dtk-386 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Στα λοιπά που ειπώθηκαν περί τοξικότητας, δε θα μπω καν στον κόπο να κουοτάρω. Μιλώ ως ειδικός του τομέα παιδιά, ψηφιακό μετασχηματισμό και 4η βιομηχανική-τεχνολογική επανάσταση ερευνώ κι αναλύω. Μπήκα εγώ στα τοπικς σας με αμάξια, παπιά και ηλεκτρολογικά/υδραυλικά να το παίξω ειδήμων; Όχι, μπαίνω να ρωτήσω ως άσχετος και μοιράζομαι όποια γνώση τύχει να αποκτήσω with a grain of salt σε σχέση με τις δυνατότητές μου. Εδώ, σε πράγματα που ξέρω, μιλάω κατηγορηματικά - γνωστικά. Αφενός το κάνεις πολύ επιθετικά και άκομψα αφετέρου σιγά το φλεξαρισμα που έκανε ο άνθρωπος με το χιλιάρικο. Άλλο ήθελε να πει. Επίσης αυτό που μου κάνει πολύ αρνητική εντύπωση είναι ότι σε κάθε πρώτη ευκαιρία επικρίνουμε τον άλλον με στοιχεία που έγραψε σε άλλο θέμα για άλλη υπόθεση που τον απασχολούσε. Να γίνει μάθημα σε όλους εδώ μέσα ότι δυστυχώς ότι λέτε γενικά θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας στο μέλλον. Qwerty χαλάρωσε λίγο. Είναι απέναντι σου κάποιος που ζητάει μια βοήθεια γνώμη. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Εντελώς φιλικά. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από dtk-386 8
DjTony Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Φλεξαρα το χιλιάρικο μου ενώ ψάχνω ταυτόχρονα κάτι παράλληλο να βγάζω παραπάνω λεφτά. Οκ καλή φάση. Qwerty να τα πούμε ξανά σε 5-6 χρόνια που θα είμαι άνεργος; βασικά να δούμε αν όντως είμαι άνεργος. Θέλεις να σου στείλω το κινητό μου να με καλέσεις σε 7 χρόνια θα πω εγώ από σήμερα αν όντως θα είμαι άνεργος; επίσης δε καταλαβαίνω την επιθετικότητα του λόγου σου. Τι σε νοιάζει εσένα τι θα κάνω εγώ με τα παιδιά μου; θα πάω στο Σουφλί να μείνω με 7 κατοίκους. Για το παρόν θέμα μπορείς να βοηθήσεις; αν όχι μη ξανά γράψεις κάτι ρε φίλε, κούρασες 1
1comment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εφόσον ο TS είπε ότι θέλει εξτρα δουλειά από το σπίτι μέσω ιντερνετ, πολύ καλά του απάντησε ένας ότι η μόνη δουλειά μέσω ιντερνετ που μπορεί να σου αποφέρει χρήματα είναι είτε να είσαι μεγάλος youtuber, είτε διάσημος στο ινστα είτε στο onlyfans. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παρτενερ, μπορείς απλά να αυνανίζεσαι ας πούμε χωρίς να φαίνεται πρόσωπο ή χώρος κι αν είσαι καλός, θα φτιάξεις κοινό. Αν δεν σου αρέσει αυτό που διαβάζεις, κακώς ζητάς δουλειά που να γίνεται μέσω ιντερνετ. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. 🙂 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από 1comment 1
gx2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Άρα λες κι εσύ το ίδιο που λέω κι εγώ στο φίλο μας... Αυτό κατάλαβες; 🤔 Για δες τι γίνεται με τις μαζικές απολύσεις στην Silicon Valley. Όσο για το τεχνητό κρέας επειδή το κόστος παραγωγής είναι απαγορευτικό, να είσαι σίγουρος ότι ο TS αν φυσικά το θέλει και είναι υγιής μπορεί να πάρει σύνταξη από αυτή την δουλειά. Τέλος για το αν η απόφαση να μετακομίσει κάνεις στην επαρχία, είναι σωστή ή όχι, είναι καθαρά υποκειμενική. Υπό προϋποθέσεις και με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να είναι και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. 1
Allan-Wake Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Την έχω δώσει την απάντηση εγώ πριν αλλά κανείς δεν σχολίασε. Κάνε διαφήμιση τις μεταφορές σου με το φορτηγάκι, μόνο με κουβάλημα θα βγάλεις λεφτά, ξέχνα το ίντερνετ και τις παπαριές στυλ βγάλε λεφτά από το ίντερνετ που διαβάζεις στα γκρουπ στο fb... Η δουλειά σαν χασάπης πάντως δε πρόκειται να καταργηθεί και τα 1000 ευρώ είναι πολύ καλός μισθός. Ούτε κουβαλάς ούτε τρέχεις... Και ούτε κάθεσε σαν το μαλακα 8 ώρες σε ένα γραφείο (που για εμένα είναι βασανιστήριο). Να θυμίσω ότι 1000 παίρνει ενας δημόσιος υπάλληλος με πτυχίο πανεπιστημίου (12 μισθοί το χρόνο). Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Allan-Wake 1
vs_skg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, 1comment είπε Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παρτενερ, μπορείς απλά να αυνανίζεσαι ας πούμε Το αστείο είναι ότι στην Ελλάδα αν θες να είσαι νόμιμος 100% αυτό είναι από τα πολύ λίγα που όντως θα βγάλεις ικανοποιητικό χρήμα, γιατί για τα άλλα αν πρέπει να κάνεις έναρξη κλπ. άστο😂
Allan-Wake Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vs_skg είπε Το αστείο είναι ότι στην Ελλάδα αν θες να είσαι νόμιμος 100% αυτό είναι από τα πολύ λίγα που όντως θα βγάλεις ικανοποιητικό χρήμα, γιατί για τα άλλα αν πρέπει να κάνεις έναρξη κλπ. άστο😂 Σωστά. Θες να πουλήσεις υπηρεσία? Το κάνει ο Ινδός για 10 δολάρια. Θες να πουλήσεις κάτι hand made? Το φτιάχνει ο Κινέζος με 3$. Θες να φτιάξεις ηλεκτρονικό μαγαζί? Η πολυεθνική θα έχει καλύτερη τιμή από ότι εσύ. Ή θα δίνεις όλο το κέρδος σου στο Σκρουτζ (αν είσαι μικρός λιανέμπορος). Για λεφτά από only fans, είναι πρόβλημα.... Πρέπει να έχεις συνδιασμό από γυμνασμενο σώμα, μεγάλο όργανο, κοιλιακούς, όμορφο πρόσωπο κλπ αν ήταν τόσο απλά θα βγάζαμε όλοι το τσουτσουνι μας χωρίς φάτσα και θα γινόμασταν πλούσιοι. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Allan-Wake 1
DjTony Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Εν τέλη κατέληξα στο Skroutz έξτρα. Με δικό μου όχημα, ότι ώρες θέλω παίρνω δέματα από συγκεκριμένη τοποθεσία και τα κάνω διανομή. 5.4 την ώρα + tips + bonus παράδοσης κάθε δέματος + πληρωμένες ΟΛΕΣ οι βενζίνες. Ξεκινάω από Δευτέρα και θα δείξει. 10 2
archer100 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, DjTony είπε Εν τέλη κατέληξα στο Skroutz έξτρα. Με δικό μου όχημα, ότι ώρες θέλω παίρνω δέματα από συγκεκριμένη τοποθεσία και τα κάνω διανομή. 5.4 την ώρα + tips + bonus παράδοσης κάθε δέματος + πληρωμένες ΟΛΕΣ οι βενζίνες. Ξεκινάω από Δευτέρα και θα δείξει. Μηχανακι η μπορεις και με αυτοκινητο; Αν δουλεψεις με αυτοκινητο πληρωνουν τις βενζινες; Και δεχονται απλες κουρσες η μονο βανακια; Τι γινεται με τα πολυ βαρια δεματα, ασηκωτα απο ενα μονο ατομο; Παιρνεις αλλο ατομο της εταιριας μαζι; Αν μπορεις δωσε μερικες ινφο, ειτε τωρα αν ξερεις, ειτε οταν θα ξεκινησεις. Καλη αρχη!
vs_skg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ελληνική έκδοση του Amazon Flex, ενδιαφέρον. Με εφορία τι γίνεται;
Titos301 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, DjTony είπε Εν τέλη κατέληξα στο Skroutz έξτρα. Με δικό μου όχημα, ότι ώρες θέλω παίρνω δέματα από συγκεκριμένη τοποθεσία και τα κάνω διανομή. 5.4 την ώρα + tips + bonus παράδοσης κάθε δέματος + πληρωμένες ΟΛΕΣ οι βενζίνες. Ξεκινάω από Δευτέρα και θα δείξει. καλη αρχη, περιμενουμε εντυπωσεις!! 28 λεπτά πριν, archer100 είπε Μηχανακι η μπορεις και με αυτοκινητο; Αν δουλεψεις με αυτοκινητο πληρωνουν τις βενζινες; Και δεχονται απλες κουρσες η μονο βανακια; Τι γινεται με τα πολυ βαρια δεματα, ασηκωτα απο ενα μονο ατομο; Παιρνεις αλλο ατομο της εταιριας μαζι; Αν μπορεις δωσε μερικες ινφο, ειτε τωρα αν ξερεις, ειτε οταν θα ξεκινησεις. Καλη αρχη! 3 λεπτά πριν, vs_skg είπε Ελληνική έκδοση του Amazon Flex, ενδιαφέρον. Με εφορία τι γίνεται; εδώ περισσότερα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Titos301
qwertyuiop2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, tyxeros είπε Τα αγγλικά σου πως ειναι? Ας πούμε ότι είναι άψογα, C2 τω όντι και όχι κορνίζα. Τι θα πρότεινες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα