Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Έχει ελληνικούς υπότιτλους η hbo max? Εμενα στο iPhone μου την κατέβασε την εφαρμογη .

Δεν έχω ιδέα. Θέλω να γνωρίζω την διαδικασία. Επίσης θέλω να βάλω την εφαρμογή και σε smart tv. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, telis είπε

Δεν έχω ιδέα. Θέλω να γνωρίζω την διαδικασία. Επίσης θέλω να βάλω την εφαρμογή και σε smart tv. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει

Δεν έχει υπότιτλους. Επίσης δεν κατάφερα να παίξει με κανένα τρόπο η εφαρμογή σε tv box. Μόνο στο κινητό με vpn σε usa και εκεί παίζει πολύ καλά 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, telis είπε

Για hbomax ποια είναι η διαδικασία; βλέπω πως λόγω region δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή

Το ίδιο όπως και στα υπόλοιπα. Αλλά όντως στο ελληνικό playstore δεν είναι διαθέσιμη ακόμη η εφαρμογή. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να την κατεβάσεις σε apk από το apkpure και να την εγκαταστήσεις εσύ. Εγώ netflix disney και spotify έχω .

Δημοσ.

Για hbo max, θα φτιάξετε με vpn ένα Gmail π.χ Βουλγαρίας και θα κατεβάσετε από εκεί την εφαρμογή. Υπότιτλους ελληνικούς έχει πολύ λίγους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adversus είπε

Τι λάθος μπορεί να έκανα και κράτησε και 1,79 η τράπεζα ; 🤔

Για τη μετατροπή συναλλάγματος ίσως.

Δημοσ.

Α οπότε λογικό είναι. Πληρωνώ που δε διάβασα όλο το thread 😅

Μόλις τώρα, NoiSy MaN είπε

Για τη μετατροπή συναλλάγματος ίσως.

Ναι να πληρώνεις μετατροπή συναλλάγματος σε 0 ευρώ που είναι ο δοκιμαστικός μήνας είναι κάπως βέβαια αλλά εντάξει σιγά το ποσό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adversus είπε

Α οπότε λογικό είναι. Πληρωνώ που δε διάβασα όλο το thread 😅

Ναι να πληρώνεις μετατροπή συναλλάγματος σε 0 ευρώ που είναι ο δοκιμαστικός μήνας είναι κάπως βέβαια αλλά εντάξει σιγά το ποσό.

Γιαυτο παντα οταν κάνουμε τετοια ειναι νόμος η Revolut . Ποτε δεν σε χρεώνει για μετατροπή συναλλάγματος !

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενεργοποίηση κι εγώ την προσφορά, αλλά πάνω από τους μισούς τίτλους είναι μόνο  στα πολωνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ελληνικούς υπότιτλους ή να αποκρύψουμε όσα είναι στα πολωνικά; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, c90 είπε

Καλησπέρα, ενεργοποίηση κι εγώ την προσφορά, αλλά πάνω από τους μισούς τίτλους είναι μόνο  στα πολωνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ελληνικούς υπότιτλους ή να αποκρύψουμε όσα είναι στα πολωνικά; 

Εγώ πηγα και εκανα τουρκικό . Νομιζω ειναι καλύτερα απο θέμα υποτίτλων 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/2/2023 στις 1:37 ΠΜ, madnifestah είπε

disney+ 

netflix

youtube premium

spotify

amazon prime video 

f1 tv 

ίδια φιλοσοφία.. ανοιγεις vpn,κάνεις Email απο άλλη χώρα (τουρκία-αργεντινή συνήθως) κομπλε με διευθυνση κλπ.περνας στοιχεια, βάζεις κάρτα και είσαι έτοιμος.

στο netflix επρεπέ να βάλω δωροκάρτα απο eneba πρωτα, και τον επόμενο μήνα που έλειξε μπόρεσα να βάλω Ελληνική κάρτα.

αυτά που έχω(δίνω)εγώ... 

4.68 ευρώ τον μήνα για το 4κ netflix 

8.34 ευρώ τον χρόνο το youtube

17.17 ευρό τον χρόνο το disney+

και το amazon prime στα 0.41λεπτά τον μήνα 

= 86.59 για όλα τα παραπάνω, για 1 χρόνο την στηγμή που μόνο για το netflix απο Ελλάδα θέλεις πάνω απο 170... 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Με ποιον λογαριασμό έκανες λογαριασμό Τουρκία; Με Surfshark αποτυχία, ενω με άλλες χώρες δούλευε, σε Τουρκία με πήγαινε σαν UK

Δημοσ.
16 ώρες πριν, c90 είπε

Για δοκίμασε στο έργο που θες να κρατήσεις το πλήκτρο οκ πατημένο πάνω του. Νομίζω βγάζει και επιλογή απόκρυψη στο μενού που θα βγει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...