Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Προβλέπεται υπό τους όρους που έγραψα. Ψάξε το. 

Από την άλλη είναι πολλά τα αντικίνητρα γιατί θα πρέπει να το δηλώνεις, να πληρώνεις επιπλέον εισφορές κλπ.

Ξέρω άτομο που παράλληλα με δουλειά στον ευρύτερο δημόσιο λειτουργούσε στο όνομά του σχολή οδηγών

15 λεπτά πριν, PedroG είπε

δεν απογορευεται...... αλλα δεν ειναι και επιτρεπτη κ ολας! δεν προβλεπεται απο καπου οτι μπορεις να κανεις παραλληλα και 2η εργασια! Τουλαχιστον εγω δεν ξερω νομιμα καποιον Δ.Υ να κανει! αλλο αν δουλευει "μαυρα" και οσο πιο μικρη ειναι η πολη που ζει καποιος τοσο πιο απιθανο ειναι να κανει καποιος κατι σαν επιπλεον εισοδημα!

>

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/2/2023 στις 8:25 ΜΜ, mindreader είπε

Ακουγεται ενδιαφερον.

Ειχα ομως παλια, μια παρομοια ασχημη εμπειρια, με αντιστοιχη ελληνικη προσπαθεια για user testing σε sites. Εκει, το στησιμο ηταν οτι ηθελαν να γινει το τεστ αμεσα/γρηγορα, και τι εκαναν: το ιδιο τεστ, το εστελναν ως λινκ σε μια πληθωρα δοκιμαστων. Οποιος προλαβαινε πρωτος, το επαιρνε...οι επαιρναν τα @@@ τους... Γιατι με αυτο το συστημα, εγω πχ που εχω πρωινη δουλεια, δεν μπορω να ....'αρπαξω' το τεστ και να το κανω, πρεπει να γυρισω σπιτι κλπ....ενω ενας που καθεται και δεν εχει τι να κανει, αρπαζει το τεστ και το κανει...κακη διαχειριση των τεστ...προεκριναν την 'ταχυτητα', διχως κανενα ποιοτικο χαρακτηριστικο για το ποιος κανει το τεστ...

Αν γνωριζεις, σε αυτη την πλατφορμα πως λειτουργει το assignment; Σου στελνουν πχ λινκ μονο σε εσενα, ή σε πολλους; Αφηνουν χρονικα περιθωρια για το ποτε θα κανεις το τεστ, ή οχι;

Όταν βγαίνει καποιο case και πληροίς τις προυποθεσεις σου ερχετε invitation στο email. Μπαινεις στο site, ή στο App στο κινητό , διαβαζεις τις προυποθεσεις , τι πρεπει να κανεις, ποτε πρεπει να το κανεις και αν εισαι οκ κανεις Claim. Οσα εχω δει εγω στην χειροτερη περιπτωση το minimum που πρεπει να γινει η δοκιμη ειναι σε 24 ωρες απο την στιγμη που κανεις Claim. Το site ειναι global και υπαρχει χρόνια. Δες παρακατω ενα παραδειγμα.Screenshot2023-02-10144212.png.3ddb23be06bc1c4ddb0a13573b40c03b.png

• Like 1
Δημοσ.

Ισως μεσίτης σε ασφαλιστικό ή μεσιτικό γραφείο να είναι ενα καλό έξτρα εισόδημα. Ισως διδασκαλία σε κάποιο  Ι.ΙΕΚ ή Δ.ΙΕΚ (είναι μεταλυκειακή εκπαίδευση δεν θέλει διδακτορικό όπως στα ΑΕΙ και οι ώρες που δουλεύουν εκπαιδευτικοί είναι λίγες)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Το ότι κάνεις αυτή την ερώτηση, ενώ έχω γράψει ακριβώς την ειδικότητά μου 5 λέξεις μετά τα μπολντ, μου λέει ακριβώς όλα όσα χρειάζεται να ξέρω για σένα.

Τα οποια είναι ποια  ?. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...