Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει το Laguna seca 3 d dry σε 48.Το θέμα είναι οτι με πιέζει στο σημείο εκεί που μας παίρνουν αίμα και μετά από 15λεπτο με ενοχλεί στα χέρια.Αν κάνω το χέρι 90 ή παραπάνω μοίρες νιώθω να μου κόβει το αίμα και την σκληρότητα των προστασία στους αγκώνες.Αυτο θα ανοίξει ή θα μαλακώσει καθόλου;Το μπουφάν το φοράω με λεπτό μακρυμάνικο.Και δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει προς το χειρότερο επειδή γυμνάζομαι και θα πάρω κάποια μυϊκά κιλά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MariosApc είπε

Έχω πάρει το Laguna seca 3 d dry σε 48.Το θέμα είναι οτι με πιέζει στο σημείο εκεί που μας παίρνουν αίμα και μετά από 15λεπτο με ενοχλεί στα χέρια.Αν κάνω το χέρι 90 ή παραπάνω μοίρες νιώθω να μου κόβει το αίμα και την σκληρότητα των προστασία στους αγκώνες.Αυτο θα ανοίξει ή θα μαλακώσει καθόλου;Το μπουφάν το φοράω με λεπτό μακρυμάνικο.Και δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει προς το χειρότερο επειδή γυμνάζομαι και θα πάρω κάποια μυϊκά κιλά.

Άμα σε δημιουργεί τέτοιο θέμα από την αρχή άφησε το καλύτερα πρέπει να το αλλάξεις δεν είναι το νούμερο σου 

Δημοσ.

Λάθος νούμερο ή και λάθος γραμμή για το σωματότυπό σου. Τα Dainese έχουν σφιχτή φόρμα. Αν το 50άρι σου πέφτει μεγάλο τότε ίσως το νούμερο να ήταν σωστό αλλά να μη σου κάνει η στενή γραμμή και πρέπει να κοιτάξεις άλλη εταιρία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το 50αρι το είχα πάρει πρώτα από ξενο σάιτ και επειδή το έχω φορέσει θέλω να το δώσω και δεν μπορώ να το επιστρέψω.Πηγα πήρα από μαγαζί το 48αρι και ενώ όταν το δοκίμασα καθόταν νταξει κλπ,στο σπίτι με δοκιμές κλπ παρατηρησα ότι με πονάει εκεί.

Δημοσ.

Άντε το 48άρι να το καταλάβω να το δώσεις γιατί δε σου κάνει.

Το 50άρι γιατί θες να το δώσεις δεν έχω καταλάβει. Ούτε αυτό σου κάνει;

Δημοσ.

Το 50αρι είναι κομπλέ σε ώμους και χέρια αλλά παίζει πολύ στη μέση με αποτέλεσμα να πρέπει να το σφίξω τέρμα και να παίζει με τον αέρα.

Δημοσ.
Στις 2/2/2023 στις 4:49 ΜΜ, MariosApc είπε

Το 50αρι είναι κομπλέ σε ώμους και χέρια αλλά παίζει πολύ στη μέση με αποτέλεσμα να πρέπει να το σφίξω τέρμα και να παίζει με τον αέρα.

Το 50αρι ειναι το νουμερο σου. Μην το πουλησεις. Δεν ειναι μασαζοκαλσον το μπουφαν μοτο , ουτε το κανεις παραγγελια στον σωματοτυπο σου.

Πουλα το 48αρι ή γυρνα το πισω, και κρατα το 50αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...