Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με ποιον λογαριασμό έκανες λογαριασμό Τουρκία; Με Surfshark αποτυχία, ενω με άλλες χώρες δούλευε, σε Τουρκία με πήγαινε σαν UK

Με windscribe το έκανα..  και το hola δουλεύει 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με ποιον λογαριασμό έκανες λογαριασμό Τουρκία; Με Surfshark αποτυχία, ενω με άλλες χώρες δούλευε, σε Τουρκία με πήγαινε σαν UK

Συγκεκριμένα για Amazon Prime Τουρκίας δεν χρειάζεσαι VPN.
https://www.cheapies.nz/node/35042

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τούρκικο, σε αντίθεση με το πολωνικό που αναφέρετε, δε θυμάμαι να μου έβγαλε επιλογή για ετήσια συνδρομή, οπότε εξαρτάται το ποσό τελικής χρέωσης της μηνιαίας συνδρομής από τη διακύμανση της λίρας

Επεξ/σία από blackpixie
Δημοσ.
Στις 4/2/2023 στις 1:37 ΠΜ, madnifestah είπε

disney+ 

netflix

youtube premium

spotify

amazon prime video 

f1 tv 

ίδια φιλοσοφία.. ανοιγεις vpn,κάνεις Email απο άλλη χώρα (τουρκία-αργεντινή συνήθως) κομπλε με διευθυνση κλπ.περνας στοιχεια, βάζεις κάρτα και είσαι έτοιμος.

στο netflix επρεπέ να βάλω δωροκάρτα απο eneba πρωτα, και τον επόμενο μήνα που έλειξε μπόρεσα να βάλω Ελληνική κάρτα.

αυτά που έχω(δίνω)εγώ... 

4.68 ευρώ τον μήνα για το 4κ netflix 

8.34 ευρώ τον χρόνο το youtube

17.17 ευρό τον χρόνο το disney+

και το amazon prime στα 0.41λεπτά τον μήνα 

= 86.59 για όλα τα παραπάνω, για 1 χρόνο την στηγμή που μόνο για το netflix απο Ελλάδα θέλεις πάνω απο 170... 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

, 1) Spotify δεν γινεται με κανεναν τροπο Αλλα μονο με  gamsgo αν μοιραστείς συνδρομη . 2)η τιμη του YouTube εχει παει 389 TRY δηλαδή 2€ τον μηνα. 3) Disney plus αν δεν κανω λαθος πλεον σαν να το εχουν φτιαξει και δεν γινεται πλεον να το κανεις μεσω τουρκιας .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

, 1) Spotify δεν γινεται με κανεναν τροπο Αλλα μονο με  gamsgo αν μοιραστείς συνδρομη . 2)η τιμη του YouTube εχει παει 389 TRY δηλαδή 2€ τον μηνα. 3) Disney plus αν δεν κανω λαθος πλεον σαν να το εχουν φτιαξει και δεν γινεται πλεον να το κανεις μεσω τουρκιας .

στο 2) κάπου μπερδεύεσαι στις original τιμές, να ξέρεις. 30TRY είναι ο μήνας ή 300TRY η ετήσια, και 60TRY το οικογενειακό. Χονδρικά βγαίνει κάπου στα 1,50€/μήνα ή 15€ το ετήσιο στο ατομικό, και περίπου 3€ το οικογενειακό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, stark είπε

Συγκεκριμένα για Amazon Prime Τουρκίας δεν χρειάζεσαι VPN.
https://www.cheapies.nz/node/35042

Δε το διευκρίνησα, για το Youtube αναφερόμουν

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yazidis είπε

στο 2) κάπου μπερδεύεσαι στις original τιμές, να ξέρεις. 30TRY είναι ο μήνας ή 300TRY η ετήσια, και 60TRY το οικογενειακό. Χονδρικά βγαίνει κάπου στα 1,50€/μήνα ή 15€ το ετήσιο στο ατομικό, και περίπου 3€ το οικογενειακό.

1251D2E8-9FB9-4F4F-9ED3-355A15E23FB8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Spotify γίνεται είτε μέσω Gamsco, ειτε μέσω Αιγύπτου με 3.55€/μήνα, με δώροκάρτα από eneba αλλά για 6μηνες.και είναι όλη δική σου η συνδρομη. 

Disney, άλλαξαν την τιμή από Τουρκία στα 32 την τελευταία φορά που το ειδα. 19€ πέρυσι με 32€, βάζω Vodafone με disney + και hbo

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κάποιος κάνα σίγουρο τρόπο να αλλάξει απ τα Πολωνικά  στα Ελληνικά η έστω στα Αγγλικά, γιατί ότι και αν έχω κάνει απ αυτά που έχουν γραφτεί δεν έχει πιάσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, eric_in είπε

Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κάποιος κάνα σίγουρο τρόπο να αλλάξει απ τα Πολωνικά  στα Ελληνικά η έστω στα Αγγλικά, γιατί ότι και αν έχω κάνει απ αυτά που έχουν γραφτεί δεν έχει πιάσει. Ευχαριστώ.

μάθε Πολωνικά

Δημοσ.
7 ώρες πριν, eric_in είπε

Το account στην amazon τι τοποθεσια εχει ?? Ποια ειναι η βασικη σου γλωσσα στο amazon com ?? Το prime δε νομιζω να εχει ξεχωριστες επιλογες κραταει αυτες του account . Τωρα μιλαω για τη γλωσσα των μενου

Ανεξαρτητα απο αυτο ομως συγκεκριμενες δεν εχουν ταινιες ελληνικα ουτε και αγγλικα . Επισης ορισμενα thubnail παραμενουν στα Πολωνικα, αλλα ειναι στα αγγλικα και λιγα στα ελληνικα 

Μη σε μπερδευει αυτο ξεκινα μια ταινια σειρα και δες τι γλωσσες εχει φωνη κ υποτιλους 

Δοκιμασε lord of the rings σιγουρα εχει ελληνικους υποτιτλους 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

μάθε Πολωνικά

Ξέρεις κανέναν καλό δάσκαλο ;

10 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Το account στην amazon τι τοποθεσια εχει ?? Ποια ειναι η βασικη σου γλωσσα στο amazon com ?? Το prime δε νομιζω να εχει ξεχωριστες επιλογες κραταει αυτες του account . Τωρα μιλαω για τη γλωσσα των μενου

Ανεξαρτητα απο αυτο ομως συγκεκριμενες δεν εχουν ταινιες ελληνικα ουτε και αγγλικα . Επισης ορισμενα thubnail παραμενουν στα Πολωνικα, αλλα ειναι στα αγγλικα και λιγα στα ελληνικα 

Μη σε μπερδευει αυτο ξεκινα μια ταινια σειρα και δες τι γλωσσες εχει φωνη κ υποτιλους 

Δοκιμασε lord of the rings σιγουρα εχει ελληνικους υποτιτλους 

Στα αγγλικά τα έχω αλλά μάλλον κάτι άλλο γίνεται. Σε νέο λογαριασμό φίλου που έφτιαξε είναι οκ στα αγγλικά και έγινε με τον ίδιο τρόπο. 

Σ αυτόν δεν εμφανίζει πουθενά Πολωνικά και λείπουν συγκεκριμένοι τίτλοι που έχουν μόνο Πολωνικά σαν γλώσσα ήχου η και υπότιτλων. 

Δεν έχω θέμα στην εμφάνιση υπότιτλων κτλ. Απλά για να έφευγαν οι Πολωνικοί τίτλοι που γεμίζουν την οθόνη τσάμπα.

Σ ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...