fabiawrc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Moλις ψωνισα, απο .de σε eg,εβαλα διευθυνση και revolut ετοιμος.
elias.kaz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μεταφέρθηκα και εγώ από το Πολωνικό..καμμία σχέση.. είχα σιχαθεί τα Πολωνικά.
alucards74 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Άψογες οι οδηγίες σας παιδιά. Μεταφορά από το τούρκικο που δεν δεχόταν την πληρωμή.
Sablj Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, zaras27 said: Σας βγάζει 249 EGP για πληρωμή Ναι που μεταφράζεται σε (περίπου) 4,7€ 1
adkalkan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στο τούρκικο που δεν μου δέχεται τώρα την Revo (3 χρόνια συνδρομητής) μπορώ να βάλω ελληνική χρεωστική ή θα έχω θέμα;
Pure Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) καλήμερα όσοι έχετε αλλάξει από άλλη χωρά σε eg το prime gaming σας παίζει?γιατί σε έμενα δεν ενεργοποιείται ενω το prime κανονικά παίζει Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από Pure
BlackRose56 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στο eg βαζω τηλ αλλα οταν ειναι για otp μου βγαζει "There was a problem". εχει τύχη σε κανέναν αλλο ?
nek4d Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Pure said: καλήμερα όσοι έχετε αλλάξει από άλλη χωρά σε eg το prime gaming σας παίζει?γιατί σε έμενα δεν ενεργοποιείται ενω το prime κανονικά παίζει 2 hours ago, BlackRose56 said: Στο eg βαζω τηλ αλλα οταν ειναι για otp μου βγαζει "There was a problem". εχει τύχη σε κανέναν αλλο ? Και για τα δυο αυτα, εχουν γραψει πολλα μηνυματα με λυσεις και βοηθητικα σχολια αρκετοι, στις αμεσως προηγουμενες σελιδες. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Στο eg βαζω τηλ αλλα οταν ειναι για otp μου βγαζει "There was a problem". εχει τύχη σε κανέναν αλλο ? ναι και δεν έχουν γράψει κανένα μήνυμα με λύση στα σχόλια, επικοινώνησα με το support και σου λέει απλά να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με amazon για να το αλλάξουν από εκεί, δεν γίνεται μέσω chat. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Pure είπε καλήμερα όσοι έχετε αλλάξει από άλλη χωρά σε eg το prime gaming σας παίζει?γιατί σε έμενα δεν ενεργοποιείται ενω το prime κανονικά παίζει 5 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Στο eg βαζω τηλ αλλα οταν ειναι για otp μου βγαζει "There was a problem". εχει τύχη σε κανέναν αλλο ? Ειναι πολλων ετων θεμα, κλασσικο προβλημα σε de, es, it, com, au, fr, uk που απο οσο λεει η ερευνα μου εδω και 1 χρονο, αν σου τυχει, 99% λυση δεν θα βρεις οσο κι αν ταλαιπωρηθεις. Στο 1% μπορει να βρεθει λυση η οποια ομως δεν θα δουλεψει σε αλλον που εχει το ιδιο προβλημα. 1
JDROGAS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Kαλη χρονια σε ολους! Μολις μου μπλοκαραν το αιγυπτιακο,ανακαλυψαν λεει ασυνηθιστη δραστηριοτητα στο λογαριασμο μου και ζητανε μεχρι αποδεικτικο λογαριασμου τραπεζας. 4
navger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, JDROGAS είπε Kαλη χρονια σε ολους! Μολις μου μπλοκαραν το αιγυπτιακο,ανακαλυψαν λεει ασυνηθιστη δραστηριοτητα στο λογαριασμο μου και ζητανε μεχρι αποδεικτικο λογαριασμου τραπεζας. Μια απο τα ιδια και σε μενα
nek4d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 hours ago, JDROGAS said: Μολις μου μπλοκαραν το αιγυπτιακο,ανακαλυψαν λεει ασυνηθιστη δραστηριοτητα στο λογαριασμο μου και ζητανε μεχρι αποδεικτικο λογαριασμου τραπεζας. 10 minutes ago, navger said: Μια απο τα ιδια και σε μενα Αρχισαν τα καλαντα... Απο χρηση, τι κανατε, τυπικη σε ενα σπιτι η 'εκτεταμενη' με μοιρασμα κωδικου σε αλλο σπιτι/ip ? 1
navger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, nek4d είπε Αρχισαν τα καλαντα... Απο χρηση, τι κανατε, τυπικη σε ενα σπιτι η 'εκτεταμενη' με μοιρασμα κωδικου σε αλλο σπιτι/ip ? σε εμενα εγινε οπως λες, δηλ οταν πηγα να το βαλω σε tablet σε αλλο σπιτι, δηλ αλλο Ip και μετα απο μια μερα μπλοκαρε. Δηλ το ειχα σε ενα σπιτι κανα 2 μηνο και οταν πηγα να το βαλω με αλλο ip καταλαβε οτι ειμαι Ελληνας. τωρα ετυχε το timing ή ηταν αυτο που με μπλοκαρε? δεν ξερω... ας δουμε πως θα παει και με τους αλλους αιγυπτιους εδω μεσα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα