akalyptos99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 τουρκια οσοι πληρωνετε με fups ειχατε θεμα?
sarisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Kι εγω προσπαθω να πληρωσω το Τουρκικο οπου με Revolut καθε μηνα πληρωνοταν κανονικα και τωρα δεν γινεται με τιποτα. Για Αιγυπτο μπαινω κανονικα στο παρακατω οπου βγαινει 4,80 και το προχωραω κανονικα...... Επειδη στο Τουρκικο ειχα διευθυνσεις και τηλεφωνο σταθερο Τουρκιας θα πρεπει να κανω καποια αλλαγη σ'αυτα πριν προχωρησω απο Αιγυπτο? Τωρα θα προχωρησω με Αιγυπτο απλα θελω να δω αν αλλαξω τα στοιχεια που ειχα. Σε μένα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Σφάλμα: Η διεύθυνση χρέωσής σας δεν ταιριάζει με το πρόγραμμα Prime στο οποίο εγγράφεστε. Θα χρειαστείτε μια τοπική διεύθυνση χρέωσης για να εγγραφείτε στο Prime στην Αίγυπτο. Οπότε λογικά χρειάζεται για να προχωρήσει η συνδρομή. Τώρα αν θα την ακυρώσουν μετά από λίγο άγνωστο..
HERTHAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sarisn είπε Σε μένα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Σφάλμα: Η διεύθυνση χρέωσής σας δεν ταιριάζει με το πρόγραμμα Prime στο οποίο εγγράφεστε. Θα χρειαστείτε μια τοπική διεύθυνση χρέωσης για να εγγραφείτε στο Prime στην Αίγυπτο. Οπότε λογικά χρειάζεται για να προχωρήσει η συνδρομή. Τώρα αν θα την ακυρώσουν μετά από λίγο άγνωστο.. Α το προχωρησες δηλαδη και στο εβγαλε αυτο? Εγω δεν το προχωρησα απλα σταματησα εκει που επιλεγεις το πλανο και μετα ρωτησα εδω για τα στοιχεια αν χρειαζεται να τα αλλαξω. Τι διευθυνση βαζουμε τωρα δηλαδη οποια να'ναι απο Αιγυπτο?
sarisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Α το προχωρησες δηλαδη και στο εβγαλε αυτο? Εγω δεν το προχωρησα απλα σταματησα εκει που επιλεγεις το πλανο και μετα ρωτησα εδω για τα στοιχεια αν χρειαζεται να τα αλλαξω. Τι διευθυνση βαζουμε τωρα δηλαδη οποια να'ναι απο Αιγυπτο? Αυτό ψάχνω! EDIT: Έβαλα διεύθυνση Αιγύπτου και τηλέφωνο ελληνικό και προχώρησε κανονικά. Mε χρέωσε 4,73€ με κάρτα Eurobank. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από sarisn 2
HERTHAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, sarisn είπε DIT: Έβαλα διεύθυνση Αιγύπτου και τηλέφωνο ελληνικό και προχώρησε κανονικά. Mε χρέωσε 4,73€ με κάρτα Eurobank. Άλλαξα διευθύνσεις κλπ έβαλα το κινητό μου και προχώρησε κανονικά. Με Recvolut χρέωσε τα παρακάτω: 2
spiros.christof Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Επιβεβαιώνω, μετακόμιση από τουρκία σε Αίγυπτο: - δήλωση διαύθυνση στο Κάιρο (βρήκα σπίτι μεσοτοιχία με την Ελληνική πρεσβεία) - τηλέφωνο δήλωσα το ελληνικό κινητό μου. - κάρτα revolut (ιδια με αυτή που είχα όταν έμενα στην Πόλη, δεν χρειάστηκε να την βγάλω/βάλω) - χωρίς vpn (κανείς δεν με ρώτησε αν ήμουν όντως εκεί) - χρόνος με λιγότερο από 5 ευρω, κ έμεινε όλο το prime gaming αλλά κ το prime video στη θέση του 3
Artman13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, spiros.christof είπε Επιβεβαιώνω, μετακόμιση από τουρκία σε Αίγυπτο: - δήλωση διαύθυνση στο Κάιρο (βρήκα σπίτι μεσοτοιχία με την Ελληνική πρεσβεία) - τηλέφωνο δήλωσα το ελληνικό κινητό μου. - κάρτα revolut (ιδια με αυτή που είχα όταν έμενα στην Πόλη, δεν χρειάστηκε να την βγάλω/βάλω) - χωρίς vpn (κανείς δεν με ρώτησε αν ήμουν όντως εκεί) - χρόνος με λιγότερο από 5 ευρω, κ έμεινε όλο το prime gaming αλλά κ το prime video στη θέση του Ισχύει και για το Πολωνικό για να μετακομίσουμε σε Αίγυπτο;; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Artman13
parker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 58 λεπτά πριν, spiros.christof είπε Επιβεβαιώνω, μετακόμιση από τουρκία σε Αίγυπτο: - δήλωση διαύθυνση στο Κάιρο (βρήκα σπίτι μεσοτοιχία με την Ελληνική πρεσβεία) - τηλέφωνο δήλωσα το ελληνικό κινητό μου. - κάρτα revolut (ιδια με αυτή που είχα όταν έμενα στην Πόλη, δεν χρειάστηκε να την βγάλω/βάλω) - χωρίς vpn (κανείς δεν με ρώτησε αν ήμουν όντως εκεί) - χρόνος με λιγότερο από 5 ευρω, κ έμεινε όλο το prime gaming αλλά κ το prime video στη θέση του Τελικά εσάς τους Αιγύπτιους, όταν συνδέεστε σε ποια διεύθυνση σας βάζει; Σε αυτή; https://www.primevideo.com/region/eu
mastixas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Αιγυπτιος εδω με ελληνικο αριθμο. Ζηταει otp για ενεργοποιηση gaming βαζω το νουμερο αλλα δεν λαμβανω sms. Τί παιζει; 1
spiros.christof Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, mastixas said: Αιγυπτιος εδω με ελληνικο αριθμο. Ζηταει otp για ενεργοποιηση gaming βαζω το νουμερο αλλα δεν λαμβανω sms. Τί παιζει; Το είχα ανοίξει το gaming επί Τουρκίας, είχα Ελληνικό νούμερο, αν κ μια δυο φορες που μου ζήτησε το ίδιο το amazon otp, ήρθε και στο mail 33 minutes ago, Artman13 said: Ισχύει και για το Πολωνικό για να μετακομίσουμε σε Αίγυπτο;; Μάλλον, αλλά αν είσαι ήδη ενεργός, θα έλεγα να μην σκουντήσεις το θηρίο, κάνε το renew στα 10 ευρώ του Πολωνικού, κ αν κ όταν κλωτσήσει, πήγαινε Αίγυπτο. 13 minutes ago, parker said: Τελικά εσάς τους Αιγύπτιους, όταν συνδέεστε σε ποια διεύθυνση σας βάζει; Σε αυτή; https://www.primevideo.com/region/eu Δεν το έχω δει από browser.. στο Τούρκικο στην τηλεόραση, έβλεπα κατα καιρούς κάπιια εξώφυλα στα τούρκικα, αλλά τα περισσότερα αγγλικα. Υπότιτλοι Ελληνικοί πάντως, παντού είναι οκ 1
sgatzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στα πλαίσια διεύθυνση Αιγύπτου ότι και να βάζω δεν προχωράει. Τι στο καλό κάνω λάθος; Pls help γιατί Ταγίπ τέλος κι εγώ
Rattlehead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, akalyptos99 είπε τουρκια οσοι πληρωνετε με fups ειχατε θεμα? Έκοψαν την πρόσβαση στη fups.πια δεν μπορώ να μπω,ζητάει otp από το πρώτο τηλ που ειχα δηλώσει.ουτε υπάρχει επιλογή ότι έχασα το κινητό να βάλω άλλο νούμερο. Απλά βάζουμε λεφτά και τα τραβαει(δοκίμασα ps5 και netflix)
June Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, sgatzo είπε Στα πλαίσια διεύθυνση Αιγύπτου ότι και να βάζω δεν προχωράει. Τι στο καλό κάνω λάθος; Pls help γιατί Ταγίπ τέλος κι εγώ https://www.bestrandoms.com/random-address-in-eg 1 1
nek4d Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Rattlehead said: Έκοψαν την πρόσβαση στη fups.πια δεν μπορώ να μπω,ζητάει otp από το πρώτο τηλ που ειχα δηλώσει.ουτε υπάρχει επιλογή ότι έχασα το κινητό να βάλω άλλο νούμερο. Απλά βάζουμε λεφτά και τα τραβαει(δοκίμασα ps5 και netflix) Μηπως αλλαξες συσκευη? Μολις τσεκαρα και μπαινει κανονικα. (δεν εχω Τουρκικο αμαζον πραιμ, εχω fups για αλλες υπηρεσιες)
parker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, spiros.christof είπε Δεν το έχω δει από browser.. στο Τούρκικο στην τηλεόραση, έβλεπα κατα καιρούς κάπιια εξώφυλα στα τούρκικα, αλλά τα περισσότερα αγγλικα. Υπότιτλοι Ελληνικοί πάντως, παντού είναι οκ Στην τηλεόραση το είχα και εγώ αλλά με προβλημάτισε που δεν είχε τίποτα στα Αιγυπτιακά. Μπήκα στον υπολογιστή και είδα αυτό το link. Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να το ελέγξεις στον δικό σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα