jimani123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Απο τη στιγμη που αγοραζεις το αμαζον πριμε απο το πωλονικο βλεπεις μονο το περιεχομενο του πωλονικου; ή παιζει ρολο απο που παιζει η συσκευη δηλαδη ελλαδα; στο νετφλιξ που εχω δωσει σε ενα φιλο εγω βλεπω οτι παιζει στο ελληνικο περιεχομενο ενω αυτος που ειναι γερμανια βλεπει οτι εχει το γερμανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 1:58 ΜΜ, matrixxx είπε Αυτη δεν ειναι τραπεζα οπως την εννοουσε προφανως ο Tsino οταν ειπε να αλλαξει τραπεζα ο αλλος. Οποιος εχει ορεξη να γραψει (σωστα, οχι λαθος) τις προμηθειες των τραπεζων μας ΣΗΜΕΡΑ στις αγορες σε ξενο νομισμα, ας ποσταρει για να βοηθησει - προσθεσει κατι στο θεμα. 11.02 χρέωση από Πειραιώς (δηλώνω εντυπωσιασμένος για την ενημέρωση του ποσοστού προμήθειας και γενικά του sms) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kylonikk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, jimani123 είπε Απο τη στιγμη που αγοραζεις το αμαζον πριμε απο το πωλονικο βλεπεις μονο το περιεχομενο του πωλονικου; ή παιζει ρολο απο που παιζει η συσκευη δηλαδη ελλαδα; στο νετφλιξ που εχω δωσει σε ενα φιλο εγω βλεπω οτι παιζει στο ελληνικο περιεχομενο ενω αυτος που ειναι γερμανια βλεπει οτι εχει το γερμανικο. βλεπεις το περιεχομενο του πολωνικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 8:39 ΜΜ, SKRUTZ είπε Disney από Τουρκία κλασικά αλλά να ξέρεις ανέβηκε η τιμή από τα 20€ που το είχαμε βάλει στα 33€ για 1 χρόνο. θελει συνεχεια VPN ομως ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, vagos789 είπε θελει συνεχεια VPN ομως ε; Όχι, εγώ βλέπω κανονικά χωρίς vpn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Πάντα το VPN το χρειάζεσαι μόνο στην πληρωμή και στη δημιουργεία του λογαριασμού. Βλέπεις χωρις vpn από όλες τις συσκευές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Ξέρει κανείς τί γίνεται με την ποιότητα των videos? Βλέπω τώρα το Picard και μου το βγάζει μόνο σεωhd...ειδικά οι σκοτεινές σκηνές είναι άθλιες. Γενικά έχω παρατηρήσει χαμηλή ποιότητα, κάτι απλά ανεπίτρεπτο για σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 51 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ξέρει κανείς τί γίνεται με την ποιότητα των videos? Βλέπω τώρα το Picard και μου το βγάζει μόνο σεωhd...ειδικά οι σκοτεινές σκηνές είναι άθλιες. Γενικά έχω παρατηρήσει χαμηλή ποιότητα, κάτι απλά ανεπίτρεπτο για σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι σε android tv δεν υπάρχει ρύθμιση ποιότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, kirileman είπε Το πρόβλημα είναι ότι σε android tv δεν υπάρχει ρύθμιση ποιότητας. Μάλιστα...σε 100ρα γραμμή αυτά, άδεια εκείνη τη στιγμή, την ίδια ώρα που το NF "βαράει" 4Κ με τερματισμένο BR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μήπως αν ρυθμισης σε λαπτοπ την ποιότητα σε φουλ καλυτερέψει και στην ανδρόϊτ τβ; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από esertas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 2:07 ΜΜ, GeorgeVasil είπε To prime περιλαμβανει και το amazon music? το πληρωνω που το πληρωνω 7ε/μηνα... Παίζει σε κανένα τελικά το Amazon music; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 6:16 ΜΜ, Πέτρος είπε Ξέρει κανείς τί γίνεται με την ποιότητα των videos? Βλέπω τώρα το Picard και μου το βγάζει μόνο σεωhd...ειδικά οι σκοτεινές σκηνές είναι άθλιες. Γενικά έχω παρατηρήσει χαμηλή ποιότητα, κάτι απλά ανεπίτρεπτο για σήμερα. Μια χαρα ειναι η ποιοτητα, ειχα το ιδιο προβλημα στο tv box μου. Ενω επαιζαν 4κ hdr σε netflix με wifi, το prime εβγαζε HD. Το συνδεσα τελικα με ethernet κ τωρα δειχνει παντα 4Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, nermain είπε Μια χαρα ειναι η ποιοτητα, ειχα το ιδιο προβλημα στο tv box μου. Ενω επαιζαν 4κ hdr σε netflix με wifi, το prime εβγαζε HD. Το συνδεσα τελικα με ethernet κ τωρα δειχνει παντα 4Κ Γιατί, όμως? Σιγά που δεν το υπερκαλύπτει η υπάρχουσα κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Γιατί, όμως? Σιγά που δεν το υπερκαλύπτει η υπάρχουσα κατάσταση. Δεν εχω ιδεα, δεν εκατσα να ασχοληθω. Το wifi 100mbps ηταν στο διπλανο δωματιο αλλα ειχα στειλει με switch καλωδιο για το σταθερο οποτε το εβαλα στο tv box και δειχνει μια χαρα. Πληροφοριακα το wifi στο δωματιο εποιανε 95 mbps στο speedtest αλλα για καποιο λογο πηγαινε μια hd μια uhd με το ethernet δεν εχει ξαναπαει hd. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, aret1 είπε Παίζει σε κανένα τελικά το Amazon music; Δεν ξερω και με ενδιαφερει γιατι το πληρωνω 84 ευρω /χρονο χωρις λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα