DjTony Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Χαιρετώ την ομάδα. Ψάχνω λύσεις για έξτρα εισόδημα. Δουλεύω Δευτέρα έως Σάββατο με ένα ρεπό μες τη βδομάδα. Ψάχνω για κάτι έξτρα στο ρεπό μου και αν κάτι είναι διαδικτυακό ευχαρίστως να το έκανα και τις ημέρες που δουλεύω, στον ελεύθερο χρόνο. Θέλω σίγουρο εισόδημα, δηλαδή να δουλεύω κάποιες ώρες και να παίρνω στάνταρ χρήματα, όχι με πωλήσεις κλπ.. Έχει ζορίσει λίγο το πράγμα με ενοίκιο, δύο παιδιά, δύο αυτοκίνητα + την όλη ακρίβεια.. Κάνω κάτι μετακομίσεις, μεταφορές κλπ που και που με ένα φίλο με φορτηγό αλλά είναι σπάνια.. Θέλω κάτι πιο συχνό να βγαίνει ο μήνας χωρίς να πρέπει να σηκώσω από την λιγοστή καβατζα που έχει απομείνει.. 1
vamvakoolas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 απο αυτα που εχω δοκιμασει 1)σεκιουριτι (βεβαια θα πρεπει να βγαλεις αδεια/απλως θελει χρονο). Μπορεις ακομα και ολη τη μερα (2 βαρδιες) να δουλεψεις 2)Καθαρισμος πολυκατοικιων (ειτε οδηγος ειτε....σφουγγαριστρα) ή/και απολυμανσεις. Καμμια γνωση, δεν εχει τρελη κουραση και μπορεις νατο συνδιασεις με τη δουλεια σου 3)Σερβιτορος/λατζα κυριως σε μεγαλα καταστηματα/ταβερνες. 1
archer100 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DjTony είπε Χαιρετώ την ομάδα. Ψάχνω λύσεις για έξτρα εισόδημα. Δουλεύω Δευτέρα έως Σάββατο με ένα ρεπό μες τη βδομάδα. Ψάχνω για κάτι έξτρα στο ρεπό μου και αν κάτι είναι διαδικτυακό ευχαρίστως να το έκανα και τις ημέρες που δουλεύω, στον ελεύθερο χρόνο. Upwork
DjTony Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ντελιβεράς. Δεν ανεβαίνω σε μηχανάκι στην Αθήνα. Έχω δύο παιδιά που με περιμένουν κάθε μέρα να γυρίσω σπίτι. 23 1
Allan-Wake Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Συνέχισε αυτό που κάνεις με μετακομίσεις μεταφορές με το φορτηγάκι. Βάζε συνέχεια διαφημισεις στο Facebook σε γκρουπς και marketplace. Πάντα χρειάζεται ένας μεταφορέας να πάρει 3-4 βαριά έπιπλα από ένα σπίτι στο άλλο.
alfaeffe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, DjTony είπε Ψάχνω για κάτι έξτρα στο ρεπό μου και αν κάτι είναι διαδικτυακό ευχαρίστως να το έκανα και τις ημέρες που δουλεύω, στον ελεύθερο χρόνο. Θέλω σίγουρο εισόδημα, δηλαδή να δουλεύω κάποιες ώρες και να παίρνω στάνταρ χρήματα, όχι με πωλήσεις κλπ.. Θέλω κάτι πιο συχνό να βγαίνει ο μήνας χωρίς να πρέπει να σηκώσω από την λιγοστή καβατζα που έχει απομείνει.. Onlyfans. Μολις κανεις μια πελατεία με μερικες συνδρομες βγαινει το extra εισοδημα μπαμ-μπαμ (κυριολεκτικα). 1
DjTony Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fragos είπε Με το πλανο Κορωνη δεν προχωρησε? Όχι. Που το θυμάσαι; 🤣 43 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Onlyfans. Μολις κανεις μια πελατεία με μερικες συνδρομες βγαινει το extra εισοδημα μπαμ-μπαμ (κυριολεκτικα). Ειναι όντως σοβαρή απάντηση αυτή; θα σε παρακαλούσα να γράψεις μόνο σοβαρά αν θέλεις την επόμενη φορά.
Kag1ante Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, archer100 είπε Upwork Sorry που κάνω hijack, αλλά για upwork χρειάζεται κάποια χαρτιά ή κάτι αντίστοιχο; (τύπου άνοιγμα επιχείρησης σαν το wolt)
fragos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, DjTony είπε Όχι. Που το θυμάσαι; 🤣 Ειμαι για την ιδια αποφαση και εγω μεσσηνια
DjTony Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, fragos είπε Ειμαι για την ιδια αποφαση και εγω μεσσηνια Για να τελειώσω το σπίτι εκεί θέλω δάνειο και με δάνειο ανεβαίνει το κόστος αρκετά διότι θέλει η τράπεζα για κάθε εργασία χαρτιά και σιγά σιγά σου δίνει τα λεφτά. Μετρητά πχ βγαίνει το σπίτι 50-60 με δάνειο πας 100. Και κάπου κόλλησα λίγο. Θα δω τι θα γίνει με το δάνειο της κυβέρνησης που ξεκινάει σε λίγο καιρό για σπίτι στην Αθήνα και θα το ξαναδώ μετά για χωριό
archer100 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Sorry που κάνω hijack, αλλά για upwork χρειάζεται κάποια χαρτιά ή κάτι αντίστοιχο; (τύπου άνοιγμα επιχείρησης σαν το wolt) Οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα