Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με καρτα alpha bank μια συνολικη χρεωση 10.65

Screenshot_20230307_084551_myAlpha Mobile.jpg

Επεξ/σία από astrea966
  • Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ στις συναλλαγές μου με εξωτερικό Revolut για να γλιτώνω τις προμήθειες...

Εγκατέστησα το πολωνικό Prime. Έχει πολλές σειρές και ταινίες στα ελληνικά. Για 10 ευρώ τον χρόνο αξίζει...

Το καλό είναι πως μου βγάζει στα ελληνικά όσα έχουν ελληνικούς υπότιτλους, ώστε να μην ανοίγω όσα έχουν μόνο πολωνικά.

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Everest είπε

γιατί φίλοι μου λένε για προγράμματα που τους επιστρέφουν συνέχεια χρήματα, ενώ εγώ με παρόμοιες αγορές και ποσά, μια στο τόσο παίρνω εκπτώσεις από το go4more.

Αλλο σου λενε αλλο καταλαβες μαλλον. Δεν εχω δει καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των 2 στους ποντους. 1% μου δινει και η εθνικη και η γιουρο, και αυτο εννοειται ΜΟΝΟ σε συνεργαζομενες επιχειρησεις.

"τους επιστρέφουν συνέχεια χρήματα" 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, captaintzim είπε

Το καλό είναι πως μου βγάζει στα ελληνικά όσα έχουν ελληνικούς υπότιτλους, ώστε να μην ανοίγω όσα έχουν μόνο πολωνικά.

Και όμως υπάρχουν ταινίες που έχουν Πολωνική περίληψη κατά την περιήγηση στην αρχική οθόνη , διαθέτοντας όμως και Ελληνικούς υπότιτλους. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 3/2/2023 στις 12:27 ΜΜ, notist είπε

Και εγώ βαζεχα με το ήδη account που είχα και όλα κομπλέ. Ευχαριστούμε ts.

Τον Βαζέχα τον αναφέρεις επειδή είναι Πολωνός ;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kosmous είπε

Και όμως υπάρχουν ταινίες που έχουν Πολωνική περίληψη κατά την περιήγηση στην αρχική οθόνη , διαθέτοντας όμως και Ελληνικούς υπότιτλους. 

Δεν το πρόσεξα... όσα άνοιξα με πολωνική περίληψη, είχαν μόνο πολωνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θα τσεκάρω καλύτερα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, insane74 είπε

Τον Βαζέχα τον αναφέρεις επειδή είναι Πολωνός ;;

χαχαχαχαχα ναι. 

Δημοσ.

Μπήκα στο  Πολωνικό για ένα μήνα διέκοψα και πήγα στο Τούρκικο. 

Τώρα δεν βλέπω ούτε Πολωνικούς ούτε Τούρκικους τίτλους. 

Εννοείται ότι χρησιμοποιώ πάντα τον λογαριασμό που έχω εδώ και χρόνια  στο Amazon.

Για το Τούρκικο, χρειάστηκε να προσθέσω στις διευθύνσεις μου και μία Τουρκίας. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, anivas11 είπε

Μπήκα στο  Πολωνικό για ένα μήνα διέκοψα και πήγα στο Τούρκικο. 

Τώρα δεν βλέπω ούτε Πολωνικούς ούτε Τούρκικους τίτλους. 

Εννοείται ότι χρησιμοποιώ πάντα τον λογαριασμό που έχω εδώ και χρόνια  στο Amazon.

Για το Τούρκικο, χρειάστηκε να προσθέσω στις διευθύνσεις μου και μία Τουρκίας. 

Καλά που διάβασα το ποστ σου και λέω πάω να το δοκιμάσω. Ελάχιστοι τίτλοι στα τουρκικά και καθόλου τουρκικό περιεχόμενο.

Λίγο πήγε να κολλήσει στο ελληνικό τηλέφωνο αλλά μετά από δύο τρεις προσπάθειες το δέχθηκε.

Να σαι καλά αδερφέ και αν έχεις κάποια λύση και για το Disney plus στείλε pm

Δημοσ.

Disney από Τουρκία κλασικά αλλά να ξέρεις ανέβηκε η τιμή από τα 20€ που το είχαμε βάλει στα 33€ για 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πήγα να αλλάξω σε Τουρκικο και έγραψε 7 Ευρώ το μήνα .Είναι επειδή δεν έβαλα default τουρκική διεύθυνση ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zaras27 είπε

Εγω πήγα να αλλάξω σε Τουρκικο και έγραψε 7 Ευρώ το μήνα .Είναι επειδή δεν έβαλα default τουρκική διεύθυνση ?

Είναι 7.90 τουρκικές λίρες όχι ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω ενίαι καλύτερο το πολωνικό ή το Τούρκικο? Από άποψη περιεχομένου και ελληνικών υπότιτλων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...