alexisss13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα και thanks στον TS. Το έκανα επιτυχώς εχθές. Παρόλα αυτά, στα thumbnails, οι τίτλοι είναι στο πολωνικά. Top10 μου εμφανίζει της Πολωνίας. Τέλος, ελληνικοί υπότιτλοι δεν υπάρχουν σε περιεχόμενο που θα περίμενε κανείς να είναι διαθέσιμοι. Π.χ. στο Reservoir Dogs, έχεις σε εσάς ελληνικούς; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Όντως στην ταινία που ανέφερες δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους και σε μένα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Belial είπε Χρησιμοποίησα ελληνική κάρτα και παλιό λογαριασμό όπου είχα prime από το 17 έως το 20. Μου έβγαλε στις γνωστοποιήσεις ότι υπάρχει κάποιο ποσοστό ,περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, 5,14% επιπλέον χρέωση λόγω της συνδρομής έχω κάρτα eurobank. Βέβαια ακόμα έχω το 30ήμερο. Λογικά αν διακόψω δεν θα πληρώσω τίποτα. Σας βγάζει διαθέσιμη ταινία του Αστερίξ; Μου την έβγαζε με γαλλικά Πολωνικά (γλώσσα) και υπότιτλους Πολωνικά. Asterix, στο Τουρκικο, δεν βλεπω. Ενω στο Πολωνικο υπαρχει καποιο. Αρχισανε τα παραδειγματα διαφορας περιεχομενου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twindrop Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Stremio... Φιλάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plextis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Υπαρχον account, χωρίς να έχω βάλει ποτε Prime. Ξεκίνησε ο πρώτος μήνας δωρεάν, 49PLN μετά. Οι περιγραφές φαίνονται στα Ελληνικά στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου. Σε όσες τα βγάζει στα Πολωνικά δεν υπάρχουν και υπότιτλοι Ελληνικοί λογικά συνδέονται αυτά τα 2 (όλο το content μεταφράζεται: υπότιτλοι, περιγραφές) Επίσης το τοπ10 είναι της πολωνίας (έχει κανείς Ελληνικό; υπάρχει;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vaga1um3 είπε εγώ φοβάμαι ότι τα έκανα μαντάρα. Προσπάθησα για τούρκικο με υφιστάμενο prime και revo disposable. το προβλημα ειναι οτι το account που χρησιμοποιησα δεν ειναι αυτό που έχω στο firetv. Με αποτελεσμα τωρα να πρεπει να ξελογκάρω κ να ξαναλογκάρω accounts και ενδεχομένως χάνω apps, ρυθμίσεις κτλ. any ideas πώς να ξεμπλέξω;; ακυρωσε τα παντα και μπες με το account που θες στο firetv 1 ώρα πριν, twindrop είπε Stremio... Φιλάκια torrent πιο πολλα φιλακια αλλα ασχετο με το θεμα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από demian83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά κάποιος που το έκανε με ελληνικό λογαριασμό, μπορεί να μου πει αν έχει πολωνικό τοπ 10 και σειρές; Η τα βλέπετε όλα σαν να είχατε ελληνικό account? Επίσης ταινίες όπως το the last man και το Ghostbusters πχ δεν υπάρχουν στο πολωνικό. Οι δυνατές σειρές του πάντως υπάρχουν Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από sgatzo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, twindrop είπε Stremio... Φιλάκια άστους να μάθουν λίγα πολωνικά ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Το έκανα και εγώ γιατί η τιμή για ένα χρόνο είναι αστεία. Μόνο το Morrowind να αγόραζα φτάνει. Οπότε ότι και να δούμε με αυτά τα λεφτά κέρδος είναι, και είναι και μια πολύ καλή δοκιμή για να δούμε αν αξίζει ως αντικαταστάτης του Netflix, στην περίπτωση που μας κόψει τον διαμοιρασμό. Ευχαριστώ πολύ ts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris0821 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, sgatzo είπε Τελικά κάποιος που το έκανε με ελληνικό λογαριασμό, μπορεί να μου πει αν έχει πολωνικό τοπ 10 και σειρές; Η τα βλέπετε όλα σαν να είχατε ελληνικό account? Επίσης ταινίες όπως το the last man και το Ghostbusters πχ δεν υπάρχουν στο πολωνικό. Οι δυνατές σειρές του πάντως υπάρχουν Ενεργοποίησα συνδρομή κανονικά με ελληνικό λογαριασμό. Σε όλες τις Amazon Original παραγωγές υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι. Τα Τοπ 10 ανά κατηγορία περιέχουν και πολωνικές και άλλων χωρών ταινίες ή σειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ! Και πάλι δεν το συζητάμε ότι αξίζει τρελά για 10 ευρώ. Ευχαριστώ με την ευκαιρία το μέλος για τη προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Έκανα με ελληνικό υπάρχον λογαριασμό και έχω κανονικά μενού και υπότιτλους σε κάποιες ταινίες που κοίταξα. Ευχαριστούμε άπειρα TS !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Αφού περιμένουμε "Τα Αγόρια", είπα να το βάλω κι εγώ. Μπαίνω κανονικά, ενεργοποιώ κλπ, με βγάζει μέλος στην προσφορά όλα ωραία, αλλά... Σκάει την ίδια στιγμή email από το .com prime ότι "λόγω θέματος της πιστωτικής σας, δεν μπορούμε να σας χρεώσουμε τα $14.99 για τον επόμενο μήνα και μπλαμπλαμπλα". Είχα τη δοκιμαστική στο Αμερικάνικο κατά περιόδους, τελευταία τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη, με ακύρωση φυσικά της αυτόματης ανανέωσης κλπ. Βέβαια, δεν μου ήρθε στο email του λογαριασμού, αλλά στο άλλο που έχω και δεν έχει μπει ποτέ στο αμαζον. Θα κοιτάξω με την ησυχία μου αποστολέα κλπ, αλλά εμφανίζει κανονικά τα τελευταία ψηφία της κάρτας, στοιχεία παραγγελίας που συμφωνούν, και προβληματίζομαι είναι η αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ τον TS. Έγινε με παλιό αγγλικό λογαριασμό. Όλα οκ. Το μόνο που μου εμφανίζει πολωνικό top 10. Οι υπότιτλοι είναι στα ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 10:15 ΠΜ, caveneo είπε Εγώ δίνω 3,60$ τον μήνα για netflix και γύρω στα 20€ disney+ τον χρόνο. Δείτε το www.gamsgo.com. Ούτε να μπλέκετε με vpn και πειράματα. Είσαι κορυφή.Δε το ήξερα το site.Εκανα Disney+ για τον μικρό και είναι τούμπανο.Σε ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα