gbouros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Με αυτό μπορουμε να κάνουμε sub στο twitch? (με το account που ηδη έχουμε στο twitch) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, gbouros είπε Με αυτό μπορουμε να κάνουμε sub στο twitch? (με το account που ηδη έχουμε στο twitch) Ναι, 1/μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdrov Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αν έχει Αμαζον στο τούρκικο τί άλλο μπορείς να έχει με την ίδια συνδρομή? Παίζει κάτι σε music? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 10/2/2023 στις 5:11 ΜΜ, pp6210 είπε με το κανονικο σου account μπηκες στην τουρκικη σελιδα amazon κ στο εβγαλε αυτο? Και σε εμένα αυτό βγάζει , με το κανονικό μου account ενώ στο pl δεν χρειάστηκε διεύθυνση και ενεργοποιήθηκε κανονικά το prime . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikkoutras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Welcome, HABIBI ευχαριστω καπου αγκυρα μενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 11:52 ΠΜ, cdrov είπε Αν έχει Αμαζον στο τούρκικο τί άλλο μπορείς να έχει με την ίδια συνδρομή? Παίζει κάτι σε music? Μόνο Sertab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 To prime περιλαμβανει και το amazon music? το πληρωνω που το πληρωνω 7ε/μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, εγώ έχω άλλο θέμα. Έκανα τη συνδρομή μέσω Πολωνίας και δούλεψε στην τηλεόραση μια χαρά. Δοκιμάζω να το βάλω στο κινητό, κάνω λογκιν και στέλνει ΟΤΕ κωδικό. Τον βάζω όπως έρχεται στο μέιλ και δεν μπαίνει, λόγω ύποπτης δραστηριότητας. Θέλει να επικοινωνήσω με το customer support, το οποίο είναι μόνο μέσω τηλεφώνου. Εξακολουθεί στην τηλεόραση και παίζει κανονικά. Υπάρχει σωτηρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs07gg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλημέρα παιδιά στο πακέτο του prime, τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για Πολωνία? Γιατί θέλω να πάρω 2-3 πραγματακια και όταν προχωράω την διαδικασία δεν με αφήνει να στείλω σε ελληνική διεύθυνση. Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, giannhs07gg είπε Καλημέρα παιδιά στο πακέτο του prime, τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για Πολωνία? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs07gg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Ναι. Το ίδιο ισχύει και αν κάποιος έχει στο αμαζον Ιταλίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ισχυει ακομα η τιμη; Το εχει τσεκαρει καποιος; Αν δεν ισχυει, να το κλειδωσουμε μιας και η κουβεντα που γινεται εχει απαντηθει στα πρωτα μολις σχολια και δεν προσθετει κατι στο θεμα. Δεν εχουμε τα πλεονεκτηματα του prime για τα μεταφορικα στην Ελλαδα. Αυτα η καθε συνδρομη τα δινει μονο στην χωρα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ισχυει ακομα η τιμη; Το εχει τσεκαρει καποιος; Αν δεν ισχυει, να το κλειδωσουμε μιας και η κουβεντα που γινεται εχει απαντηθει στα πρωτα μολις σχολια και δεν προσθετει κατι στο θεμα. Δεν εχουμε τα πλεονεκτηματα του prime για τα μεταφορικα στην Ελλαδα. Αυτα η καθε συνδρομη τα δινει μονο στην χωρα της. Καλησπέρα , φαίνεται ότι ισχύει Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από katcos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisma23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ισχύει η προσφορά. Χθες έκανα ετήσια συνδρομή στην Πολωνία (Αθηνών). 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpixie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Your device is connected to the Internet using a VPN or proxy service. Please disable it and try again. For more help, go to amazon.co.uk/vpn, όταν θέλω να δω π.χ. τέννις live στο βρετανικό, μου το βγάζει με windscribe, όπως και με άλλον provider. Με ποιούς vpn providers μπορούμε να το παρακάμψουμε, υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί vpn; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από blackpixie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα