triplex1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tinapo είπε Αν διαβάσεις το 1ο ποστ θα δεις ότι το έκανα κανε rename το 033 σε 032 και δοκιμασε
tinapo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, triplex1 είπε κανε rename το 033 σε 032 και δοκιμασε Να πω ότι η διαδικασία με το στικάκι που έκανα κύλησε κανονικά σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στον οδηγό της η Crucial. Στο τέλος έβγαλε και μήνυμα επιτυχούς ενημέρωσης του firmware.
triplex1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, tinapo είπε Να πω ότι η διαδικασία με το στικάκι που έκανα κύλησε κανονικά σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στον οδηγό της η Crucial. Στο τέλος έβγαλε και μήνυμα επιτυχούς ενημέρωσης του firmware. Μπορει να δειχνει οτι εγινε και να μην ειναι αναγκαιο να περαστει , κανε και μια δοκιμη τον δισκο σε αλλο υπολογιστη 1
tinapo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπορει να δειχνει οτι εγινε και να μην ειναι αναγκαιο να περαστει , κανε και μια δοκιμη τον δισκο σε αλλο υπολογιστη Είναι ο δίσκος με το λειτουργικό στον υπολογιστή μου. Μπορώ να τον βάλω εξωτερικό σε λαπτοπ; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από tinapo
triplex1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, tinapo είπε Είναι ο δίσκος με το λειτουργικό στον υπολογιστή μου. Μπορώ να τον βάλω εξωτερικό σε λαπτοπ; ναι δεν θα πειραξεις τιποτα απο το λειτουργικο , θα βαλεις το προγραμμα του στο λαπτοπ και θα κανεις το update απο κει 1
Witcher1st Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Εχω τον ιδιο SSD. Αλλα γιατι καιγεσαι για Firmware update;
tinapo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εχω τον ιδιο SSD. Αλλα γιατι καιγεσαι για Firmware update; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία. Μου έκανε εντύπωση που δεν έγινε η ανανέωση μέσα από την εφαρμογή σε αντίθεση με τον Samsung 850 Evo στο ίδιο σύστημα που αν και παλιότερος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Δεν ξέρω για πόσο θα το παλέψω ακόμη Εσύ έχεις κάνει update?
Witcher1st Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, tinapo είπε Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία. Μου έκανε εντύπωση που δεν έγινε η ανανέωση μέσα από την εφαρμογή σε αντίθεση με τον Samsung 850 Evo στο ίδιο σύστημα που αν και παλιότερος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Δεν ξέρω για πόσο θα το παλέψω ακόμη Εσύ έχεις κάνει update? Τρωει κολληματα με τον SSD το προγραμμα, δε βγαζω ακρη. Εκδοση 8, ενω στο site λεει οτι ειναι η 9. Firmware Revision: M3CR023 Μια μου λεει οτι εχω το τελευταιο firmware, και μετα βγαζει firmware error. Παει για σβησιμο το προγραμμα. Πολυ το κρατησα. 16 ώρες πριν, duffyduck είπε Δηλαδή κάποιοι κάνανε π.χ. αντιγραφή ή αναζήτηση αρχείων και ταυτόχρονα τρέξανε το firmware update μεσα από storage executive. Δηλαδή το drive να είναι απασχολημένο. Θα μπορούσες να ανοίξεις έναν File Explorer και να μπεις σε ένα φάκελο στο drive, ή ακόμη να φορτώσεις και ένα αρχείο από το φάκελο π.χ. κάποιο word document. Λεω και εγω.. Γιατι καποιες φορες βλεπει τον δισκο και αλλες οχι. Εβαλα να τρεχει ενα παιχνιδι. Μου δειχνει οτι εχω το τελευταιο firmware.
duffyduck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δίσκοι με M3CR023 και M3CR033 δεν θέλουν προφανώς firmware update, αφού το M3CR023 είναι το πιο τελευταίο firmware για το 1o hardware revision, ενώ το M3CR033 είναι το πιο τελευταίο για το 2o hardware revision, και δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Επίσης αν θυμάμαι καλά, υπήρχε ένα bug στο M3CR032 και γι'αυτό προτεινόταν η αναβάθμιση στο M3CR033. Changelog for M3CR033: Fixed some RAID systems failing to boot due to an error with the SATA protocol. Reduced start-up time after several successive loss of power supply. Fixed Read DMA command failing after interrupting a Secure Erase. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από duffyduck 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα