Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και προσπάθησα μέσω live chat εις διπλούν, δε μου έδωσαν καμιά έξτρα έκπτωση (10%)...
Με παρέπεμψαν στις ήδη υπάρχουσες "προσφορές".

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερωτηση ρε παιδια να κανω ... πηγα public και ειδα απο κοντα το s23 ultra .. ελεγε οπως και στην φωτο πανω πανω που διχνει την πλατη .. unit not for sale . 

εχει διαφορα απο αυτο που πουλαει? γιατι το επιασα και μου φαινοταν πολυ πλαστικουρα ειδικα απο πισω. 

και ηταν και πιο ζεστο σε σχεση με iphone που επιασα 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kwnstantinoc είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο σε αγορά απευθείας από το site της Samsung? Έχει δοκιμάσει κανείς? 

Εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπουν τιμολογιο στις προπαραγγελιες. Ψαξτο ομως!

23 ώρες πριν, Velleofontis είπε

Ενα θα πω: Και με αρχίζετε στις πέτρες μετά. Ή τα ηλεκτρο-σοκ. Ας μην είχαν καταστρέψει την Huawei με τα Google Apps και θα σου έλεγα εγώ που θα ήταν η Samsung και η Apple.
Εγώ έχω το Samsung S-21Ultra 5G με διπλό διαφορικό και κίνηση στους 8 τροχούς. Μια χαρά είναι. Χάλασε η θύρα USB-C και δεν φορτίζει, κάνει καμιά 40 ώρες να φορτίσει σαν την καμήλα στην έρημο, κολλάει, μετά από τις εγκαταστάσεις ενημέρωσης, ρίχνεις και ένα ευχέλαιο να ανοίξει και στα ζόρι κανένα "λιμανίσιο". Πλάκα-πλάκα τώρα να δώσεις 1.500 ευρώ για το συγκεκριμένο λόγω φωτογραφιών,  πάρε μια ΝΙΚΟΝ D7500 να τελειώνεις. Ποτέ ένα κινητό δεν θα γίνει φωτογραφική μηχανή. Είναι αδύνατον. Για Παιχνιδομηχανές και "χαρουλό-μηχανές" (τι σου κάνω μάνα μου και τα γνωστά) καλά είναι. Αλλά ως εκεί.

Ποιος αγοραζει φιλε μου κινητο μονο για τις φωτογραφιες? Οι περισσοτεροι λογο μοστρας τα παιρνουν οπως παρα πολλα πραγματα σε αυτη τη ζωη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, johnagelo είπε

μια ερωτηση ρε παιδια να κανω ... πηγα public και ειδα απο κοντα το s23 ultra .. ελεγε οπως και στην φωτο πανω πανω που διχνει την πλατη .. unit not for sale . 

εχει διαφορα απο αυτο που πουλαει? γιατι το επιασα και μου φαινοταν πολυ πλαστικουρα ειδικα απο πισω. 

To samplle for sale το λενε οι demo συσκευες ιδιες ειναι πρακτικα με τις κανονικες που ειδες κ ειδαμε στο περιπττερο της Samsung.

Υπαρχει μια αλλαγη στα υλικα που μαλλον δινει την αισθηση που λες σαν πλαστικο εχει 20% ocean bound plastic material οποτε αφηνει μια διαφορετικη αισθηση στο χερι σε συγκριση με S22 Series

https://news.samsung.com/global/infographic-galaxy-s23-series-designed-with-the-planet-in-mind

spacer.png

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
Στις 4/2/2023 στις 4:20 ΜΜ, Kwnstantinoc είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο σε αγορά απευθείας από το site της Samsung? Έχει δοκιμάσει κανείς? 

Καλημέρα. Εγώ το παρήγγειλα κανονικά με τιμολόγιο. Βέβαια δεν εχω εξαίρεση ΦΠΑ. Ίσως παίζει ρόλο αυτό.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, aces είπε

To samplle for sale το λενε οι demo συσκευες ιδιες ειναι πρακτικα με τις κανονικες που ειδες κ ειδαμε στο περιπττερο της Samsung.

Υπαρχει μια αλλαγη στα υλικα που μαλλον δινει την αισθηση που λες σαν πλαστικο εχει 20% ocean bound plastic material οποτε αφηνει μια διαφορετικη αισθηση στο χερι σε συγκριση με S22 Series

https://news.samsung.com/global/infographic-galaxy-s23-series-designed-with-the-planet-in-mind

spacer.png

Ρώτησα  φιλο που δουλεύει εκεί και ήταν και στο video του  unboxing και μου το εξήγησε  . Μου είπε το κανονικό  ultra  εχει τεράστια διαφορά στο χέρι από το demo ... οποτε  δεν αντεξα και έκανα  pre order  γισ να  πετάξω επιτέλους το ετοιμοθάνατο galaxy  note 9 

Δημοσ.
Στις 4/2/2023 στις 6:59 ΜΜ, johnagelo είπε

Dummy/Demo units

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω και δεν θέλω να βγάζω εύκολα συμπεράσματα. Αλλά με έχουν πάρει τηλέφωνα από τις μεγάλες αλυσίδες για να αγοράσω το κινητό. Και μου λένε διαφορά 100 ευρώ συν 100 ευρώ από εμάς συν τη μεγάλη χωρητικότητα στη τιμή της μικρής. 

Αλλά εμένα μου δείχνει ότι μάλλον δεν τραβάει η συσκευή. 

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο πειρασμό αλλά λέω άσε καλύτερα με το note 9 και όσο πάω άλλωστε δεν με έχει προδώσει καθόλου 5χρονια τώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Bakxos είπε

Δεν ξέρω και δεν θέλω να βγάζω εύκολα συμπεράσματα. Αλλά με έχουν πάρει τηλέφωνα από τις μεγάλες αλυσίδες για να αγοράσω το κινητό. Και μου λένε διαφορά 100 ευρώ συν 100 ευρώ από εμάς συν τη μεγάλη χωρητικότητα στη τιμή της μικρής. 

Αλλά εμένα μου δείχνει ότι μάλλον δεν τραβάει η συσκευή. 

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο πειρασμό αλλά λέω άσε καλύτερα με το note 9 και όσο πάω άλλωστε δεν με έχει προδώσει καθόλου 5χρονια τώρα 

Αν περασες 4ετια είσαι για αλλαγη συσκευής  οριακα ακομη 1 χρονο.

Για εκει παει να μην τραβαει σε πωλησεις υπαρχει κ κορεσμος περα απο τος αυξημενες τιμες  το τσιπ απο μονο του δεν λεει κατι για να πληρωσεις.....αν εισαι με νεες σειρες απο s20

στα υπολοιπα τα εφεραν τα demo units ενα face-lift εγινε βαλαμε τα s22 διπλα διπλα  στα s23 series που για τους  περισσοτερους χρηστες κ για γενικη καθημερινη χρηση αυτα που ολοι χρησιμοποιουμε καθε μερα δεν θα δει καποιος μεγαλη  αλλαγη ειδικα για χρηστες απο S20 κ περα.

Για παλαιοτερες συσκευες  s10 κ κατω αξιζει η σλλαγη αφου τελειωνουν κ οι ενημερωσεις λογισμικου.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aces είπε

Αν περασες 4ετια είσαι για αλλαγη συσκευής  οριακα ακομη 1 χρονο.

Για εκει παει να μην τραβαει σε πωλησεις υπαρχει κ κορεσμος περα απο τος αυξημενες τιμες  το τσιπ απο μονο του δεν λεει κατι για να πληρωσεις.....αν εισαι με νεες σειρες απο s20

στα υπολοιπα τα εφεραν τα demo units ενα face-lift εγινε βαλαμε τα s22 διπλα διπλα  στα s23 series που για τους  περισσοτερους χρηστες κ για γενικη καθημερινη χρηση αυτα που ολοι χρησιμοποιουμε καθε μερα δεν θα δει καποιος μεγαλη  αλλαγη ειδικα για χρηστες απο S20 κ περα.

Για παλαιοτερες συσκευες  s10 κ κατω αξιζει η σλλαγη αφου τελειωνουν κ οι ενημερωσεις λογισμικου.

Αν με όλα τα συν το κινητό πήγαινε στα 1000 με 1100 μπορεί και να τα έδινα. Όμως με τπτ 1500. Μου φαίνεται εξωφρενικό πόσο για κινητό χωρίς να έχω θέμα να τα δώσω αλλά με χαλάει να δώσω για κινητό τόσα πολλά λεφτά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...