Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fanisneo είπε

Πάντως κ η εγγραφή στο τούρκικο Prime έγινε πολύ εύκολα, με ήδη υπάρχοντα λογαριασμό, με τυχαία διεύθυνση τουρκικη κ χρήση Revolut για την πληρωμή. Για όποιον θέλει να προσπαθήσει.

7,90$ το τουρκικό;

5D808C39-E70D-4D79-B5A9-F569A1777A18.png

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Spoiler
11 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

7,90$ το τουρκικό;

5D808C39-E70D-4D79-B5A9-F569A1777A18.png

7.90 TRY εννοεί, δηλαδή 0.39€. Και εγώ με τούρκικο λογαριασμό, τυχαία τουρκική διεύθυνση και revolut το έφτιαξα. Ενεργοποίησα Prime Video και Prime Gaming χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xPhenomenon είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

7.90 TRY εννοεί, δηλαδή 0.39€. Και εγώ με τούρκικο λογαριασμό, τυχαία τουρκική διεύθυνση και revolut το έφτιαξα. Ενεργοποίησα Prime Video και Prime Gaming χωρίς κανένα πρόβλημα.

Prime Gaming εμενα μου ζητουσε +0.06€ για να το ενεργοποιησω.

Επεξ/σία από Chrisfm94
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Prime Gaming εμενα μου ζητουσε +0.06€ για να το ενεργοποιησω.

Μόλις ενεργοποίησα το Prime Gaming μου ήρθε χρέωση 1,13 TRY (0,06€) στην Revolut και κατευθείαν ακυρώθηκε και το ποσό επιστράφηκε στον λογαριασμό μου. Μήπως είναι κάτι σαν επαλήθευση;

Δημοσ.
Στις 9/2/2023 στις 2:09 ΠΜ, Sellout είπε

14 σελίδες για κάτι...

αναφερθηκε και πριν youtube video 1,5 χρονου πριν, εκατσα κ το ειδα... και στα σχόλια του λεει οτι δεν ισχυουν πια αυτα αφου παντου, ειτε σε νεο τσατσο-account ειτε σε νεο τσατσο-εμαιλ θελει local αριθμο κινητου, για το οποιο χρειαζεται αλλος λογαριασμος κ 20 ρουβλια για να παρεις virtual αριθμο κτλ κτλ...

εδω δεν χρειαζεται κατι τετοιο, αρα δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο... 

• Like 2
Δημοσ.

1. Τελικά αν έχει κάνει το prime video είναι το gaming δωρεάν?

2. Στο τούρκικο (είμαι με ένα μήνα trial) μπορώ να κάνω ετήσιο ή θέλει μήνα μήνα?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xPhenomenon είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

7.90$ λέει παιδιά, όχι τούρκικες λίρες. Και εμένα στο πολωνικό πάνω κάτω τα ίδια μου έλεγε και έψαχνα 1 ώρα να βρω την ετήσια συνδρομή με έκπτωση. Αν κάποιοι έχουν διαφορετική εμπειρία και έχουν ουσιαστικά επ αορίστω συνδρομή και το μηνιαίο ποσό είναι 7 λίρες ας με διορθώσουν. 

51 λεπτά πριν, cdrov είπε

2. Στο τούρκικο (είμαι με ένα μήνα trial) μπορώ να κάνω ετήσιο ή θέλει μήνα μήνα?

Ευχαριστώ 

Δες στο πακέτο του ενός χρόνου πόσες λίρες σου λέει και αν είναι σε έκπτωση και κάνε τον υπολογισμό αν είναι όντως γύρω στο 0,3€ / μήνα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pp6210 είπε

αναφερθηκε και πριν youtube video 1,5 χρονου πριν, εκατσα κ το ειδα... και στα σχόλια του λεει οτι δεν ισχυουν πια αυτα αφου παντου, ειτε σε νεο τσατσο-account ειτε σε νεο τσατσο-εμαιλ θελει local αριθμο κινητου, για το οποιο χρειαζεται αλλος λογαριασμος κ 20 ρουβλια για να παρεις virtual αριθμο κτλ κτλ...

εδω δεν χρειαζεται κατι τετοιο, αρα δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο... 

Δουλεύουν ρε συ.Όπου ζητάνε αριθμό ή δεν δέχονται κάρτα μπορείς να πληρώνεις με κάρτες από eneba (ή κάποιο αντίστοιχο).

Απλα αυτό είναι plug&play.Χωρίς vpn,ξένες διευθύνσεις προπληρωμένες κάρτες κτλ.

Δημοσ.

Ειχε ανεβει και πιο προσφατο βιντεο αλλα το εριξαν,σαφως και ισχυει ακομα και για Τουρκια οπως εχουμε φτιαξει χιλιαδες μεχρι σημερα αλλα συνεχιστε να λετε τα δικα σας.
Με τον ιδιο τροπο που φτιαξατε το πολωνικο και δωσατε 5,5€ παραπανω ετσι γινεται και το Τουρκικο και με ελληνικες καρτες και ξενες,χωρις τηλεφωνα επιβεβαιωσης και αλλα παραξενα που λετε.
Φτιαξτε πρωτα εναν λογαριασμο σε ενα ευρωπαικο amazon ή με τον υπαρχοντα σας και απλα μετα αγοραζετε ενα Prime Τουρκικο.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joe Doe είπε

7.90$ λέει παιδιά, όχι τούρκικες λίρες.

Ξαναειπωθηκε αυτο και πρεπει να γινεται απο το translate της σελιδας σε Αγγλικα, αν κανεις. Αν δεν κανεις καθολου translate και το προχωρησεις με Τουρκικα δεν δειχνει πουθενα δολλαρια $.

Δημοσ.

Δεν έχω βρει ακόμα τρόπο στο Τούρκικο (είμαι στο trial) να πληρώσω όλο το χρόνο.

Επίσης Τηλέφωνο το θέλουμε κάτι (θα έρθει κάποιο μύνημα) ή να βάλω ένα Τούρκικο στην τύχη? 

Δημοσ.

δεν ειναι επι του θεματος αλλα καποιος μπορει να ξερει και να δωσει τα φωτα του, υπαρχει καποιου ειδους μοντα με παρομοιο τροπο φανταζομαι για το spotify?

Δημοσ.

Για όσους φοβούνται ότι δείχνει δολάρια. Χθεσινή ενεργοποίηση, γρήγορα και απλά, με ήδη υπάρχοντα λογαριασμό amazon και δήλωση τουρκικής διεύθυνσης και revolut.

Screenshot_20230209_013254.png

Δημοσ.

Εχω prime στο γερμανικό και χρησιμοποιώ το amazon music , εκανα το prime στο Πολωνικό και βλεπω οτι δεν υπαρχει το music στα προνόμια, γνωρίζει καποιος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...