Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/6/2023 στις 4:08 ΜΜ, yannies82 είπε

Από συνδρομή prime Αιγύπτου έχει ενεργοποιήσει κανείς το prime gaming? Το προσπαθώ αλλά δεν το καταφέρνω, βγάζει μήνυμα σφάλματος:

Oh no! We can’t enable Prime Gaming on your account.

It looks like there was an error activating Prime Gaming.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined.

Είχα θέμα κι εγώ με αυτό. Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα και να κάνεις activate. Μετά αν γίνει, ξαναβάλτην

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα! Μου ήρθε σήμερα αυτό το μαιλ στο τουρκικό gmail μου... Εχει έρθει σε κανέναν άλλο;; κατά πόσο επιρρεαζει τις συνδρομές;; 

Screenshot_2023-06-11-12-18-29-724_com.google.android.gm.jpg

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, thansof_7 είπε

Καλημέρα! Μου ήρθε σήμερα αυτό το μαιλ στο τουρκικό gmail μου... Εχει έρθει σε κανέναν άλλο;; κατά πόσο επιρρεαζει τις συνδρομές;; 

Screenshot_2023-06-11-12-18-29-724_com.google.android.gm.jpg

Μου είχε έρθει και μένα πριν πολύ καιρό αλλά δεν είδα να αλλάζει κάτι μέχρι σήμερα.Σημασία έχει να διατηρείς το τουρκικό προφίλ πληρωμών και τις συνδρομές που είναι συνδεδεμένες με αυτό.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Tortugas είπε

Είχα θέμα κι εγώ με αυτό. Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα και να κάνεις activate. Μετά αν γίνει, ξαναβάλτην

Δοκίμασα να βγάλω την κάρτα και το πρόβλημα δε λύθηκε. Τελικά έβαλα μια άλλη και η ενεργοποίηση πέρασε. Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση το αιγυπτιακό να ζητήσει τηλ για το gaming μετά την λήξη της δωρεάν περιόδου αφού γίνει η πληρωμή? Επειδή έκανα με payzy η πληρωμή θα γίνει αυτόματα? ή πρέπει να την επιβεβαιώσω σαν την revolut? αν δεν την επιβεβαιώσω εγκαίρως θα γίνει παύση στη συνδρομή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα 2 amazon prime είναι καλύτερο, το πολωνικό ή το αιγυπτιακό;

Με ενδιαφέρει αποκλειστικά μόνο το κομμάτι των ταινιών. Οπότε από υπότιτλους, υλικό, κτλ έχετε καταλήξει κάπου συγκεκριμένα;

Επεξ/σία από parker
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω είχα κάνει συνδρομή στο Amazon Prime από το γερμανικο site και το διέκοψα.

Καταρχήν δεν προσφέρει δωρεαν ταχυδρομικά, μονο εντός γερμανίας.

Κατα δεύτερον οι συνοδές υπηρεσίες  prime audio και prime books ενώ δουλευαν αρχικά στην συνέχεια μου έβγαζαν να αναβαθμίσω σε πλήρεις υπηρεσίες.

Μετά από 30 λεπτά επικοινωνια με το "customer support" φτάσαμε στο συμπερασμα ότι καλώς δεν έχω καμία υπηρεσία, γιατί είναι μόνο για εντός γερμανίας και δεν ξερουν γιατι μπορώ να βλέπω βιντεο, κανονικά θα έπρεπε να κοπεί κι αυτό.

Δημοσ.

ξερει κανεις αν ερθει ποτε σε αυτο τον αιωνα το αμαζον ελλαδα; να παρουμε και εμεις τιποτα της προκοπης;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoya23 είπε

ξερει κανεις αν ερθει ποτε σε αυτο τον αιωνα το αμαζον ελλαδα; να παρουμε και εμεις τιποτα της προκοπης;

Φυσικα και ξερει ο Μπεζος και η απαντηση ειναι οτι δεν προβλεπεται σε αυτον τον αιωνα, ισως στον επομενο 😝

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2023 στις 8:47 ΠΜ, zoya23 είπε

[email protected] κλασικα στειλε email!

Edit: σε καναδέζικο forum, όταν κάποιος είχε πρόβλημα με amazon, πάντα δίναμε αυτό το email.

Επεξ/σία από BlackRose56
Δημοσ.
Στις 14/6/2023 στις 3:47 ΜΜ, zoya23 είπε

Κατι τετοιο απαιτει τεραστια ποσα για αποθηκες, logistics, προσωπικο (που καθε 3 κ λιγο θα βαραει απεργια) και το σημαντικοτερο ,πρακτικο κερδος για το αμαζον. Απο τη στιγμη που εχει τοπικες υποδομες στις βασικες χωρες με πολλαπλασιο πληθυσμο (και επομενως, καταναλωση), οπου μπορει να στελνει απο εκει στις υπολοιπες, γιατι να στησει κατι τετοιο στην Ελλαδιτσα? Τι κερδος θα εχει? Κανενα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, duende είπε

Απο τη στιγμη που εχει τοπικες υποδομες στις βασικες χωρες με πολλαπλασιο πληθυσμο (και επομενως, καταναλωση), οπου μπορει να στελνει απο εκει στις υπολοιπες, γιατι να στησει κατι τετοιο στην Ελλαδιτσα? Τι κερδος θα εχει? Κανενα.

Κερδος θα εχει απο τους μισθους πεινας που εχουμε εδω, με οσα δινει για εναν εργατη στις "βασικες χωρες" οπως τις λες, θα πληρωνει τρεις Ελληνες. Οσο για τις "απεργιες" που λες,  εγω βλεπω σοβαρες απεργιες και αντισταση πχ στην Γαλλια πολλες φορες και προσφατα για πολυ μικροτερα ορια συνταξιοδοτησης απο αυτα που εχουμε ηδη εδω. Εχουμε αραξει στον καναπε και σε αυτον τον τομεα. Οποτε ουτε αυτο ειναι.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...