Con_stantine Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε Δεν ξερω και με ενδιαφερει γιατι το πληρωνω 84 ευρω /χρονο χωρις λογο Όχι δε παίζει. Δε βγάζει καν error, δε σου δίνεται η επιλογή να παίξεις το κομμάτι, μόνο να δημιουργήσεις playlist. Προσπάθησα να αλλάξω χώρα (πρέπει να χρειάζεται για τη μουσική), αλλά χρειάζεται πολωνική κάρτα, δε κάνει η revolut. Έψαχνα να βρω λύση μετά από το κραχ με τις VISA στο αργεντίνικο TIDAL, τίποτα. Τελικά κατέληξα στο φοιτητικό Spotify, 3.5€ το μήνα και τελείωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 5:22 ΜΜ, SKRUTZ είπε Πάντα το VPN το χρειάζεσαι μόνο στην πληρωμή και στη δημιουργεία του λογαριασμού. Βλέπεις χωρις vpn από όλες τις συσκευές vpn δεν χρειαστηκε καθολου για το αμαζον πραιμ απλα μπηκα στο πολωνικο url του αμαζον και εκανα την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλημέρα. Αν κοιτάξεις καλύτερα απαντάω για το Disney+ και όχι για το amazon... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Με 200ρα ftth σε android tv ρίχνει την ποιότητα στα τάρταρα. Τι κάνουμε; Χθες έβλεπα τον Τζακ τον Ράιαν και αναγκάστηκα να το γυρίσω σε Stremio γιατί δε βλεπόταν! Δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσουμε κάπως την ποιότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, kirileman είπε Με 200ρα ftth σε android tv ρίχνει την ποιότητα στα τάρταρα. Προφανώς δεν φταίει η σύνδεση σου, σε άλλη συσκευή δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Προφανώς δεν φταίει η σύνδεση σου, σε άλλη συσκευή δοκίμασες; Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή, στο Nvidia Shield τα έχω όλα πάνω και είναι η μοναδική πλατφόρμα που έχω πτώσεις bitrate. Όλα τα άλλα παίζουν τέλεια (cosmote, nova, netflix, youtube, apple, stremio, kodi κ.α.) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, kirileman είπε Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή, στο Nvidia Shield τα έχω όλα πάνω και είναι η μοναδική πλατφόρμα που έχω πτώσεις bitrate. Όλα τα άλλα παίζουν τέλεια (cosmote, nova, netflix, youtube, apple, stremio, kodi κ.α.) Δοκίμασε απο τον browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Το εκανα κι εγω. Ας το δουμε κι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δεν θελει καν πολωνικη διευθυνση? Το εκανα με ελληνικη, λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Στις 28/3/2023 στις 11:20 ΠΜ, kirileman είπε Με 200ρα ftth σε android tv ρίχνει την ποιότητα στα τάρταρα. Τι κάνουμε; Χθες έβλεπα τον Τζακ τον Ράιαν και αναγκάστηκα να το γυρίσω σε Stremio γιατί δε βλεπόταν! Δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσουμε κάπως την ποιότητα; Και σε εμένα κάνει κάτι πτώσεις στο bitrate, για μερικά δευτερόλεπτα που και που. Παράξενο γιατί πραγματικά σε καμία άλλη πλατφόρμα δεν το έχω συναντήσει... Όχι όμως ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις... Απλώς είναι λίγο παράξενο αυτό που συμβαίνει... Το βλέπω μέσω της εφαρμογής από samsung smart tv. Σκεφτόμουν να το δοκιμάσω και μέσω shield αλλά με πρόλαβες, δεν έχει νόημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Dear Prime member, Thanks for being an Amazon Prime member. We would like to inform you of a change to your membership. As of April 25, we are updating the price of Prime membership to 39 TL per month. As our current member, the new price for you will be effective from your first billing cycle after 25 May. Τα παραπάνω στο τουρκικό Amazon Prime. Που σημαίνει ότι πλέον θα αυξηθεί από τα 0.4€ στα 1.9€ το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, stark είπε Τα παραπάνω στο τουρκικό Amazon Prime. Που σημαίνει ότι πλέον θα αυξηθεί από τα 0.4€ στα 1.9€ το μήνα. Εμενα τετοια ενημερωση δεν μ εχει ερθει σε κανενα απο τα 12 account 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Kαι μενα ηρθε σημερα (τουρκικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Από τα καλύτερα 10 ευρώ που έχω δώσει τον τελευταίο καιρό. Μόνο αυτά που που είδα τις τελευταίες 20 μέρες τα δικαιολόγησαν και το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Επιβεβαιώνω, μου ήρθε κι εμένα το mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα