madnifestah Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Με ποιον λογαριασμό έκανες λογαριασμό Τουρκία; Με Surfshark αποτυχία, ενω με άλλες χώρες δούλευε, σε Τουρκία με πήγαινε σαν UK Με windscribe το έκανα.. και το hola δουλεύει
stark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Με ποιον λογαριασμό έκανες λογαριασμό Τουρκία; Με Surfshark αποτυχία, ενω με άλλες χώρες δούλευε, σε Τουρκία με πήγαινε σαν UK Συγκεκριμένα για Amazon Prime Τουρκίας δεν χρειάζεσαι VPN. https://www.cheapies.nz/node/35042
blackpixie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο τούρκικο, σε αντίθεση με το πολωνικό που αναφέρετε, δε θυμάμαι να μου έβγαλε επιλογή για ετήσια συνδρομή, οπότε εξαρτάται το ποσό τελικής χρέωσης της μηνιαίας συνδρομής από τη διακύμανση της λίρας Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από blackpixie
Stelaras1993 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 1:37 ΠΜ, madnifestah είπε disney+ netflix youtube premium spotify amazon prime video f1 tv ίδια φιλοσοφία.. ανοιγεις vpn,κάνεις Email απο άλλη χώρα (τουρκία-αργεντινή συνήθως) κομπλε με διευθυνση κλπ.περνας στοιχεια, βάζεις κάρτα και είσαι έτοιμος. στο netflix επρεπέ να βάλω δωροκάρτα απο eneba πρωτα, και τον επόμενο μήνα που έλειξε μπόρεσα να βάλω Ελληνική κάρτα. αυτά που έχω(δίνω)εγώ... 4.68 ευρώ τον μήνα για το 4κ netflix 8.34 ευρώ τον χρόνο το youtube 17.17 ευρό τον χρόνο το disney+ και το amazon prime στα 0.41λεπτά τον μήνα = 86.59 για όλα τα παραπάνω, για 1 χρόνο την στηγμή που μόνο για το netflix απο Ελλάδα θέλεις πάνω απο 170... , 1) Spotify δεν γινεται με κανεναν τροπο Αλλα μονο με gamsgo αν μοιραστείς συνδρομη . 2)η τιμη του YouTube εχει παει 389 TRY δηλαδή 2€ τον μηνα. 3) Disney plus αν δεν κανω λαθος πλεον σαν να το εχουν φτιαξει και δεν γινεται πλεον να το κανεις μεσω τουρκιας .
yazidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε , 1) Spotify δεν γινεται με κανεναν τροπο Αλλα μονο με gamsgo αν μοιραστείς συνδρομη . 2)η τιμη του YouTube εχει παει 389 TRY δηλαδή 2€ τον μηνα. 3) Disney plus αν δεν κανω λαθος πλεον σαν να το εχουν φτιαξει και δεν γινεται πλεον να το κανεις μεσω τουρκιας . στο 2) κάπου μπερδεύεσαι στις original τιμές, να ξέρεις. 30TRY είναι ο μήνας ή 300TRY η ετήσια, και 60TRY το οικογενειακό. Χονδρικά βγαίνει κάπου στα 1,50€/μήνα ή 15€ το ετήσιο στο ατομικό, και περίπου 3€ το οικογενειακό.
Doubt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Θα γίνει μόνιμο το topic? Πολύ δεν το κουράσαμε; Υπάρχουν κι άλλες ενότητες. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, stark είπε Συγκεκριμένα για Amazon Prime Τουρκίας δεν χρειάζεσαι VPN. https://www.cheapies.nz/node/35042 Δε το διευκρίνησα, για το Youtube αναφερόμουν Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από ProponitisTouKanape
Stelaras1993 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, yazidis είπε στο 2) κάπου μπερδεύεσαι στις original τιμές, να ξέρεις. 30TRY είναι ο μήνας ή 300TRY η ετήσια, και 60TRY το οικογενειακό. Χονδρικά βγαίνει κάπου στα 1,50€/μήνα ή 15€ το ετήσιο στο ατομικό, και περίπου 3€ το οικογενειακό.
yazidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Αυτές είναι τιμές Αργεντινής 1
Rattlehead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε , 1) Spotify δεν γινεται με κανεναν τροπο Αλλα μονο με gamsgo αν μοιραστείς συνδρομη . 2)η τιμη του YouTube εχει παει 389 TRY δηλαδή 2€ τον μηνα. 3) Disney plus αν δεν κανω λαθος πλεον σαν να το εχουν φτιαξει και δεν γινεται πλεον να το κανεις μεσω τουρκιας . Spotify γίνεται είτε μέσω Gamsco, ειτε μέσω Αιγύπτου με 3.55€/μήνα, με δώροκάρτα από eneba αλλά για 6μηνες.και είναι όλη δική σου η συνδρομη. Disney, άλλαξαν την τιμή από Τουρκία στα 32 την τελευταία φορά που το ειδα. 19€ πέρυσι με 32€, βάζω Vodafone με disney + και hbo Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από Rattlehead
eric_in Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κάποιος κάνα σίγουρο τρόπο να αλλάξει απ τα Πολωνικά στα Ελληνικά η έστω στα Αγγλικά, γιατί ότι και αν έχω κάνει απ αυτά που έχουν γραφτεί δεν έχει πιάσει. Ευχαριστώ.
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, eric_in είπε Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κάποιος κάνα σίγουρο τρόπο να αλλάξει απ τα Πολωνικά στα Ελληνικά η έστω στα Αγγλικά, γιατί ότι και αν έχω κάνει απ αυτά που έχουν γραφτεί δεν έχει πιάσει. Ευχαριστώ. μάθε Πολωνικά
nickk0kkav Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, eric_in είπε Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κάποιος κάνα σίγουρο τρόπο να αλλάξει απ τα Πολωνικά στα Ελληνικά η έστω στα Αγγλικά, γιατί ότι και αν έχω κάνει απ αυτά που έχουν γραφτεί δεν έχει πιάσει. Ευχαριστώ. Το account στην amazon τι τοποθεσια εχει ?? Ποια ειναι η βασικη σου γλωσσα στο amazon com ?? Το prime δε νομιζω να εχει ξεχωριστες επιλογες κραταει αυτες του account . Τωρα μιλαω για τη γλωσσα των μενου Ανεξαρτητα απο αυτο ομως συγκεκριμενες δεν εχουν ταινιες ελληνικα ουτε και αγγλικα . Επισης ορισμενα thubnail παραμενουν στα Πολωνικα, αλλα ειναι στα αγγλικα και λιγα στα ελληνικα Μη σε μπερδευει αυτο ξεκινα μια ταινια σειρα και δες τι γλωσσες εχει φωνη κ υποτιλους Δοκιμασε lord of the rings σιγουρα εχει ελληνικους υποτιτλους 1
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Έβαλα και εγώ Τουρκικό, κάπου στη Σμύρνη μένω. 1
eric_in Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε μάθε Πολωνικά Ξέρεις κανέναν καλό δάσκαλο ; 10 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Το account στην amazon τι τοποθεσια εχει ?? Ποια ειναι η βασικη σου γλωσσα στο amazon com ?? Το prime δε νομιζω να εχει ξεχωριστες επιλογες κραταει αυτες του account . Τωρα μιλαω για τη γλωσσα των μενου Ανεξαρτητα απο αυτο ομως συγκεκριμενες δεν εχουν ταινιες ελληνικα ουτε και αγγλικα . Επισης ορισμενα thubnail παραμενουν στα Πολωνικα, αλλα ειναι στα αγγλικα και λιγα στα ελληνικα Μη σε μπερδευει αυτο ξεκινα μια ταινια σειρα και δες τι γλωσσες εχει φωνη κ υποτιλους Δοκιμασε lord of the rings σιγουρα εχει ελληνικους υποτιτλους Στα αγγλικά τα έχω αλλά μάλλον κάτι άλλο γίνεται. Σε νέο λογαριασμό φίλου που έφτιαξε είναι οκ στα αγγλικά και έγινε με τον ίδιο τρόπο. Σ αυτόν δεν εμφανίζει πουθενά Πολωνικά και λείπουν συγκεκριμένοι τίτλοι που έχουν μόνο Πολωνικά σαν γλώσσα ήχου η και υπότιτλων. Δεν έχω θέμα στην εμφάνιση υπότιτλων κτλ. Απλά για να έφευγαν οι Πολωνικοί τίτλοι που γεμίζουν την οθόνη τσάμπα. Σ ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα