lasithi12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Με ενδιαφέρει να αγωράσω κάποιο mechanical keyboard non apple. τι γίνεται με τις συντομεύσεις όπως το brightness play pause song etc? υπάρχει κάποιο app που να μπορεις να ρυθμισεις το πληκτρολόγιο;
e-f-g Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Τα συμβατά με apple λειτουργούν κανονικά. Έχουν είτε δίκη τους εφαρμογή (Logitech) ή ενσωματωμένα hot keys όπως το keychron k5 ή το satechi x1 που έχω. Υπάρχει και universal εφαρμογή που κανείς mapping keys. Αν πας στο site της keychron το έχουν κάπου.
M A T R I X Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα περισσότερα καινούργια keyboards έχουν, αλλά θα πρότεινα αν γνωρίζεις να γράψεις σε ποιο kb αναφέρεσαι. Στα περισσότερα θα βρεις τις παραπάνω συντομεύσεις που αναφέρεις. Για παράδειγμα στο δικό μου οι επιλογές αυτές βρίσκονται στα f1-f6 (vol up/down - previous/next - play/stop). Για το brightness αν είσαι με external monitor, απ' όσο γνωρίζω δε λειτουργεί το shortcut ακόμα και να υπάρχει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο app. Αλλά το θεωρώ περιττό. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από M A T R I X
lasithi12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τα περισσότερα καινούργια keyboards έχουν, αλλά θα πρότεινα αν γνωρίζεις να γράψεις σε ποιο kb αναφέρεσαι. Στα περισσότερα θα βρεις τις παραπάνω συντομεύσεις που αναφέρεις. Για παράδειγμα στο δικό μου οι επιλογές αυτές βρίσκονται στα f1-f6 (vol up/down - previous/next - play/stop). Για το brightness αν είσαι με external monitor, απ' όσο γνωρίζω δε λειτουργεί το shortcut ακόμα και να υπάρχει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο app. Αλλά το θεωρώ περιττό. με το monitor control παιζει κανονικα το brightness σε εξτέρναλ μονιτορ 1
M A T R I X Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, lasithi12 είπε με το monitor control παιζει κανονικα το brightness σε εξτέρναλ μονιτορ third party apps υπάρχουν αρκετά όπως έγραψα, αλλά δε βρίσκω το λόγο. Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος και ο κόσμος να το χρησιμοποιεί βέβαια
jimmy213 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 12:10 ΜΜ, M A T R I X είπε third party apps υπάρχουν αρκετά όπως έγραψα, αλλά δε βρίσκω το λόγο. Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος και ο κόσμος να το χρησιμοποιεί βέβαια Συγκεκριμένα για το Monitor Control, το χρησιμοποιώ για να ρυθμίζεται αυτόματα η φωτεινότητα της εξωτερικής οθόνης βάσει του αισθητήρα στο macbook. Χειροκίνητα δεν την ρυθμίζω ποτέ βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα