panosno1com Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 12:09 ΜΜ, vamvakoolas είπε απο αυτα που εχω δοκιμασει 1)σεκιουριτι (βεβαια θα πρεπει να βγαλεις αδεια/απλως θελει χρονο). Μπορεις ακομα και ολη τη μερα (2 βαρδιες) να δουλεψεις 2)Καθαρισμος πολυκατοικιων (ειτε οδηγος ειτε....σφουγγαριστρα) ή/και απολυμανσεις. Καμμια γνωση, δεν εχει τρελη κουραση και μπορεις νατο συνδιασεις με τη δουλεια σου 3)Σερβιτορος/λατζα κυριως σε μεγαλα καταστηματα/ταβερνες. Παίρνουν για σεκιουριτι για 1 ή 2 μέρες ?
Ntinaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 11:37 ΠΜ, DjTony είπε Χαιρετώ την ομάδα. Ψάχνω λύσεις για έξτρα εισόδημα. Δουλεύω Δευτέρα έως Σάββατο με ένα ρεπό μες τη βδομάδα. Ψάχνω για κάτι έξτρα στο ρεπό μου και αν κάτι είναι διαδικτυακό ευχαρίστως να το έκανα και τις ημέρες που δουλεύω, στον ελεύθερο χρόνο. Θέλω σίγουρο εισόδημα, δηλαδή να δουλεύω κάποιες ώρες και να παίρνω στάνταρ χρήματα, όχι με πωλήσεις κλπ.. Έχει ζορίσει λίγο το πράγμα με ενοίκιο, δύο παιδιά, δύο αυτοκίνητα + την όλη ακρίβεια.. Κάνω κάτι μετακομίσεις, μεταφορές κλπ που και που με ένα φίλο με φορτηγό αλλά είναι σπάνια.. Θέλω κάτι πιο συχνό να βγαίνει ο μήνας χωρίς να πρέπει να σηκώσω από την λιγοστή καβατζα που έχει απομείνει.. Μηπως αντι να δουλευες στο ρεπο σου, να μαθαινες κατι ωστε να καταφερεις να ξεκολλησεις απο εκει που εισαι? 4 1
DjTony Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Ntinaras είπε Μηπως αντι να δουλευες στο ρεπο σου, να μαθαινες κατι ωστε να καταφερεις να ξεκολλησεις απο εκει που εισαι? Ξέρεις που είμαι και πόσα παίρνω; απλά τα έξοδα είναι πολλά και ήθελα κάτι έξτρα να πάρω μια ανάσα. Δε δουλεύω για 500€. Δουλεύω 8ωρο για 1000 ευρώ. Πενθήμερο με όλα τα ένσημα μπλα μπλα μπλα... Δεν αφήνεις εύκολα δουλειά των χιλίων ευρώ για να κάνω τι; δεν είμαι μόνος. Έχω δύο παιδιά, ενοίκια, δάνειο... Παλεύω να επιβιώσω χωρίς να ξεμενω από τις 15-20 του μήνα. Αυτό θέλω, όχι να γίνω πλούσιος. 4
Ntinaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, DjTony είπε Ξέρεις που είμαι και πόσα παίρνω; απλά τα έξοδα είναι πολλά και ήθελα κάτι έξτρα να πάρω μια ανάσα. Δε δουλεύω για 500€. Δουλεύω 8ωρο για 1000 ευρώ. Πενθήμερο με όλα τα ένσημα μπλα μπλα μπλα... Δεν αφήνεις εύκολα δουλειά των χιλίων ευρώ για να κάνω τι; δεν είμαι μόνος. Έχω δύο παιδιά, ενοίκια, δάνειο... Παλεύω να επιβιώσω χωρίς να ξεμενω από τις 15-20 του μήνα. Αυτό θέλω, όχι να γίνω πλούσιος. Αν σου φαινονται πολλα 1000 ευρω, ειδικα οταν εχεις παιδια, οκ, πασο. κανε ο,τι νομιζεις. 1 1
Titos301 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν σου φαινονται πολλα 1000 ευρω, ειδικα οταν εχεις παιδια, οκ, πασο. κανε ο,τι νομιζεις. ξερετε ποσες οικογενειες μεγαλωνουν παιδια και περισσοτερα απο 2 του τονι με 700 και 800€ και χωρις να δουλευουν και οι δυο γονεις ; εσεις αληθεια τι εισοδημα εχετε και πιστευετε οτι τα χιλια ειναι λιγα; 3 2 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Titos301 είπε ξερετε ποσες οικογενειες μεγαλωνουν παιδια και περισσοτερα απο 2 του τονι με 700 και 800€ και χωρις να δουλευουν και οι δυο γονεις ; εσεις αληθεια τι εισοδημα εχετε και πιστευετε οτι τα χιλια ειναι λιγα; Δεν πιστευω εγω πως ειναι λιγα, ο topicstarter το πιστευει, και γι αυτο ψαχνει και 2η δουλεια. Τωρα το πως βγαινουν 4 ατομα με 800 ευρω, να μας το αναλυσεις. 4
bikey77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Ισως θα ήταν καλό να μας γραψεις και 5-6 πραγματα που ξερεις να κάνεις ώστε να σου προτεινουν πραγματα πιο κοντά σε σενα και τις γνωσεις σου.
chaosmaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DjTony είπε Ξέρεις που είμαι και πόσα παίρνω; απλά τα έξοδα είναι πολλά και ήθελα κάτι έξτρα να πάρω μια ανάσα. Δε δουλεύω για 500€. Δουλεύω 8ωρο για 1000 ευρώ. Πενθήμερο με όλα τα ένσημα μπλα μπλα μπλα... Δεν αφήνεις εύκολα δουλειά των χιλίων ευρώ για να κάνω τι; δεν είμαι μόνος. Έχω δύο παιδιά, ενοίκια, δάνειο... Παλεύω να επιβιώσω χωρίς να ξεμενω από τις 15-20 του μήνα. Αυτό θέλω, όχι να γίνω πλούσιος. Απαντάς κάπως περίεργα οπότε τι συμβουλές περιμένεις να πάρεις; δεν αναφέρεις ηλικία, τι γνώσεις έχεις κ τι μπορείς να κάνεις. Μαγικά δεν υπάρχουν. Από κει και πέρα μπορείς να πας σε έναν σύμβουλο είτε οικονομικό είτε εργασίας να επαναπροσδιορίσεις το πλάνο σου.
bikey77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δεν έχω άποψη και ιδία πείρα, αλλά υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες όπως αυτή που προσφέρει έξτρα εισόδημα: https://www.wooklly.com Δε θα χάσεις κάτι με λίγες δοκιμές. Ρίξε μια ματιά και εδώ για να πάρεις μερικές ιδέες: https://www.nerdwallet.com/article/finance/how-to-make-money
Soulis_Maritsas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, bikey77 είπε Δεν έχω άποψη και ιδία πείρα, αλλά υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες όπως αυτή που προσφέρει έξτρα εισόδημα: https://www.wooklly.com Δε θα χάσεις κάτι με λίγες δοκιμές. Μακρυα απο τετοια πραγματα. Ολα τα reviews βγαζουν τετοια sites ως scams.
Bitbit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, Titos301 είπε ξερετε ποσες οικογενειες μεγαλωνουν παιδια και περισσοτερα απο 2 του τονι με 700 και 800€ και χωρις να δουλευουν και οι δυο γονεις ; εσεις αληθεια τι εισοδημα εχετε και πιστευετε οτι τα χιλια ειναι λιγα; εντάξει υπάρχουν και οικογένειες με 4-5 παιδιά και άνεργους γονείς που ζουν χάρη σε βοήθεια που προσφέρουν γνωστοί. τι σημαίνει αυτό; ότι επειδή υπάρχουν κάποιοι σε χειρότερη μοίρα να λέμε ευχαριστώ για τη δική μας μοίρα; Το αν το εισόδημα του Ts είναι μικρό ή όχι δεν καμία σχέση με τον μισθό του @Ntinaras, του δικού μου, ή του δικού σου. Δεν είναι αλληλοεξαρτόμενα. Επίσης δεν είναι σκέτο 1000. Ανέφερε ενοίκιο, δάνειο... Αν υποθέσουμε ότι γι αυτά τα 2 δύσκολα θα πέφτουν κάτω από 400€. Έχουμε υπόλοιπο 600€. Όχι απλά είναι λίγα....πρέπει να μετράς και τους κόκκους ζάχαρης στον καφέ έναν - έναν 6
Titos301 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε εντάξει υπάρχουν και οικογένειες με 4-5 παιδιά και άνεργους γονείς που ζουν χάρη σε βοήθεια που προσφέρουν γνωστοί. τι σημαίνει αυτό; ότι επειδή υπάρχουν κάποιοι σε χειρότερη μοίρα να λέμε ευχαριστώ για τη δική μας μοίρα; Το αν το εισόδημα του Ts είναι μικρό ή όχι δεν καμία σχέση με τον μισθό του @Ntinaras, του δικού μου, ή του δικού σου. Δεν είναι αλληλοεξαρτόμενα. Επίσης δεν είναι σκέτο 1000. Ανέφερε ενοίκιο, δάνειο... Αν υποθέσουμε ότι γι αυτά τα 2 δύσκολα θα πέφτουν κάτω από 400€. Έχουμε υπόλοιπο 600€. Όχι απλά είναι λίγα....πρέπει να μετράς και τους κόκκους ζάχαρης στον καφέ έναν - έναν μα αυτο λεω ισα ισα δεν πρεπει να επαναπαυομαστε ειδικα οταν το παιδι ειναι σε τετοια κατασταση, αγωνιζεται και μπραβο του και αυτο ειναι το σωστο, αφου μπορει και χρειαζεται να προσφερει περισσοτερα στην οικογενεια του καλα κανει και ψαχνει 1
Bitbit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 απλα΄εγω θα έλεγα να μείνει μακριά από λύσεις του τύπου... δουλειά από το σπίτι, μπες στο τάδε site. Ας βρει μια κλασσική δουλεια. delivery (το απέριψε), 1
konto_by_konto Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Ντελιβερι φίλε μ απλό εύκολο και γρήγορο εισόδημα.. (επικίνδυνο μεν) αλλά γρήγορα χρήματα καθημερινά καινστα ρεπό.
archer100 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Βγαλε αδεια οδηγου ταξι, θα εχεις παντα δουλεια οποτε το θελησεις Αν ξερεις απο μουσικη, μπορεις να δουλευεις ως dj καποια Σαββατοβραδα Γενικα τα Σαββατοβραδα μπορεις να κανεις πολλες δουλειες σε μαγαζια διασκεδασης, απο κουζινα μεχρι σερβιτορος, dj, να παιζεις μουσικη αν ξερεις καποιο οργανο, πορτα, κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα