Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση όλο αυτό το θέμα που παρατηρώ κατά καιρούς...

Σε άλλες συνθήκες η ετήσια συνδρομή θα ήταν 127€ και τώρα που άλλαξε με τον παράπλευρο τρόπο και θα βγαίνει η ετήσια συνδρομή 23€ που αν αναλογιστεί κανείς μιλάμε επίσης ακόμα και με τις ανατιμήσεις είναι ασήμαντο ποσό να μην μην μπορει να το απολαύσει με ξεπερνάει...

• Like 1
Δημοσ.

μολις ελαβα email στο 1/12 και απο οτι ειδα σε μερικα forum θα αλλαξει η τιμη γενικα αλλα περιμενουμε να δουμε

52 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Ήρθε και εμένα σε Τούρκικο και το ακύρωσα... Πάμε για πολωνικό ετήσιο να βγάλουμε 13 μήνες και βλέπουμε μετά.

άλλαξες account η με το ίδιο ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, venuets είπε

μολις ελαβα email στο 1/12 και απο οτι ειδα σε μερικα forum θα αλλαξει η τιμη γενικα αλλα περιμενουμε να δουμε

άλλαξες account η με το ίδιο ;

Άλλαξα account.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stark είπε

Τα παραπάνω στο τουρκικό Amazon Prime.
Που σημαίνει ότι πλέον θα αυξηθεί από τα 0.4€ στα 1.9€ το μήνα.

Ήρθε και σε μένα δυστυχώς...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kormos είπε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση όλο αυτό το θέμα που παρατηρώ κατά καιρούς...

Σε άλλες συνθήκες η ετήσια συνδρομή θα ήταν 127€ και τώρα που άλλαξε με τον παράπλευρο τρόπο και θα βγαίνει η ετήσια συνδρομή 23€ που αν αναλογιστεί κανείς μιλάμε επίσης ακόμα και με τις ανατιμήσεις είναι ασήμαντο ποσό να μην μην μπορει να το απολαύσει με ξεπερνάει...

Αν είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς έχεις δίκιο. Αν είναι όμως μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς μια στο τόσο και απλά την έβαλες λόγω της υπερβολικά χαμηλής συνδρομής , τότε ναι θα σου κακοφανεί και θα την ακυρώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Αν είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς έχεις δίκιο. Αν είναι όμως μια υπηρεσία που χρησιμοποιείς μια στο τόσο και απλά την έβαλες λόγω της υπερβολικά χαμηλής συνδρομής , τότε ναι θα σου κακοφανεί και θα την ακυρώσεις.

Και πάλι όμως η διαφορά είναι χαοτική πιστεύω...🙄

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Για όσους βλέπουν ταινίες είναι τζαμπα. 10 ευρώ είναι 3 καφέδες.

Εγω το πλήρωσα και ακόμα και για 10 ταινίες θα είναι 1 ευρώ την μία.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ πάντως το ακύρωσα γιατί πέρα από μια σειρά και μια ταινία δυστυχώς δεν είδα κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει...

Δημοσ.

Εε, λογικα θα ερθει μετα η σειρα του Πολωνικου για 'διορθωση' τιμης..., σε 'κανα μηνα το βλεπω, να μαζευτουν και αλλοι πελατες πρωτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Εε, λογικα θα ερθει μετα η σειρα του Πολωνικου για 'διορθωση' τιμης..., σε 'κανα μηνα το βλεπω, να μαζευτουν και αλλοι πελατες πρωτα.

Οπότε τρέχουμε εκεί να κάνουμε ετήσια να προλάβουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...