε μερικα forum θα αλλαξει η τιμη γενικα αλλα περιμενουμε να δουμε 52 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε Ήρθε και εμένα σε Τούρκικο και το ακύρωσα... Πάμε για πολωνικό ετήσιο να βγάλουμε 13 μήνες και βλέπουμε μετά. άλλαξες account η με το ίδιο ;
Thanasis159 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, venuets είπε μολις ελαβα email στο 1/12 και απο οτι ειδα σε μερικα forum θα αλλαξει η τιμη γενικα αλλα περιμενουμε να δουμε άλλαξες account η με το ίδιο ; Άλλαξα account.
vabiris Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, stark είπε Τα παραπάνω στο τουρκικό Amazon Prime. Που σημαίνει ότι πλέον θα αυξηθεί από τα 0.4€ στα 1.9€ το μήνα. Ήρθε και σε μένα δυστυχώς...
Bourdoulas Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 58 λεπτά πριν, kormos είπε Μου κάνει τρομερή εντύπωση όλο αυτό το θέμα που παρατηρώ κατά καιρούς... Σε άλλες συνθήκες η ετήσια συνδρομή θα ήταν 127€ και τώρα που άλλαξε με τον παράπλευρο τρόπο και θα βγαίνει η ετήσια συνδρομή 23€ που αν αναλογιστεί κανείς μιλάμε επίσης ακόμα και με τις ανατιμήσεις είναι ασήμαντο ποσό να μην μην μπορει να το απολαύσει με ξεπερνάει... Αν είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς έχεις δίκιο. Αν είναι όμως μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς μια στο τόσο και απλά την έβαλες λόγω της υπερβολικά χαμηλής συνδρομής , τότε ναι θα σου κακοφανεί και θα την ακυρώσεις. 1
kormos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Αν είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς έχεις δίκιο. Αν είναι όμως μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς μια στο τόσο και απλά την έβαλες λόγω της υπερβολικά χαμηλής συνδρομής , τότε ναι θα σου κακοφανεί και θα την ακυρώσεις. Και πάλι όμως η διαφορά είναι χαοτική πιστεύω...🙄
SeNNinhA Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αν είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς έχεις δίκιο. Αν είναι όμως μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς μια στο τόσο και απλά την έβαλες λόγω της υπερβολικά χαμηλής συνδρομής , τότε ναι θα σου κακοφανεί και θα την ακυρώσεις. Για όσους βλέπουν ταινίες είναι τζαμπα. 10 ευρώ είναι 3 καφέδες. Εγω το πλήρωσα και ακόμα και για 10 ταινίες θα είναι 1 ευρώ την μία. 1
dimis_pj Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Κι εγώ πάντως το ακύρωσα γιατί πέρα από μια σειρά και μια ταινία δυστυχώς δεν είδα κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει...
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Επειδή παίζει να μετακομίσω στην Πολωνία, έχουμε λινκ;
nek4d Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Εε, λογικα θα ερθει μετα η σειρα του Πολωνικου για 'διορθωση' τιμης..., σε 'κανα μηνα το βλεπω, να μαζευτουν και αλλοι πελατες πρωτα.
blackpixie Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, nek4d είπε Εε, λογικα θα ερθει μετα η σειρα του Πολωνικου για 'διορθωση' τιμης..., σε 'κανα μηνα το βλεπω, να μαζευτουν και αλλοι πελατες πρωτα. Οπότε τρέχουμε εκεί να κάνουμε ετήσια να προλάβουμε.
Stelaras1993 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Πάτε να αλλάξατε απο τουρκικό σε πολωνικό για να γλυτώσεις 0.90 τον μηνα; Μια υπερβολή διακρίνω 🤣 1
zaras27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 4 καφέδες κόπος σιγά....άσε που είχα το πολωνικό και άλλαξα σε τουρκ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα