telis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Έχει ελληνικούς υπότιτλους η hbo max? Εμενα στο iPhone μου την κατέβασε την εφαρμογη . Δεν έχω ιδέα. Θέλω να γνωρίζω την διαδικασία. Επίσης θέλω να βάλω την εφαρμογή και σε smart tv. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει
sgatzo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, telis είπε Δεν έχω ιδέα. Θέλω να γνωρίζω την διαδικασία. Επίσης θέλω να βάλω την εφαρμογή και σε smart tv. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει Δεν έχει υπότιτλους. Επίσης δεν κατάφερα να παίξει με κανένα τρόπο η εφαρμογή σε tv box. Μόνο στο κινητό με vpn σε usa και εκεί παίζει πολύ καλά
caveneo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, telis είπε Για hbomax ποια είναι η διαδικασία; βλέπω πως λόγω region δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή Το ίδιο όπως και στα υπόλοιπα. Αλλά όντως στο ελληνικό playstore δεν είναι διαθέσιμη ακόμη η εφαρμογή. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να την κατεβάσεις σε apk από το apkpure και να την εγκαταστήσεις εσύ. Εγώ netflix disney και spotify έχω .
Pepis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Για hbo max, θα φτιάξετε με vpn ένα Gmail π.χ Βουλγαρίας και θα κατεβάσετε από εκεί την εφαρμογή. Υπότιτλους ελληνικούς έχει πολύ λίγους.
adversus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Τι λάθος μπορεί να έκανα και κράτησε και 1,79 η τράπεζα ; 🤔
blackpixie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Το λάθος σου είναι που το έκανες με τράπεζα.
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, adversus είπε Τι λάθος μπορεί να έκανα και κράτησε και 1,79 η τράπεζα ; 🤔 Για τη μετατροπή συναλλάγματος ίσως.
adversus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Α οπότε λογικό είναι. Πληρωνώ που δε διάβασα όλο το thread 😅 Μόλις τώρα, NoiSy MaN είπε Για τη μετατροπή συναλλάγματος ίσως. Ναι να πληρώνεις μετατροπή συναλλάγματος σε 0 ευρώ που είναι ο δοκιμαστικός μήνας είναι κάπως βέβαια αλλά εντάξει σιγά το ποσό.
Stelaras1993 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, adversus είπε Α οπότε λογικό είναι. Πληρωνώ που δε διάβασα όλο το thread 😅 Ναι να πληρώνεις μετατροπή συναλλάγματος σε 0 ευρώ που είναι ο δοκιμαστικός μήνας είναι κάπως βέβαια αλλά εντάξει σιγά το ποσό. Γιαυτο παντα οταν κάνουμε τετοια ειναι νόμος η Revolut . Ποτε δεν σε χρεώνει για μετατροπή συναλλάγματος !
adversus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά δεν ήταν θέμα συναλλάγματος λογικά μιας και σήμερα είδα το ποσό να έχει επιστραφεί.
c90 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, ενεργοποίηση κι εγώ την προσφορά, αλλά πάνω από τους μισούς τίτλους είναι μόνο στα πολωνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ελληνικούς υπότιτλους ή να αποκρύψουμε όσα είναι στα πολωνικά;
Stelaras1993 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, c90 είπε Καλησπέρα, ενεργοποίηση κι εγώ την προσφορά, αλλά πάνω από τους μισούς τίτλους είναι μόνο στα πολωνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ελληνικούς υπότιτλους ή να αποκρύψουμε όσα είναι στα πολωνικά; Εγώ πηγα και εκανα τουρκικό . Νομιζω ειναι καλύτερα απο θέμα υποτίτλων 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 1:37 ΠΜ, madnifestah είπε disney+ netflix youtube premium spotify amazon prime video f1 tv ίδια φιλοσοφία.. ανοιγεις vpn,κάνεις Email απο άλλη χώρα (τουρκία-αργεντινή συνήθως) κομπλε με διευθυνση κλπ.περνας στοιχεια, βάζεις κάρτα και είσαι έτοιμος. στο netflix επρεπέ να βάλω δωροκάρτα απο eneba πρωτα, και τον επόμενο μήνα που έλειξε μπόρεσα να βάλω Ελληνική κάρτα. αυτά που έχω(δίνω)εγώ... 4.68 ευρώ τον μήνα για το 4κ netflix 8.34 ευρώ τον χρόνο το youtube 17.17 ευρό τον χρόνο το disney+ και το amazon prime στα 0.41λεπτά τον μήνα = 86.59 για όλα τα παραπάνω, για 1 χρόνο την στηγμή που μόνο για το netflix απο Ελλάδα θέλεις πάνω απο 170... Με ποιον λογαριασμό έκανες λογαριασμό Τουρκία; Με Surfshark αποτυχία, ενω με άλλες χώρες δούλευε, σε Τουρκία με πήγαινε σαν UK
sgatzo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, c90 είπε Καλησπέρα, ενεργοποίηση κι εγώ την προσφορά, αλλά πάνω από τους μισούς τίτλους είναι μόνο στα πολωνικά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ελληνικούς υπότιτλους ή να αποκρύψουμε όσα είναι στα πολωνικά; Για δοκίμασε στο έργο που θες να κρατήσεις το πλήκτρο οκ πατημένο πάνω του. Νομίζω βγάζει και επιλογή απόκρυψη στο μενού που θα βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα