Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα
Ειχα amazon pl
το ειχα αλλαξει πισω σε TR λογο υποτιτλων
αλλα απο εχθες εχει αρχισει τα κολπα με την καρτα
Καμια λυση γιατι ψηλο βαρεθηκα να ασχολουμαι με το βαζε βγαζε καρτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω Πολωνικό απ τα Χριστούγεννα. δε δούλευε με τίποτα το prime gaming. προσπαθούσα να προσθέσω το ελληνικό κινητό μου συχνά, σχεδόν κάθε 4η ή 5η μέρα, αλλά δε μου ερχόταν ποτέ OTP. ζητούσε πολωνικό αριθμό. χτες, μπήκα κατά τύχη στο prime gaming και μπόρεσα να κάνω claim ό,τι παιχνίδι ήταν διαθέσιμο για claim! 

θα θέλατε να τσεκάρετε κι εσείς που είχατε πρόβλημα με το prime gaming αν δουλεύει; 🙂 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NeOSL είπε

έχω Πολωνικό απ τα Χριστούγεννα. δε δούλευε με τίποτα το prime gaming. προσπαθούσα να προσθέσω το ελληνικό κινητό μου συχνά, σχεδόν κάθε 4η ή 5η μέρα, αλλά δε μου ερχόταν ποτέ OTP. ζητούσε πολωνικό αριθμό. χτες, μπήκα κατά τύχη στο prime gaming και μπόρεσα να κάνω claim ό,τι παιχνίδι ήταν διαθέσιμο για claim! 

θα θέλατε να τσεκάρετε κι εσείς που είχατε πρόβλημα με το prime gaming αν δουλεύει; 🙂 

Όσο αφορά το τηλέφωνο έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, prime gaming δεν είχα δοκιμάσει ενεργοποίηση στο παρελθόν αλλά μπήκα απο περιέργεια και δουλευει και σε εμένα. Αν δοκιμάσεις να το μεταφέρεις σε Αιγυπτιακό και σου δουλέψει τώρα ανέβασε ποστ γιατί αυτό προσπαθούσα καιρό τώρα αλλά κόλλαγε στο τηλέφωνο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Artman13 είπε

Όσο αφορά το τηλέφωνο έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, prime gaming δεν είχα δοκιμάσει ενεργοποίηση στο παρελθόν αλλά μπήκα απο περιέργεια και δουλευει και σε εμένα. Αν δοκιμάσεις να το μεταφέρεις σε Αιγυπτιακό και σου δουλέψει τώρα ανέβασε ποστ γιατί αυτό προσπαθούσα καιρό τώρα αλλά κόλλαγε στο τηλέφωνο. 

δε θα το πειράξω εφόσον δουλεύει τώρα. 🙂 απ' τα Χριστούγεννα και μετά τα πειράματα πάλι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, NeOSL είπε

Ρε ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε, εδώ και ένα χρόνο έχω το Αιγυπτιακό, ΔΕΝ έμπαινε με τίποτα ότι προσπάθειες και αν είχα κάνει και τώρα βλέποντας το μήνυμά σου μπήκα για πλάκα να δω, ήταν ήδη συνδεμένο (εννοώ σα να είχα κάνει login) και έκανα claim τα πάντα στην σελίδα ... 😛  Ωραίος!!!
Υγ, το μόνο που φοβάμαι τώρα που σε λίγες μέρες περνάει ο πρώτος χρόνος συνδρομής μην το κόψουν στην ανανέωση! 
249 egp λίρες μου το βγάζει το ετήσιο, 4.78 ευρώ δηλαδή!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, hasiotis_john said:

Ρε ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε, εδώ και ένα χρόνο έχω το Αιγυπτιακό, ΔΕΝ έμπαινε με τίποτα ότι προσπάθειες και αν είχα κάνει και τώρα βλέποντας το μήνυμά σου μπήκα για πλάκα να δω, ήταν ήδη συνδεμένο (εννοώ σα να είχα κάνει login) και έκανα claim τα πάντα στην σελίδα ... 😛
Υγ, το μόνο που φοβάμαι τώρα που σε λίγες μέρες περνάει ο πρώτος χρόνος συνδρομής μην το κόψουν στην ανανέωση! 
249 egp λίρες μου το βγάζει το ετήσιο, 4.78 ευρώ δηλαδή!

Μου περασε κανονικα η πληρωμη πριν λιγες μερες εμενα, 4.79 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/1/2025 στις 10:53 ΜΜ, NeOSL είπε

Δηλαδή δεν σου ζήτησε τηλέφωνο; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα για μήνες που προσπαθούσα να ενεργοποιήσω αλλά μετά τα παράτησα.

Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 2:50 ΜΜ, fingol είπε

Δηλαδή δεν σου ζήτησε τηλέφωνο; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα για μήνες που προσπαθούσα να ενεργοποιήσω αλλά μετά τα παράτησα.

Κι εμένα έτσι ακριβώς είχε γίνει, είχα δοκιμάσει τα πάντα ώσπου τα παράτησα και μετά από 1-2 μήνες που είπα να ξαναπροσπαθήσω, όταν άνοιξα την σελίδα του prime gaming ήταν ήδη enabled.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό, έχω περίεργο θέμα με υπότιτλους. Ανεξάρτητα από ελληνικούς/αγγλικούς, εκεί που παίζουν κανονικά, σταματάνε για λίγο, μετά συνεχίζουν (από το σωστό σημείο, όχι σα να έμειναν πίσω) κλπ.

Γενικά αδιάφορο, ελάχιστα πράγματα βλέπω πια εκεί, αλλά μιας και το θυμήθηκα. Το γνωστό PL έχω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Εδώ και λίγο καιρό, έχω περίεργο θέμα με υπότιτλους. Ανεξάρτητα από ελληνικούς/αγγλικούς, εκεί που παίζουν κανονικά, σταματάνε για λίγο, μετά συνεχίζουν (από το σωστό σημείο, όχι σα να έμειναν πίσω) κλπ.

Γενικά αδιάφορο, ελάχιστα πράγματα βλέπω πια εκεί, αλλά μιας και το θυμήθηκα. Το γνωστό PL έχω.

Και στο αιγυπτιακό μου το κάνει αυτό σε όλες τις συσκευές. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/2/2025 στις 12:13 ΜΜ, Gastone_ είπε

Ομαλή μετάβαση από πολωνικό σε Αίγυπτο μετά από 2,5 μηνες, και πολύ πιο friendly  για greek user.

Πως έκανες μετάβαση;

Δημοσ.

Μόλις έφτιαξα αιγυπτιακό , όλα καλά 

Έκανα edit address έβαλα μια στην Αίγυπτο default και το πήρε μπαμ

Μια ερώτηση έχω , πως αλλάζω region στο prime video app σε smart TV 

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...