Προς το περιεχόμενο

Invicta VINTAGE Pro Diver 34334 στα 89€ - [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ξέρω..ποιος βλαμμένος αγοράζει μηχανικά ρολόγια το 2023..αλλά η τιμή αυτή είναι ληστεία για το συγκεκριμένο - τίμιο - ρολογάκι..😲

robbery-non.gif

Λινκ από το μαγαζί της ίδιας της εταιρίας.

Invicta VINTAGE Pro Diver 34334

Τέλος Προσφοράς 2/2.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manosfp είπε

Το site μοιάζει σκαμεριά. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ληστεία στην κυριολεξία; 

Μιλάμε για το επίσημο σάιτ.

• Like 3
Δημοσ.

φυσικά είναι το επίσημο site. Φοβερή εξυπηρέτηση, γρήγορες αποστολές, αν χρειαστείς αλλαγή γίνεται άμεσα κτλ. Άψογοι είναι!

• Like 1
Δημοσ.

χωρίς να ψήνομαι για να το πάρω , να πω ότι πραγματικά φαίνεται πολύ καλή τιμή και μάλιστα για ρολόι "αυτόματο" (χωρίς μπαταρία, με κίνηση καρπού)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, atrias είπε

χωρίς να ψήνομαι για να το πάρω , να πω ότι πραγματικά φαίνεται πολύ καλή τιμή και μάλιστα για ρολόι "αυτόματο" (χωρίς μπαταρία, με κίνηση καρπού)

solar κ αιντε γεια μηχανισμοι κ μπαταριες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Ναι ξέρω..ποιος βλαμμένος αγοράζει μηχανικά ρολόγια το 2023..

Οποιος μπορει να εκτιμησει την αξία τους! Ειναι για λιγους και καλους αυτα...

• Like 3
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι πρόσφατα μου έφεραν ένα bulova. Περιμένω 2 συνδέσμους για να μεγαλώσω το λουράκι και θα κάνω στην άκρη τα smart. Είχα "ξεχάσει" το ποσό αξίζουν τα μηχανικά. 

Θα το έπαιρνα και αυτό, αλλά 40mm λίγο μικρό για εμένα 

Δημοσ.

Thanks ts, το τσίμπησα!

δεν ξέρω άμα θα από χωριστώ το Apple Watch μου βέβαια αλλά μου αρεσε γιατί μου θυμίζει tudor black bay που είναι το μόνο ρολόι που θα με έκανε να βγάλω το smartwatch!

Αντε να δούμε !

Δημοσ.

Μην συγκρίνετε το smartwatch με το αυτόματο ρολόι. 

Νομίζω ανάλογη προσφορά είχανε πριν κάτι μήνες στο Invicta sub.
Τα ρολόγια τους (στα μάτια μου πάντα) είναι πολύ μέτρια από κατασκευή - φινίρισμα - σχέδιο. Όπως επίσης η ίδια εταιρία βγάζει αρκετά «πρωτότυπα» σχέδια .

Όταν είχε βγει η προσφορά για το sub είχα δει τα εξής: Lume κλπ ανύπαρκτο, bezel rotation μέτριο με αρκετό play (κουνιέται μπρος πίσω το στεφάνι), το μπρασελέ είναι μέτριο. Ο NH35 είναι καλός - decent μηχανισμός της SEIKO.  

Αν θέλετε VFM αυτόματο δείτε τα Raketa, Vostok και την σειρά amphibian ή τα Seiko 5 που πέρα από αξιόλογα ρολόγια προσφέρουν και αρκετό modding - customization. Αν απλά θέλετε το σχέδιο sub - BB δείτε phoibos (quartz), san martin (ίδιος μηχανισμός) , pagani design (ίδιος μηχανισμός) , Casio MDV, Timex

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, TheStranger80 είπε

Ωραια ρολογια αλλα οι μηχανισμοι μεσα ειναι μετριοι.

το αντίθετο συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, ο μηχανισμός είναι ΝΗ35, δηλαδή ο εμπορικός seiko entry, και είναι σκυλί, μόνος του έχει 35€

το θέμα είναι πως θα τον ρεγουλάρει η εταιρεία, και αν μπορείς να ζήσεις με μηχανικό γιατί έχει πολλές ιδιαιτερότητες

και αν μπορείς να ζήσεις με αυτές τις ιδιαιτερότητες δεν πας σε ινβικτα, θες να φοράς κάτι καλύτερο 

παντός είναι fair τιμή για 90€, γιατί είναι και diver (20 bar, βιδωτή κορώνα, περιστρεφόμενη στεφάνη), για 160 όχι και τόσο

για diver αυτόματα θα πρότεινα της citizen γιατι περαμένουν φθηνά (μιας και τα σεικο μας εγκατέλειψαν σαυτό το κομάτι) έχουν καλό ποιοτικό έλεγχο, και είναι ποιότητας σεικό τουλάχιστον π.χ.

https://www.skroutz.gr/s/18265533/Citizen-Promaster-Ρολόι-Αυτόματο-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-NY0085-86E.html

Επεξ/σία από mouziko
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικη τιμούλα. Πραγματικά για να πάρεις κάτι ανάλογο, θες τουλάχιστον τα 2πλά. 

Προσπαθεί να φέρει στο ακόλουθο tudor απο θέμα εμφάνισης. Το Invicta φοράει αυτόματο μηχανισμό Seiko με 41 ώρες power reserve και έχει κ διάφανο πισω μέρος

Το φοβερό είναι πως μπορεί να ταιριάξει με άπειρα λουράκια κ να είναι σαν να έχεις άλλο ρολόι κάθε φορά. Αυτό δεν ισχύει σε πολλά ρολόγια.

Δείτε εδώ και review. 

image.png.beb5fdd9c36694c736d21e5b2dd7eda1.png

image.png.1ddcb7743955e5f9a902fc2d7c3e4700.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Προσπαθεί να φέρει στο ακόλουθο tudor απο θέμα εμφάνισης.

Όχι Tudor. Technically, το συγκεκριμένο είναι homage του ROPS 6204. Δλδ του πρώτου rolex sub.

uNX3MGo.jpg

https://www.businessinsider.com/the-most-famous-dive-watch-in-the-world-has-a-history-that-stretches-back-to-1953-2015-4

Το συγκεκριμένο βγήκε το...1953. Eξ ου και το όνομα του Invicta. 😉

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Όχι Tudor. Technically, το συγκεκριμένο είναι homage του ROPS 6204. Δλδ του πρώτου rolex sub.

uNX3MGo.jpg

https://www.businessinsider.com/the-most-famous-dive-watch-in-the-world-has-a-history-that-stretches-back-to-1953-2015-4

Το συγκεκριμένο βγήκε το...1953. Eξ ου και το όνομα του Invicta. 😉

Έχεις δίκιο. Και τα Tudor, τα ρολεξ "αντιγραφουν", παρότι ίδια εταιρία. Ολα ξεκινουν απο αυτο που ειπες ομως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...