Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα βεβαια ρε παιδιά χωρίς να θέλω να υπερασπιστω καμια εταιρεια, τι αλλο μπορουσε να κανει. Εβαλε ολα τα φετινά specs, ειναι καλύτερο σε καθε κατηγορία hardware. Τι αλλο να εκανε ακριβώς; Πιστευω οτι τα smartphones εχουν φτάσει σε ενα λεβελ που δεν μπορουν να εχουν διαφορες χρονο με τον χρονο. Μεχρι να ερθει το επομενο innovation. Οι τιμες θα ειναι φαρμακι οσο υπαρχει κοσμος που τα αγοράζει. Τα ιδια λεγαμε και περσι για το S22 και διαβαζα τις προαλες οτι εφτασε η μολις περασε τα 30 μυρια. Επομενως αυτα που λεμε εδω ειναι αδιαφορα

• Like 8
  • Thanks 5
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Κι ομως το εκανε στο 888 και τον 8 gen 1...made by Samsung και οι 2...και με γνωστά θεματα και οι δυο... (υπερθέρμανση με οσα αυτο συνεπάγεται μετα) 

Εγώ που έχω Snapdragon 888 δεν έχω θέμα κανένα υπερθέρμανσης αντίθετα με πιο μικρά τσιπ της Qualcomm είχα σοβαρά θέματα. Κ η ταχύτητα του είναι άπιαστη.. (μπαταρία ναι τραβάει.)

Παρόλαυτα δεν ήξερα ότι τον έχει φτιάξει η Samsung. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elessar86 είπε

Εντωμεταξύ ακριβώς ίδιο κινητό με το S22 ultra κανένας λόγος να πας σε αυτό... εγώ έχω S21 ultra λειτουργεί άψογα έχω και 12GB ram ποιος ο λόγος να πάω στο 23? 

Εγώ έχω το s10+ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος τι να λέμε τώρα και οι τιμές και τα ίδια σχέδια απογοήτευση εντελώς.. Χάθηκαν να βγάλουν και ένα curved ποιο μικρο.. Έλεος με τις παντόφλες.. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

γελοιες τιμες, ντροπη

δες μέχρι τέλος Φεβρουαρίου πόσοι θα το έχουν δυστυχώς

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπουμε ξεκάθαρα πως έχουμε μπεί στην εποχή των incremental upgrades. Τα specs πάνω κάτω έχουν φτάσει ταβάνι και τα κινητά ακόμα και 4 χρόνων πριν καλύπτουν το μέσο χρήστη 100% στην καθημερινότητά του.

Από κει και πέρα? Bragging rights μεταξύ κολοσσών. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας γι' αυτό και οι χαμηλές πωλήσεις.

Η Sammy καλά θα κάνει να δουλέψει λίγο το λειτουργικό της και να κάνει λίγο νοικοκύρεμα στο cluttered UI της και να κάνει το τηλέφωνο λίγο πιο έξυπνο ως προς τις ανάγκες της καθημερινότητας (βλέπε Pixel).

Κρατηθείτε, θα αργήσει το innovation κατ' εμέ.

• Like 7
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

γελοιες τιμες, ντροπη

δες μέχρι τέλος Φεβρουαρίου πόσοι θα το έχουν δυστυχώς.

Α και είδα δεν έχει καν φορτιστή...iphone γίναμε τελικά. πραγματικά τραγικοί

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Τώρα βεβαια ρε παιδιά χωρίς να θέλω να υπερασπιστω καμια εταιρεια, τι αλλο μπορουσε να κανει. Εβαλε ολα τα φετινά specs, ειναι καλύτερο σε καθε κατηγορία hardware. Τι αλλο να εκανε ακριβώς; Πιστευω οτι τα smartphones εχουν φτάσει σε ενα λεβελ που δεν μπορουν να εχουν διαφορες χρονο με τον χρονο. Μεχρι να ερθει το επομενο innovation. Οι τιμες θα ειναι φαρμακι οσο υπαρχει κοσμος που τα αγοράζει. Τα ιδια λεγαμε και περσι για το S22 και διαβαζα τις προαλες οτι εφτασε η μολις περασε τα 30 μυρια. Επομενως αυτα που λεμε εδω ειναι αδιαφορα

Οι μπαταριες της ειναι αθλιες, 1ον δεν εχουν το πολυ βασικο π εχει η αππλε με την υγεια μπαταριας και 2ον και κυριοτερο η αποδοση τους ειναι πολυ κακη, η αππλε βγαζει μικροτερες χωριτικοτητες και εχουν πολυ καλυτερη συμπεριφορα και διαρκεια μεσα στη μερα

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά πόσο βαρετές είναι πια οι παρουσιάσεις τέτοιων κινητών και γενικά τόσο ακριβών gadgets? Δηλαδή ούτε καν αξίζει να γίνονται είδηση για το 2 3% του κόσμου που θα τα αγοράσει. Έχουν καταντήσει προϊόντα πολυτελείας ενώ μιλάμε για ένα κινητό απλά. Είναι εξευτελιστικο πραγματικά για τη Samsung και ανάλογες εταιρείες η κατάντια στις τιμές. Προφανώς ούτε καν είδα την παρουσίαση ούτε τα specs με νοιαζουν για ένα προϊόν που κοστίζει 500 ευρώ και το πουλάνε 1700. 

• Like 5
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, giannis_fe είπε

Εγώ που έχω Snapdragon 888 δεν έχω θέμα κανένα υπερθέρμανσης αντίθετα με πιο μικρά τσιπ της Qualcomm είχα σοβαρά θέματα. Κ η ταχύτητα του είναι άπιαστη.. (μπαταρία ναι τραβάει.)

Παρόλαυτα δεν ήξερα ότι τον έχει φτιάξει η Samsung. 

Νταξει με updates κλπ σε ολες τις συσκευες εχει φτιαξει σε μεγαλο βαθμο... Αλλα στην αρχη οταν πρωτοβγηκαν ειχαν θεματα υπερθερμανσης σχεδον ολες οι συσκευες με αυτον (δν εννοω σε ελαφρια χρηση.. Κανα τσατ κλπ...)... Ποια συσκευή εχεις? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, slk200gr είπε

Oi τιμές είναι τουλάχιστον αστείες 

Παράλληλα δεν μας υποχρεώνει κανείς να τα αγοράσουμε. Σωστά? Αλλά πέραν αυτού γελοίες σε σχέση με τι? Με τέτοια χαρακτηριστικά όλες οι ναυαρχίδες σε αυτές τις τιμές παίζουν.  Δεν βρίσκω πουθενά το αστείο. Εσύ που το βρίσκεις?

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πάντως ρε παιδιά πόσο βαρετές είναι πια οι παρουσιάσεις τέτοιων κινητών και γενικά τόσο ακριβών gadgets? Δηλαδή ούτε καν αξίζει να γίνονται είδηση για το 2 3% του κόσμου που θα τα αγοράσει. Έχουν καταντήσει προϊόντα πολυτελείας ενώ μιλάμε για ένα κινητό απλά. Είναι εξευτελιστικο πραγματικά για τη Samsung και ανάλογες εταιρείες η κατάντια στις τιμές. Προφανώς ούτε καν είδα την παρουσίαση ούτε τα specs με νοιαζουν για ένα προϊόν που κοστίζει 500 ευρώ και το πουλάνε 1700. 

Βασικά δεν αγοράζεις την αξία των υλικών.  Αλίμονο... Για την ψυχή της μάνας τους δουλεύουν τόσοι άνθρωποι για τον σχεδιασμό τη μελέτη τις δοκιμές την παραγωγή την προβληματική φυρα κλπ? Δε λέω ότι είναι φτηνά αλλά όπως είπα και στον άλλο φίλο καμία εταιρία δεν μας υποχρεώνει να τα αγοράσουμε. Όποιος μπορεί τα χώνει και έχει το καλύτερο.  Αυτός που δεν μπορεί απλά προσπερνά και δε χρειάζεται να σχολιάζει τις τιμές.  Η γνώμη μου.  

Και θεωρώ ότι η Samsung δεν νομίζω να μπαίνει σε τέτοιο κόπο για τόσο μικρό ποσοστό αγοραστικού κοινού που λες εσύ.  Πίστεψέ με είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο.  Μικρό στην αρχή και θα μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός και όσο πέφτουν οι τιμές.  Στην αρχή πάντα έτσι είναι. Τόση τεχνολογία σε τέτοιο τερατακι είναι λογικά τα 2 χιλιάρικα.  

Και εάν εσένα δεν σε νοιάζουν τα χαρακτηριστικά υπάρχουν και άλλες επιλογές και από την σαμσουνγκ και από άλλες εταιρίες δόξα το θεό να επιλέξεις.  Με 200-300 ευρώ παίρνει κανείς αξιοπρεπέστατη συσκευή.  Και εδώ μπαίνει και το συνηθισμένο παράδειγμα με τα αυτοκίνητα.  Οι Φεράρι δεν είναι για όλους.  Είναι για λίγους.  Κάπως έτσι και με τη σειρά S της Samsung.  

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Παράλληλα δεν μας υποχρεώνει κανείς να τα αγοράσουμε. Σωστά? Αλλά πέραν αυτού γελοίες σε σχέση με τι? Με τέτοια χαρακτηριστικά όλες οι ναυαρχίδες σε αυτές τις τιμές παίζουν.  Δεν βρίσκω πουθενά το αστείο. Εσύ που το βρίσκεις?

όλες οι ναυαρχίδες είναι απαράδεκτα ακριβές. σε βαθμό που μάλλον  πρέπει να κόψουμε αυτήν την συνθέτη λέξη για να είναι σωστή.  και το λέω εγώ που έπαιρνα πάντα αυτά τα κινητά.

δεν αξίζει πλέον

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

γελοιες τιμες, ντροπη

Ντροπή που δεν μπορούμε να το αγοράσουμε πιστεύω πως εννοείς.  Γιατί η Samsung και όλες οι μεγάλες εταιρίες δεν νομίζω να ντρέπονται.  

Μόλις τώρα, kinitos είπε

όλες οι ναυαρχίδες είναι απαράδεκτα ακριβές. σε βαθμό που μάλλον  πρέπει να κόψουμε αυτήν την συνθέτη λέξη για να είναι σωστή.  και το λέω εγώ που έπαιρνα πάντα αυτά τα κινητά.

δεν αξίζει πλέον

Το αν αξίζει είναι τελείως διαφορετικό από το αν μπορούμε να το αγοράσουμε.  Υπάρχει διαφορά.  Εγώ διακρίνω από όλους μια πικρία και τίποτε άλλο.  Και εγώ έχω πίκρα που δεν θα διαθέσω τόσα πολλά χρήματα αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα κατακρίνω το s23 ultra για την τιμή του.  Μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το s20 Fe 5g 8/256 που έχω.  

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...