Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, harisnikolop είπε

Άρα για να παραμείνω στα 12 gb ram πρέπει να πάω στα 1629€ ενώ πέρσι πήρα τα 12 / 256 1300€.....Μάλιστα......

Μια πολύ σωστή και δίκαιη παρατήρηση.  Εδώ ναι συμφωνώ.  Πολύ ακριβότερο από το προηγούμενο. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε γύρω μας και να δούμε ότι όλα έχουν πάρουν τα ύψη σε τιμές.  Από τρόφιμα και ηλεκτρονικά και τα πάντα.  Είναι δύσκολες εποχές.  

Αλλά όταν όλοι κλαίγονται γιατί η σαμσουνγκ μας πασάρει στην Ευρώπη τον ελεεινό exynos τώρα που μας δίνει τον απόλυτο Snapdragon δεν το εκτιμάνε παρά λέμε για τις τιμές.  Μια χαρά είναι οι τιμές.  Απλά πονάνε...αυτό είναι όλο. 

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2023 στις 8:18 ΜΜ, elessar86 είπε

Εντωμεταξύ ακριβώς ίδιο κινητό με το S22 ultra κανένας λόγος να πας σε αυτό... εγώ έχω S21 ultra λειτουργεί άψογα έχω και 12GB ram ποιος ο λόγος να πάω στο 23? 

S22 Ultra βγαζει 3.300 Score στο multicore με Exynos και 1000 single. Ο snap 8 στο S23 βγαζει 4.900 multi 1550 single. 3Dmark S22 11fps, Iphone 13 14fps, Iphone 14 19fps, S23 22fps. Δεν τις λες μικρες διαφορες. Στα Galaxy ο snap 8 ειναι στα 3,36Ghz σε σχεση με τα υπολοιπα android που ο snap 8 χρονιζει στα 3,2Ghz για αυτο και το '(Snapdragon for galaxy)' διπλα απο τις συσκευες. Χωρις υπερβολες ειναι η χρονιά μετα απο πολλα χρόνια που οι snap με τους bionic ειναι τοσο κοντα.

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι για ολους αυτα τα κινητα παιδια , σταματηστε επιτελους να γκρινιαζεται επειδη δεν εχετε να τα παρετε. Αμα παιρνεις βασικο μισθο και ονειρευεσαι συσκευες 1.5κ κανεις λαθος σκεψεις απλο ειναι. Ενας που βγαζει 5κ 10κ δεν τα βλεπει καν αυτα τα χρηματα για να εχει το τελευταιο μοντελο στα χερια του , ασχετα που δεν το δουλευει οπως θα επρεπε. Ενα παιδακι με μπαμπα με πιστωτικη παλι δεν τα βλεπει αυτα τα χρηματα. Δεν σας κανει εντυπωση που παιδακια δημοτικου και γυμνασιου εχουν iphone 14 pro max? Απλα εχουν πιστωτικες οι γονεις τους. Δοσεις και Αγιος ο Θεος !

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Τραγικες τιμες για πρακτικα ιδια κινητα με τα S22 ultra μην πω s21 ultra. Εχουν ξεφυγει αυτοι. Ευχομαι να μην πουλησουν ουτε 1 ομως πραγματικα ουτε ενα. Καραγκιοζιδες εκει στη samsung και καθε samsung που κοροιδευει τον καταναλωτη. 

Και εμένα μου φαίνονται πολλά αλλά κόψε λίγο. Δεν έχει η Samsung και η κάθε Samsung στόχο να μας δώσει το καλύτερο κινητό σε λογική τιμή. Να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί για τους μετόχους της προσπαθεί. Από την άλλη κάθε χρόνο και νέο  μοντέλο, δεν είναι φθηνό να το κανείς. Το πιο απλό θα σου πω η παρουσίαση που έγινε ποιος ξέρει ποσα εκατομμύρια θα κόστισε που πληρώνει αυτός που αγοράζει το προϊόν. Η κοστολόγηση δεν είναι ποσό κάνουν τα υλικά βάλε και το καπέλο και αυτό είναι. Η ανάπτυξη και το μάρκετινγκ είναι μεγάλα κόστη.  Επίσης σκέψου λίγο αυτό που σου είπαν. Υποστήριξη για 5 χρόνια. Άντε να το, αν το επιμερίσεις κάπως καταπίνεται το κόστος. Εναλλακτικά υπάρχουν και άλλες φθηνότερες εταιριες ή άλλες σειρές αν θέλεις Samsung. Η σειρά Α έχει εξαιρετικά μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xviper13 είπε

Πέρα από κάποιους φανατικούς λάτρες της σειράς, όταν ο μέσος πελάτης πάει σε ένα κατάστημα και δει από την μια το 14 pro max στα 1549€ και από την άλλη το S23 ultra στα 1449€ υπάρχει περίπτωση να επιλέξει το S;

Μεχρι 16/2 παιρνεις στα 1449 το S23 Ultra - 512GB μοντελο με τα 12gb.

Ενω στο 14 pro max μονο 128 και 6gb ram και πιο ακριβο...

Για να μη σχολιασω την καμερα, που η Samsung το εχει τερματισει... 

Νομιζω ειναι η μονη χρονια που οι 2 cpu ειναι ΤΟΣΟ κοντα στα benchmarks.

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 1
Δημοσ.

Η τιμές είναι όντως πολύ υψηλές αλλα όταν  μένουμε πισω σε .μισθούς σαν χώρα και έχουμε υψηλή φορολογία αυτα συμβαίνουν.  Μιλαμε ειμαστε ακόμα στα 700 - 800 μεσο μισθο τι να λέμε τώρα.  Ναυαρχίδες θα λεμε και θα κλαίμε.

Δημοσ.

Πραγματικα δε καταλαβαινω ορισμενους που γκρινιαζουν για τις τιμες. (Δεν λεω οτι δεν ειναι τσουχτερες)
Αλλα, τοσο αναγκη το εχετε το κινητο που θα πρεπει να το αγορασετε ;
Δηλαδη θα πρεπει ο βασικος μισθος της χωρας μας, να καλυπτει και τις ναυαρχιδες σε κινητα, καρτες γραφικων, επεξεργαστες; 

Αν εισαι χαμηλομισθος και κοιτας τετοια κινητα, τοτε ναι εχεις λαθος λογικη θεωρω.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Ντροπή που δεν μπορούμε να το αγοράσουμε πιστεύω πως εννοείς.  Γιατί η Samsung και όλες οι μεγάλες εταιρίες δεν νομίζω να ντρέπονται.  

Το αν αξίζει είναι τελείως διαφορετικό από το αν μπορούμε να το αγοράσουμε.  Υπάρχει διαφορά.  Εγώ διακρίνω από όλους μια πικρία και τίποτε άλλο.  Και εγώ έχω πίκρα που δεν θα διαθέσω τόσα πολλά χρήματα αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα κατακρίνω το s23 ultra για την τιμή του.  Μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το s20 Fe 5g 8/256 που έχω.  

ποτε δεν ειπα οτι δεν μπορω να το αγοράσω, κανεις λάθος προσεγγιση

ειπα οτι ειναι ντροπη αυτες οι τιμες 

ειναι υπερκοστολογημενα και η αξια τους θα επρεπε να ειναι το λιγοτερο στα μισα λεφτα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που είναι τεχνολογικό νήμα, μπορούμε να σχολιάζουμε.

Και ναι είναι πανάκριβο. Και ναι έκαναν μερικές αναβαθμίσεις στην κάμερα. Στα υπόλοιπα (προσωπική άποψη) κανείς δεν θα καταλάβει διαφορά στην απόκριση, όσον αφορά το hardware τουλάχιστον.

Η αύξηση στις τιμές (πάλι και) από τη Samsung δυστυχώς ενώ μπορείς φυσικά να μην το αγοράσεις, παρασέρνει όλη την αγορά.

Μπορούμε να μείνουμε με το κινητό διετίας μιας και είναι και σήμερα τοπ σε ικανότητα. Αν όμως είναι ώρα για αλλαγή δυστυχώς το ακριβότερο θα το βλέπουμε σε όλη τη γκάμα των κινητών. 

Κολοσσός σαν τη Samsung σίγουρα δεν έχει μικρά παιδάκια στο marketing. Αν λοιπόν το S23 πουλήσει, τότε ή προβατα είμαστε ή υπάρχει "λίπος" και όλοι κλαιγόμαστε για να κλαιγόμαστε.

• Like 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Τώρα βεβαια ρε παιδιά χωρίς να θέλω να υπερασπιστω καμια εταιρεια, τι αλλο μπορουσε να κανει. Εβαλε ολα τα φετινά specs, ειναι καλύτερο σε καθε κατηγορία hardware. Τι αλλο να εκανε ακριβώς; Πιστευω οτι τα smartphones εχουν φτάσει σε ενα λεβελ που δεν μπορουν να εχουν διαφορες χρονο με τον χρονο. Μεχρι να ερθει το επομενο innovation. Οι τιμες θα ειναι φαρμακι οσο υπαρχει κοσμος που τα αγοράζει. Τα ιδια λεγαμε και περσι για το S22 και διαβαζα τις προαλες οτι εφτασε η μολις περασε τα 30 μυρια. Επομενως αυτα που λεμε εδω ειναι αδιαφορα

Θα μπορούσε να  βαλει τον κανονικό snapdragon.  Για μενα  ειναι αυτο που με  φοβίζει  τωρα να  δώσω τα  λεφτά μου,  γιατι κρατάω τα  κινητά  3-4 χρονια  . Σε note 4 και note 9 τα άλλαξα  γιατι έκαιγαν  τόσο που δεν μπορούσα  να  τα  κρατήσω στο χέρι μου άνετα 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, elessar86 είπε

Εντωμεταξύ ακριβώς ίδιο κινητό με το S22 ultra κανένας λόγος να πας σε αυτό... εγώ έχω S21 ultra λειτουργεί άψογα έχω και 12GB ram ποιος ο λόγος να πάω στο 23? 

και γω στην ίδια φάση είμαι, αλλά από την μια θα δεις με ένα "μαγικό τρόπο" το s21 ultra να αρχίζει μετά από κάθε update τα μικρο προβληματάκια, και δεύτερον είναι το μικρόβιο που μας τρώει να αλλάζουμε συσκευές. Στο τέλος μάντεψε τι θα υπερισχύσει.. (όπως πάντα 😉 )

Δημοσ.

Παιδιά οι τιμές είναι αυτές, ψηλά αλλά στα περσινά επίπεδα, μην εξανίστατε. 

Innovation δεν υπάρχει, εδώ ψάχνουμε διάφορες με το περσινό μοντέλο.

Κινητάρα είναι όπως και ΟΛΕΣ οι ναυαρχίδες και καλύπτουν τον συνειδητοποιημένο χρήστη για πολλά χρόνια, εδώ κινητά των 300€-400€ καλύπτουν εύκολα τις 8 στις 10 mainstream χρήσεις. 

Προσωπικά, και να μπορούσα να το πάρω, που δε μπορώ, νομίζω ότι θα πέθαινα από το άγχος να κουβαλάω στην κωλότσεπη συσκευή αξίας 1500€, μη πέσει, μη γρατσουνιστεί, μη μου το κλέψουν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...