viman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, vag1989 είπε Παίδες τελικα αξίζει η ταλαιπωρία για κάτι καλύτερο από το πολωνικό prime? Πρέπει να το έχω διετία και χρεώνει 49 zloti ήτοι 12 ευρώ το χρόνο. Όλα ξεκλείδωτα τα βλέπω κ εγω. Τσάμπα νομίζω ειναι και πάλι! Αν συνεχίσει να λειτουργεί, μόνο το Αιγυπτιακό (σε εμένα να μην το ματιασω δουλεύει ακόμα). 3
Anton1974 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Προς το παρόν ή μετάβαση από πολωνία σε Κάιρο ομαλή και με περισσότερους ελλ υπότιτλους. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε όμως ότι σε κάποιους από εδώ κόπηκε. 1
spigias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Anton1974 είπε Προς το παρόν ή μετάβαση από πολωνία σε Κάιρο ομαλή και με περισσότερους ελλ υπότιτλους. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε όμως ότι σε κάποιους από εδώ κόπηκε. γιατί όμως τους κόπηκε? θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε.
NewGascp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, spigias είπε γιατί όμως τους κόπηκε? θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε. To ΑΜΑΖΟΝ πάντως λέει αυτά : " Regain Access to an Account on Hold Your account will be put on hold when an unusual payment activity is observed in your account. Amazon monitors activity on your account to keep your account and payment methods safe. When we notice unusual payment activity on your account, we temporarily place your account on hold. We do it as a security action, so we can review it with you. To regain access to your Amazon account: Check your email or text messages for an “Account on hold” notification from Amazon. Sign in to your Amazon account. Complete the form and include necessary attachments. Note: You will receive email or text messages from us with instructions on pending orders when your account is on hold. Your access to all Amazon services will also be placed on hold while your account is on hold. This restriction includes digital services such as Amazon Prime, Amazon Music, and Kindle, and devices like Alexa and Ring. The fastest way to unlock your account is to submit the requested details yourself through our secure sign-in portal. Our Customer Service team can guide you in this process, but will ask you to follow the same instructions. " Προφανός εντοπίζει region mismatch στο "unusual payment activity" με την διευθυνση διαμονής σε σχέση με την διεύθυνση απο την κάρτα πληρωμής. 1
Anton1974 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, NewGascp είπε To ΑΜΑΖΟΝ πάντως λέει αυτά : " Regain Access to an Account on Hold Your account will be put on hold when an unusual payment activity is observed in your account. Amazon monitors activity on your account to keep your account and payment methods safe. When we notice unusual payment activity on your account, we temporarily place your account on hold. We do it as a security action, so we can review it with you. To regain access to your Amazon account: Check your email or text messages for an “Account on hold” notification from Amazon. Sign in to your Amazon account. Complete the form and include necessary attachments. Note: You will receive email or text messages from us with instructions on pending orders when your account is on hold. Your access to all Amazon services will also be placed on hold while your account is on hold. This restriction includes digital services such as Amazon Prime, Amazon Music, and Kindle, and devices like Alexa and Ring. The fastest way to unlock your account is to submit the requested details yourself through our secure sign-in portal. Our Customer Service team can guide you in this process, but will ask you to follow the same instructions. " Προφανός εντοπίζει region mismatch στο "unusual payment activity" με την διευθυνση διαμονής σε σχέση με την διεύθυνση απο την κάρτα πληρωμής. Και πάλι όμως το κάνει επιλεκτικά? Με ποιο κριτήριο? 2
spigias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Anton1974 είπε Και πάλι όμως το κάνει επιλεκτικά? Με ποιο κριτήριο? επίσης οι χρήστες που το έπαθαν δοκίμασαν να βάλουν στοιχεία στην φόρμα για γίνουν unban ; εγώ θα το πάλευα με το support της amazon. είχανε κάρτα revolut; per month payment ή year; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από spigias
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Anton1974 είπε Και πάλι όμως το κάνει επιλεκτικά? Με ποιο κριτήριο? Ενας λιγο πιο πανω γραφει κατι σχετικο με ψευτικο τηλεφωνικο αριθμο αν καταλαβα καλα απο τα γραφομενα του. Ισως φταιει αυτο, πηγε να το βαλει και αλλος το ιδιο νουμερο και ηρθε η εξελιξη. Ας μας πουν, οσοι το επαθαν, τι τηλεφωνο εχουν δωσει στον λογαριασμο του αμαζον. 1
NewGascp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ενας λιγο πιο πανω γραφει κατι σχετικο με ψευτικο τηλεφωνικο αριθμο αν καταλαβα καλα απο τα γραφομενα του. Ισως φταιει αυτο, πηγε να το βαλει και αλλος το ιδιο νουμερο και ηρθε η εξελιξη. Ας μας πουν, οσοι το επαθαν, τι τηλεφωνο εχουν δωσει στον λογαριασμο του αμαζον. Πρέπει να το έχω αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ. Κάποια στιγμή είχα χρησιμοποιήσει και εγώ μαϊμού αριθμό κινητού για ενεργοποίηση και έφαγα ban/block. Είδα και έπαθα να ξεμπλοκάρω τον λογαριασμό μου, προφορικά με κλήση στα κεντρικά (USA), και από τότε μόνο πραγματικά στοιχεία σε Amazon (προτιμότερο να μην έχω tv ή gaming παρά να μην μπορώ να κάνω αγορές). Ακόμη και στην Revolut να έχετε υπόψιν ότι πρέπει να δηλωθεί "φορολογική κατοικία". Βάλτε την πραγματική (Ελλάδα) για να μην έχετε πρόβλημα ακόμη και με απλή αγορά. 1 1
Norone92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 28/12 πλήρωσα με κάρτα Revolut για ετήσιο αιγυτιακό (μέσω .eg με αιγυπτιακή billing address που βρήκα με ένα τυχαίο ζουμ στο χάρτη) σε υπάρχοντα παλιό λογαριασμό μου που είχε ήδη τον ελληνικό αριθμό μου. Δε χρειάστηκε να βάλω αιγυπτιακό αριθμό. Δούλευε κανονικά για κάποιες μέρες, δεν έκανα login σε άλλη συσκευή πέρα του υπολογιστή και της τηλεόρασής μου. Ούτε άλλαξα IP. 7/1 πήγα να μπω στην τηλεόραση, με είχε πετάξει και όταν πήγα να κάνω login μου έβγαλε το μήνυμα που αναφέρθηκε παραπάνω για unusual payment activity. Εντάξει λέω ήταν too good to be true, σιγά 4 ευρώ έκαψα. Παρόλα αυτά επειδή είχα αφήσει στη μέση το Fallout, είπα να συμπληρώσω τη φόρμα ανάκτησης μπας και. Δε θυμόμουν τη billing address που έβαλα κατά την πληρωμή, δεν την αποθήκευσα και δεν την είχα σε κανένα email οπότε στη φόρμα έβαλα την ίδια που έχω στο λογαριασμό revolut. Ανέβασα και ένα statement από Revolut και μετά από λίγες ώρες μου στείλανε το παρακάτω. We have restored your access to this account. You can now sign in and place orders. Thank you for your patience and we are sorry if any inconvenience was caused. If you want to continue using Prime benefits, please re-subscribe. Παρόλα αυτά φαίνεται πως το ετήσιο sub μου είναι ακόμα ενεργό και αυτή τη στιγμή συνεχίζω το Fallout. Για να δούμε αν θα παραμείνει έτσι. Να σημειώσω ότι σε κανένα από τα παραπάνω βήματα δε χρησιμοποίησα VPN. 4 2
Gastone_ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 πμ Το αιγυπτιακό για ελληνική χρήση δείχνει καλύτερο από το πολωνικό ανεξάρτητα από το κόστος (χαμηλότερο). 3 1
Anton1974 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:40 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:40 πμ Μόλις τώρα, Gastone_ είπε Το αιγυπτιακό για ελληνική χρήση δείχνει καλύτερο από το πολωνικό ανεξάρτητα από το κόστος (χαμηλότερο). Συμφωνώ απόλυτα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα