Προς το περιεχόμενο

3G/4G Wireless Router TP-Link TL-MR3420 - 300Mbps 6.94 euro - public ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ipal είπε

@leros2004Όπως είπαν και παραπάνω δεν έχει SIM slot.

Αυτά ήταν χρήσιμα εκείνη την εποχή που έπαιζαν δωρεάν 3g usb modem από Vodafone κλπ.   Αν έχει κάποιος 4g στικακι καλώς , αλλιώς προτείνω μην το παραλάβετε καν αν το προλαβατε. 

I know δίπλα μου το έχω

16753388631667956671870202692431.jpg.a744e3bd921dd8216076e81d3f83749a.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, hurin είπε

Επειδή την έχω πατήσει με το TP Link 7350 από Γερμανό, η μπαταρία άντεξε ένα καλοκαίρι. Το επόμενο το είχα μόνιμα στην πρίζα 

Αυτο δεν είναι με μπαταρία στο ρεύμα πάει μόνο εκτός αν εννοείς κάτι άλλο

Ερώτηση: δουλεύει σαν wifi repeater είτε κανονικά είτε με openwrt ?

Έριξα μία παραγγελία, είναι σε επεξεργασία με σημείωση "σε εκτεταμένη αναζήτηση" που δεν ξέρω τι σημαίνει...

4g usb modem με μια γρήγορη ματιά ξεκινάνε απο 10€ στο ebay, αλλά θέλει προσοχή να είναι unlocked και να υποστηρίζει b20

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

1 ώρα πριν, ipal είπε

@leros2004Όπως είπαν και παραπάνω δεν έχει SIM slot.

Αυτά ήταν χρήσιμα εκείνη την εποχή που έπαιζαν δωρεάν 3g usb modem από Vodafone κλπ.   Αν έχει κάποιος 4g στικακι καλώς , αλλιώς προτείνω μην το παραλάβετε καν αν το προλαβατε. 

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν με άφηνε να επιλέξω στην παραγγελία "πληρωμή στο κατάστημα" (αφού από κει θα το παραλάβω) και αναγκάστηκα να το πληρώσω με κάρτα. Αν αρνηθώ να το παραλάβω δεν φαντάζομαι να έχω κανένα πρόβλημα στην επιστροφή χρημάτων, έτσι δεν είναι?

Επεξ/σία από kostaspatra
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kostaspatra είπε

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν με άφηνε να επιλέξω στην παραγγελία "πληρωμή στο κατάστημα" (αφού από κει θα το παραλάβω) και αναγκάστηκα να το πληρώσω με κάρτα.

Ναι, Mediamarkt/Public έχουν αρχίσει να καταργούν την πληρωμή στο κατάστημα. Το έχω πετύχει κι εγώ.

28 λεπτά πριν, kostaspatra είπε

Αν αρνηθώ να το παραλάβω δεν φαντάζομαι να έχω κανένα πρόβλημα στην επιστροφή χρημάτων, έτσι δεν είναι?

Όχι, γιατί να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostaspatra είπε

Αυτο δεν είναι με μπαταρία στο ρεύμα πάει μόνο εκτός αν εννοείς κάτι άλλο

Ερώτηση: δουλεύει σαν wifi repeater είτε κανονικά είτε με openwrt ?

Έριξα μία παραγγελία, είναι σε επεξεργασία με σημείωση "σε εκτεταμένη αναζήτηση" που δεν ξέρω τι σημαίνει...

4g usb modem με μια γρήγορη ματιά ξεκινάνε απο 10€ στο ebay, αλλά θέλει προσοχή να είναι unlocked και να υποστηρίζει b20

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν με άφηνε να επιλέξω στην παραγγελία "πληρωμή στο κατάστημα" (αφού από κει θα το παραλάβω) και αναγκάστηκα να το πληρώσω με κάρτα. Αν αρνηθώ να το παραλάβω δεν φαντάζομαι να έχω κανένα πρόβλημα στην επιστροφή χρημάτων, έτσι δεν είναι?

Ναι όμως πρέπει αν είναι αμαρκα τα στικ του eBay να είναι το pid του στη λίστα της tp link . Πώς θα το ξέρεις; Δεν αξίζει η ταλαιπωρία,, με λίγο ψάξιμο αγγελιες . βρίσκεις pocket ρούτερ μτχ.

Αν πάντως είναι σε αναζήτηση και αύριο μεθαύριο, πιθανόν να μη στο στείλουν ποτέ. Γνωστή τακτική public , βγάζουν για ξεπούλημα ότι στοκ τους δείχνει πως έχουν τα καταστήματα , μερικά δεν υπάρχουν καν Η είναι χαμένα και δεν παραλαμβάνεις ποτέ. Θα σου κάνουν αυτόματα επιστροφή χρήματα αν συμβεί αυτό.

Δημοσ.

και εγω κάπως ετσι την κοβω την δουλειά, θα ρίξουν άκυρο από μόνοι τους....για το στικακι εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα οταν εγραψα για το ebay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαληθεύτηκε.Μόλις έσκασε email ότι έψαξαν και καλά στο παγκόσμιο δίκτυο των προμηθευτών τους και δεν το βρήκαν το προϊόν. Δρομολογούν επιστροφή χρημάτων και μου έδωσαν και ένα κωδικό για δωρεάν μεταφορικά που ισχύει για 30 μέρες.

Επεξ/σία από kostaspatra
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...