Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες το www.utest.com

Ειναι μια online πλατφορμα στην οποια μπορεις να γινει tester, συνηθως σε software. Για παραδειγμα... beta εφαρμογες για κινητο η υπολογιστη , δοκιμες σε site αν δουλευει σωστα το online shop τους, κλπ κλπ. Εχει διαφορες κατηγοριες και δεν πληρωνεις τιποτα. Η διαδικασια ειναι η εξης. Κανεις register και δηλωνεις τι εχεις... πχ, Κινητο Samsung Android 9, Τηλεοραση LG WebOs3.0 , Internet στην Vodafone, Αμαξι VW με Carplay κλπ κλπ. Οποτε αν χρειαστει να βρουν testers π.χ. που πρεπει να δοκιμασουν νεα εφαρμογη που θα τρεχει σε κινητο με Android 8 και επανω σου στελνουν invitation , το οποιο λεει... τα requirements της συσκευης , τι ψαχνουν να βρουν... πχ bugs στην εφαρμογη... αν δουλευει σωστα κλπ , και φυσικα το ποσο που πληρωνουν, το οποιο συνηθως ειναι ενα μικρο ποσο 8-10 ευρω και απο εκει και μετα αναλογα με το ποσα Bug θα βρεις και την σοβαροτητα τους. Η πληρωμη γινετε παντα σε Paypal. Δεν χρειαζεσε γνωσεις προγραμματισμου. Εχει online μαθηματα για το πως θα κανεις τις εκαστοτε δοκιμες για να τις κανεις σωστα. Οι καλυτερες περιπτωσεις (οι οποιες ειναι και σπανιες ετσι...)  που εχω παρει εγω μερος.. ηταν το Beta testing του Disney+ στην Ελλαδα, οπου εβγαλα συνολικα 100 ευρω και 2 μηνες τσαμπα προσβαση και το beta test μιας εφαρμογης της Philips για κινητα to NutriU για ενα airfryer με WIFI (οπου μου εστειλαν το airfryer απο Shenzen με DHL!!!) και φυσικα στο τελος το κρατησαμε και εβγαλα νομιζω 40 ευρω.

Γενικα αν το παρεις σοβαρα μπορεις να βγαλεις ενα επιπλεον μικρο εισοδημα αναλογα με τον χρονο που μπορεις να αφιερώσεις.  Εννοειτε οτι οταν ολοκληρωνεις επιτυχως Project ανεβαινεις rating και αναλαμβανεις project που πληρωνουν καλυτερα.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tyxeros είπε

Δες το www.utest.com

Ειναι μια online πλατφορμα στην οποια μπορεις να γινει tester, συνηθως σε software. Για παραδειγμα... beta εφαρμογες για κινητο η υπολογιστη , δοκιμες σε site αν δουλευει σωστα το online shop τους, κλπ κλπ. Εχει διαφορες κατηγοριες και δεν πληρωνεις τιποτα. Η διαδικασια ειναι η εξης. Κανεις register και δηλωνεις τι εχεις... πχ, Κινητο Samsung Android 9, Τηλεοραση LG WebOs3.0 , Internet στην Vodafone, Αμαξι VW με Carplay κλπ κλπ. Οποτε αν χρειαστει να βρουν testers π.χ. που πρεπει να δοκιμασουν νεα εφαρμογη που θα τρεχει σε κινητο με Android 8 και επανω σου στελνουν invitation , το οποιο λεει... τα requirements της συσκευης , τι ψαχνουν να βρουν... πχ bugs στην εφαρμογη... αν δουλευει σωστα κλπ , και φυσικα το ποσο που πληρωνουν, το οποιο συνηθως ειναι ενα μικρο ποσο 8-10 ευρω και απο εκει και μετα αναλογα με το ποσα Bug θα βρεις και την σοβαροτητα τους. Η πληρωμη γινετε παντα σε Paypal. Δεν χρειαζεσε γνωσεις προγραμματισμου. Εχει online μαθηματα για το πως θα κανεις τις εκαστοτε δοκιμες για να τις κανεις σωστα. Οι καλυτερες περιπτωσεις (οι οποιες ειναι και σπανιες ετσι...)  που εχω παρει εγω μερος.. ηταν το Beta testing του Disney+ στην Ελλαδα, οπου εβγαλα συνολικα 100 ευρω και 2 μηνες τσαμπα προσβαση και το beta test μιας εφαρμογης της Philips για κινητα to NutriU για ενα airfryer με WIFI (οπου μου εστειλαν το airfryer απο Shenzen με DHL!!!) και φυσικα στο τελος το κρατησαμε και εβγαλα νομιζω 40 ευρω.

Γενικα αν το παρεις σοβαρα μπορεις να βγαλεις ενα επιπλεον μικρο εισοδημα αναλογα με τον χρονο που μπορεις να αφιερώσεις.  Εννοειτε οτι οταν ολοκληρωνεις επιτυχως Project ανεβαινεις rating και αναλαμβανεις project που πληρωνουν καλυτερα.

πολυ καλο, δεν το ηξερα. ειχα ακουσει κατι παρομοιο για video games αλλα αοριστα πραγματα, να σαι καλα, ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σου χρειαστουν κατι τετοιες πλατφορμες

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει βγαινουν αρκετα επιδοτουμενα σεμινάρια ειτε δια ζωσης ειτε μεσω ιντερνετ.Η πληρωμη ειναι 5€ μεικτα την ωρα αλλα τα παιρνεις μετα απο κάποιους μηνες.Αυτο δεν ειναι κατι συνεχόμενο,κανεις 1-2 τον χρονο για να εχεις 1-2 χιλιαρικα εξτρα εισοδημα.

Δημοσ.

Αν οδηγάς παπί σκούτερ η δυκικλο η καλύτερη λύση είναι το ντελιβερι εύκολα γρήγορα λεφτά (επικίνδυνα στο δρόμο το αρνητικό)

Δημοσ.
Στις 11/2/2023 στις 6:15 ΠΜ, geomal77 είπε

Αν σε ενδιαφερει βγαινουν αρκετα επιδοτουμενα σεμινάρια ειτε δια ζωσης ειτε μεσω ιντερνετ.Η πληρωμη ειναι 5€ μεικτα την ωρα αλλα τα παιρνεις μετα απο κάποιους μηνες.Αυτο δεν ειναι κατι συνεχόμενο,κανεις 1-2 τον χρονο για να εχεις 1-2 χιλιαρικα εξτρα εισοδημα.

Συνήθως (λένε) μετά από 7 ως και 12 μηνες, περιμένω πληρωμή απο 2-3 σεμινάρια!

@ topic starter τελικα τι λεει το σκρουτζ???

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 11:44 ΜΜ, panosno1com είπε

Συνήθως (λένε) μετά από 7 ως και 12 μηνες, περιμένω πληρωμή απο 2-3 σεμινάρια!

@ topic starter τελικα τι λεει το σκρουτζ???

Είναι πολύ καλή φάση. Δεν έχει πάντα βάρδιες να βάλεις να πας αλλά αν βρεις που συνήθως βρίσκεις είναι καλό. Courier είσαι, όπως όλοι που έρχονται σπίτι μας. Σου αναθέτουν δέματα ανάλογα τη βάρδια που επιλέγεις.. 4/6/8 ώρες. 5.5€ καθαρά + tips + bonus + 10 λίτρα στα 100 για αμάξι 4 για μηχανάκι. Εγώ καίω 5-6 λίτρα λόγω πετρελαίου, βγαίνω πολύ κερδισμένος αν σκεφτείς ότι κερδίζω 4 λίτρα στα 100 για δική μου χρήση. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2023 στις 2:35 ΜΜ, tyxeros είπε

Δες το www.utest.com

Ακουγεται ενδιαφερον.

Ειχα ομως παλια, μια παρομοια ασχημη εμπειρια, με αντιστοιχη ελληνικη προσπαθεια για user testing σε sites. Εκει, το στησιμο ηταν οτι ηθελαν να γινει το τεστ αμεσα/γρηγορα, και τι εκαναν: το ιδιο τεστ, το εστελναν ως λινκ σε μια πληθωρα δοκιμαστων. Οποιος προλαβαινε πρωτος, το επαιρνε...οι επαιρναν τα @@@ τους... Γιατι με αυτο το συστημα, εγω πχ που εχω πρωινη δουλεια, δεν μπορω να ....'αρπαξω' το τεστ και να το κανω, πρεπει να γυρισω σπιτι κλπ....ενω ενας που καθεται και δεν εχει τι να κανει, αρπαζει το τεστ και το κανει...κακη διαχειριση των τεστ...προεκριναν την 'ταχυτητα', διχως κανενα ποιοτικο χαρακτηριστικο για το ποιος κανει το τεστ...

Αν γνωριζεις, σε αυτη την πλατφορμα πως λειτουργει το assignment; Σου στελνουν πχ λινκ μονο σε εσενα, ή σε πολλους; Αφηνουν χρονικα περιθωρια για το ποτε θα κανεις το τεστ, ή οχι;

Δημοσ.

Έξτρα εισόδημα είναι τα 50€ το μήνα. Έξτρα εισόδημα είναι και τα 500€ το μήνα. Εσύ τι ψάχνεις, ή μάλλον, τι χρειάζεσαι; Γιατί και τα 50€ που δίνουν οι online έρευνες, έξτρα είναι, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ένα πορτοκαλί θα σε βοηθήσει και τρομερά αν έχεις δύο παιδιά και δύο αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον αν οι έρευνες σου δεσμεύουν 2-3 ώρες τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Haldol είπε

Έξτρα εισόδημα είναι τα 50€ το μήνα. Έξτρα εισόδημα είναι και τα 500€ το μήνα. Εσύ τι ψάχνεις, ή μάλλον, τι χρειάζεσαι; Γιατί και τα 50€ που δίνουν οι online έρευνες, έξτρα είναι, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ένα πορτοκαλί θα σε βοηθήσει και τρομερά αν έχεις δύο παιδιά και δύο αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον αν οι έρευνες σου δεσμεύουν 2-3 ώρες τη μέρα.

Πρεπει να υπολογιζει κανεις, ποσο κοστιζει η εργατοωρα του...γιατι αν ειναι λιγα ευρουλακια μονο, δεν αξιζει...

Δημοσ.
Στις 8/2/2023 στις 9:27 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε

Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενο τόπικ, που ήθελε να χαντακώσει τα παιδιά του πηγαίνοντας μαζί τους εξορία σε ένα χωριό της επαρχίας για να περνάει αυτός πιο "χαλαρά", η περισπούδαστη δουλειά των 1000 ευρώ είναι κρεωπολείο σουπερμάρκετ, κάτι που μεθαύριο δε θα υπάρχει ελέω ρομποτικής και εξευρωπαϊσμού της χώρας. Πηγαίνετε να ψάξετε "κρεωπόλη" σε ΣΜ της Ολλανδίας και θα δείτε το μέλλον του συμφορουμίτη μας που τώρα ομιλεί με περίσσεια ξιπασιά.

Η ελπιδα της ανθρωποτητας ειναι η "εξορια" οπως λες. Ειδικα η εσωτερικη μετανάστευση σε αστικα κεντρα χωρων οπως ινδια και κινα, με μηδενικες υποδομες, φέρνει τάχιστα τον Covid 20-25-35. Μην φερει και χολερα δεν ξερω...
Καποιος απο αυτους θα εξαλειψει το 1/3 της ανθρωποτητας. 
Χιλιες φορες το παιδι στην "εξορια" παρα στην πρωτεουσα με τις "επιλογες". Αληθεια... τι επιλογη εχεις? σε ποια βεραντα να πας να ψαξεις τον ουρανο ή σε ποιο super market να πας για ψωνια με λεφτα που δεν εχεις? Γιατι αυτες είναι οι επιλογες του παντρεμμενου με παιδια.

Επισης εχει επιλογη, σε ποια λωριδα της κηφισιας να αραξει οταν διαβαζει το Insomnia στο μποτιλιαρισμα , ενω τρεχει να προλαβει να παει τα παιδια στις "δραστηριοτητες" , μπας και σηκωσουν το κεφαλι απο το instagram, tiktok, playstation.

αν μπορεσεις να απομακρυνθεις, να αιωρηθεις επανω απο μια ελληνικη οικογενεια στην Αθηνα, ειναι πραγματικα να βαλεις τα κλαματα! Κρίμα πραγματικά!

Στις 9/2/2023 στις 12:09 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε

Στα λοιπά που ειπώθηκαν περί τοξικότητας, δε θα μπω καν στον κόπο να κουοτάρω. Μιλώ ως ειδικός του τομέα παιδιά, ψηφιακό μετασχηματισμό και 4η βιομηχανική-τεχνολογική επανάσταση ερευνώ κι αναλύω. Μπήκα εγώ στα τοπικς σας με αμάξια, παπιά και ηλεκτρολογικά/υδραυλικά να το παίξω ειδήμων; Όχι, μπαίνω να ρωτήσω ως άσχετος και μοιράζομαι όποια γνώση τύχει να αποκτήσω with a grain of salt σε σχέση με τις δυνατότητές μου. Εδώ, σε πράγματα που ξέρω, μιλάω κατηγορηματικά - γνωστικά.

Ποια ειναι η ειδικότητα σου ?

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ποια ειναι η ειδικότητα σου ?

Το ότι κάνεις αυτή την ερώτηση, ενώ έχω γράψει ακριβώς την ειδικότητά μου 5 λέξεις μετά τα μπολντ, μου λέει ακριβώς όλα όσα χρειάζεται να ξέρω για σένα.

Δημοσ.

παιδια Ειμαι Δημοσιος Υπαλληλος και για πρωτη φορα τα τελευταια 22 χρονια που εργαζομαι ειτε Ιδιωτικο ετε Δημοσιο Τομεα ( 15ετια) δεν βγαινει το πραγμα..... δεν φτανουν!!!

Δυστυχως τα τυπου Soviet επιδοματα- PASS της ταξης 0,75ευρω την ημερα για Τροφιμα - 0,5 eυρω την ημερα για Καυσιμα , Επιδοτηση για διακοπες σε οποιον τυχερο.....5 μερων με μιση τιμη ΔΕΝ ειναι απολυτως τίποτα

Δυστυχως λογω εργασιας μου και συμβασης με το Δημοσιο οποιαδηποτε επαγγελματικη δραστηριοτητα περα απο αυτην ειναι Παρανομη και δεν επιτρεπεται 

Εχει καποιος αντιστοιχη ιδεα προταση για καποιον που εχει ελευθερο χρονο μονο τα απογευματα παρακαλω πολυ?

• Like 2
Δημοσ.

^ Γενικά δεν απαγορεύεται αρκεί η δεύτερη εργασία να μην είναι αντίθετη με τα συμφέροντα της υπηρεσίας, να είναι εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου και η ενασχόληση να μην επηρεάζει την απόδοσή σου.

Αιτήσαι αρμοδίως και δεν έχουν λόγο να σου αρνηθούν.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

^ Γενικά δεν απαγορεύεται αρκεί η δεύτερη εργασία να μην είναι αντίθετη με τα συμφέροντα της υπηρεσίας, να είναι εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου και η ενασχόληση να μην επηρεάζει την απόδοσή σου.

Αιτήσαι αρμοδίως και δεν έχουν λόγο να σου αρνηθούν.

δεν απογορευεται...... αλλα δεν ειναι και επιτρεπτη κ ολας! δεν προβλεπεται απο καπου οτι μπορεις να κανεις παραλληλα και 2η εργασια! Τουλαχιστον εγω δεν ξερω νομιμα καποιον Δ.Υ να κανει! αλλο αν δουλευει "μαυρα" και οσο πιο μικρη ειναι η πολη που ζει καποιος τοσο πιο απιθανο ειναι να κανει καποιος κατι σαν επιπλεον εισοδημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...