sofakipoison Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 τελικα αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, cdrov είπε Δεν έχω βρει ακόμα τρόπο στο Τούρκικο (είμαι στο trial) να πληρώσω όλο το χρόνο. Επίσης Τηλέφωνο το θέλουμε κάτι (θα έρθει κάποιο μύνημα) ή να βάλω ένα Τούρκικο στην τύχη? Δεν υπαρχει λογος να κανεις συνδρομη ετησια........Στην τελικη γιατι να πληρωσεις κατι προκαταβολικα οταν δεν ξερεις εαν θα σε καλυψει αργοτερα.Μηνα μηνα κανονικα. Βαζεις την καρτα σου και τραβαει καθε μηνα 0,41 λεπτα.Σε καρτα Πειραιως χρεωνει επισης 0,01 μετατροπη συναλλάγματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, cdrov είπε Δεν έχω βρει ακόμα τρόπο στο Τούρκικο (είμαι στο trial) να πληρώσω όλο το χρόνο. Επίσης Τηλέφωνο το θέλουμε κάτι (θα έρθει κάποιο μύνημα) ή να βάλω ένα Τούρκικο στην τύχη? κανεις κανονικο λογαριασμο με τα ελληνικα σου στοιχεια φιλε μου, διευθυνση κ τηλεφωνο, δεν χρειαζονται ψευτικα - ασε που μπορει να βαλει το τηλεφωνο που θα δηλωσεις σε κανενα 2fa για τον λιγαριασμο σου κ να μεινεις απεξω. βαλε το κανονικο σου. παιδια η αμαζον ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μην δωσει σημασια οτι εισαι ελλαδα κ ζητας πολωνικη η τουρκικη τιμη. Οταν με το καλο ερθει η ιδια στην Ελλαδα, να δεις που δεν θα σε αφησει, για να αγορασεις αναγκαστικά το ελληνικο prime. αυτη ειναι η ουσια, γιαυτο δεν χρειαζεται (τωρα που μιλαμε) να κανεις τσατσολογαριασμο με τοπικη διευθυνση κ τοπικο τηλεφωνο. για ολα τα υπολοιπα που λενε τα βιντεο, οπως το youtube premium, πρεπει να μπεις στη διαδικασια να φτιαξεις νεο ψευτικο λογαριασμο, με διευθυνση-τηλεφωνο-μεθοδο πληρωμης της αντιστοιχης χωρας - ειδικα για google θελει και vpn. αρα το απλο βημα που λεει το βιντεο "φτιαχνουμε νεο τσατσολογαριασμο αργεντινης" ειναι πια για δυνατους παικτες, θελει δουλιτσα, μην το συγκρινουμε λοιπον με την συγκεκριμενη προσφορα που δουλευει χωρις ολες αυτες τις εξτρα διαδικασιες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, sofakipoison είπε τελικα αξιζει? Μπορείς πάντα να το δοκιμάσεις με τις 30 μέρες που σου δίνει στην αρχή χωρίς χρέωση. Λιγότερο από 1€ τον μηνα βγαίνει μετά. Εσύ θα αποφασίσεις αν αξίζει και αν θα το κρατήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, angel_fot είπε Εχω prime στο γερμανικό και χρησιμοποιώ το amazon music , εκανα το prime στο Πολωνικό και βλεπω οτι δεν υπαρχει το music στα προνόμια, γνωρίζει καποιος? φίλε το τσέκαρα πριν λίγο, μάλλον όχι. μπαινω από πολωνικό στον λογαριασμό μου, μπαίνω στο amazon music κ ζητάει να εγγραφώ - με 30 μέρες δοκιμή και 3,99ευρω το μηνα, οταν πάω να κάνω εγγραφή ζητάει country of residence, βαζω πολωνια κ μου βγάζει error. Επιλέγω Ελλάδα και μου λέει 7,99ευρώ χωρίς error... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpixie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από αθλητικό περιεχόμενο τι έχει; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από blackpixie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel_fot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, pp6210 είπε φίλε το τσέκαρα πριν λίγο, μάλλον όχι. μπαινω από πολωνικό στον λογαριασμό μου, μπαίνω στο amazon music κ ζητάει να εγγραφώ - με 30 μέρες δοκιμή και 3,99ευρω το μηνα, οταν πάω να κάνω εγγραφή ζητάει country of residence, βαζω πολωνια κ μου βγάζει error. Επιλέγω Ελλάδα και μου λέει 7,99ευρώ χωρίς error... Ευχαριστώ για τον χρονο σου, ενδεχομένως στο Πολωνικο amazon προσφέρουν λιγότερες υπηρεσίες και για αυτο εχει μειωμένη τιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, blackpixie είπε Από αθλητικό περιεχόμενο τι έχει; Το Amazon; Στις 7/2/2023 στις 10:30 ΜΜ, caveneo είπε Ποια εφαρμογή; Μπαίνεις στη σελίδα gamsgo και εκεί σου λέει τι θα κάνεις; Η εφαρμογή του Hbo max δεν σου ανοίγει; Spotify Gamsco δεν βρήκα πέρα από τα q/a. Δώσε φώτα Στις 8/2/2023 στις 1:42 ΜΜ, wiowia είπε Βρε ‘σείς μην παιδεύεται τζάμπα τον εαυτό σας. -Όσοι δεν έχετε Amazon account: 1) Πάτε στο Amazon.com 2) Ανοίγεται έναν λογαριασμό με τα κανονικά στοιχεία σας 3) Ξεκινάτε εάν θέλετε τη δοκιμαστική συνδρομή του prime που σας δίνει για ένα μήνα 4) Τη διακόπτεται όποτε θέλετε μέσα στον μήνα για να μην χρεωθειτε . 5) Μπαινεται στο Amazon.pl (και σε οποιοδήποτε άλλο Amazon) με τα ίδια στοιχεία 6) Ενεργοποιείστε εκ νέου το prime με ετήσια ή μηνιαία χρέωση παίρνοντας επίσης άλλον έναν μήνα δοκιμαστικό. -Όσοι έχετε ήδη καποοον λογαριασμό στο Amazon,ακολουθείτε τα βήματα 5 και 6. Αυτό είναι όλο,χωρίς vpn ή κάτι άλλο. Υπάρχει τουλάχιστον μια 5ετια σχετικός οδηγός στο avclub. Ανακαλυψαμέ τον τροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisArts Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Το Amazon; Spotify Gamsco δεν βρήκα πέρα από τα q/a. Δώσε φώτα Υπάρχει τουλάχιστον μια 5ετια σχετικός οδηγός στο avclub. Ανακαλυψαμέ τον τροχο Με το κανονικό μου account : Amazon Prime Turkey membership is only valid for users whose address information is Turkey. In order to complete your membership, please enter an address for Turkey and try again. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Spotify Gamsco δεν βρήκα πέρα από τα q/a. Δώσε φώτα https://www.gamsgo.com/#/details?type_id=4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, blackpixie είπε Από αθλητικό περιεχόμενο τι έχει; το 2022 είχε πολύ τέννις με vpn σε UK. επίσης λένε ότι είχε κάποια ματς Champions League στο γαλλικό αλλά δεν κατάφερα να δω. Το τέννις πάντως δούλεψε τέλεια. Είχε σχεδόν όλα τα τουρνουά. Για το 2023 μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ: https://toomanyrackets.com/amazon-prime-tennis-coverage-2023/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε Το Amazon; εχει καμποσα αθλητικα το αμαζον και συνεχως αγοραζει μαζι με youtube και apple https://en.wikipedia.org/wiki/Sports_on_Amazon_Prime_Video Στις 9/2/2023 στις 10:53 ΠΜ, Joe Doe είπε 7.90$ λέει παιδιά, όχι τούρκικες λίρες. Και εμένα στο πολωνικό πάνω κάτω τα ίδια μου έλεγε και έψαχνα 1 ώρα να βρω την ετήσια συνδρομή με έκπτωση. Αν κάποιοι έχουν διαφορετική εμπειρία και έχουν ουσιαστικά επ αορίστω συνδρομή και το μηνιαίο ποσό είναι 7 λίρες ας με διορθώσουν. δεν θα χρεωναν ποτε σε δολαριο σε τριτη χωρα, παντα στο δικο της νομισμα θα σε χρεωσουν, το εχουμε αναφερει 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ArisArts είπε Με το κανονικό μου account : Amazon Prime Turkey membership is only valid for users whose address information is Turkey. In order to complete your membership, please enter an address for Turkey and try again. με το κανονικο σου account μπηκες στην τουρκικη σελιδα amazon κ στο εβγαλε αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, caveneo είπε https://www.gamsgo.com/#/details?type_id=4 Για hbomax ποια είναι η διαδικασία; βλέπω πως λόγω region δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, telis είπε Για hbomax ποια είναι η διαδικασία; βλέπω πως λόγω region δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή Έχει ελληνικούς υπότιτλους η hbo max? Εμενα στο iPhone μου την κατέβασε την εφαρμογη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα