yansta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, caveneo είπε Ναι , shared accounts είναι. Το netflix θα έχει ένα είδος επικύρωσης πως όντως το τάδε προφίλ είναι δικό σου. Σε συννενόηση με τη σελίδα θα σου στέλνουν αυτοί τον κωδικό και θα φαίνεται κομπλέ το προφίλ. Αλλά και κάτι άλλο να κάνουν δεν μας πειράζει. Ας χάσουμε μόνο το netflix. Όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Βασικά τα αλλά με ενδιαφέρουν .Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 και εμενα επαιξε μια χαρα στο κυριο account που εχω για αγορες και μαλιστα μου εμφανιζει ελληνικους τιτλους στις σειρες που διαθετουν, πιθανοτατα επειδη ειχα παλιοτερα ελληνικο prime video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlad27 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Αψογος ο TS, ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, demian83 είπε και εμενα επαιξε μια χαρα στο κυριο account που εχω για αγορες και μαλιστα μου εμφανιζει ελληνικους τιτλους στις σειρες που διαθετουν, πιθανοτατα επειδη ειχα παλιοτερα ελληνικο prime video Καλημέρα και σε μένα το ίδιο. Κύριο account, revolut disposable, Ελληνικό μενού και υπότιτλοι (όπου υπάρχουν). Όλα καλά, Ευχαριστούμε τον ts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosbar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στις σειρές έχει ελληνικούς υπότιτλους? π. χ. The Peripheral? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kosbar είπε Στις σειρές έχει ελληνικούς υπότιτλους? π. χ. The Peripheral? Το peripheral μέσω amazon.pl έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά και ελληνική μεταγλώττιση. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Everest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ότι είπε ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, ένα ευχαριστώ και από εμένα στον TS, πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία με εφαρμογή σε προϋπάρχον λογαριασμό Amazon.com.de.uk με τον οποίο έκανα τις αγορές μου, και με ελληνικά κανονικά στο μενού αλλά στους υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe Doe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, pp6210 είπε ευχαριστώ παιδια, δοκίμασα υφιστάμενο λογαριασμο στο amazon τουρκίας και με vpn αλλά έδωσε τιμη 7 και κάτι λίρες Αγγλίας το μήνα.... θα δοκιμάσω Πολωνικό edit: λοιπόν σε εμένα λέει όντως 7,90 λίρες αγγλιας τον μήνα στο τουρκικο, μάλλον επειδή ο αρχικός λογαριασμός μου ήταν amazon.co.uk..... για το φίλο που είπε λίρες τουρκίας, όντως στο διαφημιστικό banner στην αρχη σελίδας ελεγε 7,90 και το σήμα λιρας τουρκίας, αλλά όταν πάτησα να κανω εγγραφή εβγαλε το παρακάτω: After a 30-day FREE trial, Amazon Prime is only £7.90 per month Και εμένα το ίδιο. Ενεργοποίησα το amazon account μου στο πολωνικό. Παλαιότερα είχα prime, όχι βίντεο, και σε γερμανικό, και σε γαλλικό κλπ. Ενεργοποιήθηκε λοιπόν το πολωνικό 30 μέρες free αλλά δεν βλέπω κάπου επιλογή για 12μηνη. Αντίθετα μου βγάζει τη μηνιαία με γύρω στα 7$/ μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kylonikk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μπραβο στον TS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Αν μπορεί κάποιος να κάνει την διαδικασία για εμένα ας μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourouzis2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Το εχει βάλει κάποιος απο Γερμανια και να ειδε να δουλεύει και για prime shipping? Στη Γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποίησα ελληνική κάρτα και παλιό λογαριασμό όπου είχα prime από το 17 έως το 20. Μου έβγαλε στις γνωστοποιήσεις ότι υπάρχει κάποιο ποσοστό ,περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, 5,14% επιπλέον χρέωση λόγω της συνδρομής έχω κάρτα eurobank. Βέβαια ακόμα έχω το 30ήμερο. Λογικά αν διακόψω δεν θα πληρώσω τίποτα. Σας βγάζει διαθέσιμη ταινία του Αστερίξ; Μου την έβγαζε με γαλλικά Πολωνικά (γλώσσα) και υπότιτλους Πολωνικά. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Belial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Belial είπε Χρησιμοποίησα ελληνική κάρτα και παλιό λογαριασμό όπου είχα prime από το 17 έως το 20. Μου έβγαλε στις γνωστοποιήσεις ότι υπάρχει κάποιο ποσοστό ,περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, 5,14% επιπλέον χρέωση λόγω της συνδρομής έχω κάρτα eurobank. Βέβαια ακόμα έχω το 30ήμερο. Λογικά αν διακόψω δεν θα πληρώσω τίποτα. Σας βγάζει διαθέσιμη ταινία του Αστερίξ; Μου την έβγαζε με γαλλικά Πολωνικά (γλώσσα) και υπότιτλους Πολωνικά. δεν θα πληρωσεις τπτ αν το ακυρωσεις και τωρα. δεν επρεπε να σε χρεωνει τπτ εξτρα, δοκιμασε με καμια revolut αστεριξ αν εννοεις το καινουργιο δεν το εχει, πριν 5 μερες βγηκε σινεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 εγώ φοβάμαι ότι τα έκανα μαντάρα. Προσπάθησα για τούρκικο με υφιστάμενο prime και revo disposable. το προβλημα ειναι οτι το account που χρησιμοποιησα δεν ειναι αυτό που έχω στο firetv. Με αποτελεσμα τωρα να πρεπει να ξελογκάρω κ να ξαναλογκάρω accounts και ενδεχομένως χάνω apps, ρυθμίσεις κτλ. any ideas πώς να ξεμπλέξω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα