Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Waiss είπε Τελικά S8Gen2 made by Samsung η από την TSMC; Γιατί αν είναι το πρώτο στην Ευρωπαϊκή αγορά, τι Exynos τι αυτό. “Samsung just announced the Galaxy S23 series, and for the first time, the company’s flagship is using Qualcomm chips on a global scale with “Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy.” 3 1
Waiss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, billdanos είπε “Samsung just announced the Galaxy S23 series, and for the first time, the company’s flagship is using Qualcomm chips on a global scale with “Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy.” Ναι. Άλλο ρωτάω όμως εγώ. Κυκλοφορούσαν εδώ και βδομάδες κάποιες "βρώμες" πως θα είναι μια overclocked έκδοση του S8 gEN 2 κατασκευής Samsung. Και μάλιστα λεγόταν πως σε επιδόσεις δεν ήταν τόσο υψηλά τα νούμερα όσο στα TSMC κατασκευής. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Waiss 2 1
BeSt_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δελεαστική η τιμή του Ultra θα πουλήσω το αμάξι και θα πάρω 2!!!! 1
JcD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Θυμάται κανείς τιμές σε σχέση με πέρυσι να μας πει τι έγινε με το ultra, ανέβηκε? Λίγο ψηλη μου φαίνεται η τιμή?
johnagelo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1449 και με snapdragon απο την samsung ?... οχι ευχαριστω με βλεπω για oneplus 11 η pixel 7 pro και γιολο αν παθει κατι 5
hellghan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, JcD είπε Θυμάται κανείς τιμές σε σχέση με πέρυσι να μας πει τι έγινε με το ultra, ανέβηκε? Λίγο ψηλη μου φαίνεται η τιμή? ιδια τιμη ειναι το 256gb απλα κόψανε το 128gb 2 1
aces Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, JcD είπε Θυμάται κανείς τιμές σε σχέση με πέρυσι να μας πει τι έγινε με το ultra, ανέβηκε? Λίγο ψηλη μου φαίνεται η τιμή? 100 eur πιο κατω ητανε το καθενα αλλα ξεκινουσαν ολα με 128 57 λεπτά πριν, Waiss είπε Τελικά S8Gen2 made by Samsung η από την TSMC; Γιατί αν είναι το πρώτο στην Ευρωπαϊκή αγορά, τι Exynos τι αυτό. https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s23-ultra/compare/ Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy @Waiss Στην παρουσιαση εμφανιστηκε/μιλησε και η Qualcomm αλλα με επιφυλαξη/μαλλον/φαινεται το νεο τσιπ να ειναι made by Samsung το customization (δηλ το 1ο) κλασσικα για να μειωθουν τα κοστη.....κ να αυξηθουν τα κερδη Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από aces 1 1
Titos301 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, BeSt_ είπε Δελεαστική η τιμή του Ultra θα πουλήσω το αμάξι και θα πάρω 2!!!! Χαχαχχα ελιωσα
djsaxsax Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Κάτοχος s22ultra με Snapdragon....δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να κάνω upgrade 3
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Τραγικες τιμες για πρακτικα ιδια κινητα με τα S22 ultra μην πω s21 ultra. Εχουν ξεφυγει αυτοι. Ευχομαι να μην πουλησουν ουτε 1 ομως πραγματικα ουτε ενα. Καραγκιοζιδες εκει στη samsung και καθε samsung που κοροιδευει τον καταναλωτη. 5
anax111 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Είδαμε λοιπόν μια Galaxy συσκευή με Snapdragon 8 Gen 2, αισθητήρα 200 MP, ΟIS με διπλάσιο εύρος, και πολύ μεγάλες βελτιώσεις στους φωτογραφικούς αλγορίθμους. Μέτρησα 3 διαφορετικές λειτουργίες βελτίωσης κατά την παρουσίαση. Η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει πλέον τα 1750 nits, υπάρχει βελτιωμένο σύστημα ψύξης και επίσης πολύ σημαντική η λειτουργία του αισθητήρα που αλλάζει την ανάλυση αυτόματα ανάλογα με το φως την στιγμή της λήψης προκειμένου να πάρει περισσότερη πληροφορία. Οπότε δεν θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω που γράψανε ότι το S23 είναι πάνω κάτω το ίδιο με το S21 και το S22. Είναι φανερό ότι το S23 πάει τη φωτογραφία και το βίντεο της συσκευής σε άλλο επίπεδο. Την τιμή δεν θα τη σχολιάσω είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας και απευθύνεται σε αυτούς που δεν σκέφτονται τα χρήματα και ας μην ξεχνούμε ότι η Samy θα δίνει 5 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας στη συγκεκριμένη συσκευή. Οπότε ακόμα και κάποιος που δεν έχει τα φράγκα μπορεί να εξετάσει την αγορά της με δόσεις από την στιγμή που μπορεί να την κρατήσει για 5 χρόνια. Σίγουρα πρόκειται για την καλύτερη android συσκευή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από την άλλη διαψεύστηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν ότι η συσκευή θα μπορεί να συνδέεται στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρων, παρά το ότι η Qualcomm έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι το μόντεμ του Snap 8 Gen 2 έχει αυτή τη δυνατότητα. Προφανώς η λειτουργία δεν ήταν αρκετά αξιόπιστη για να λανσαριστεί. Επίσης κάτι που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι αρχίζουν και χρησιμοποιούνται τόσοι πολλοί αλγόριθμοι βελτίωσης στις φωτο της συσκευής. Πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει ότι έγινε και μετά τα iPhone της Apple, οι φωτογραφίες θα είναι μεν πολύ πιο εντυπωσιακές αλλά τα χρώματα δεν είναι πλέον τόσο πιστά στην πραγματικότητα. Το S22 δεν με έπεισε να αναβαθμίσω από το S21 Ultra. Το S23 Ultra με “ψήνει” , αλλά το θέμα είναι εάν η συσκευή κάνει τελικά όλα όσα ισχυρίζεται η Samsung. Θα περιμένω να το τεστάρουν μερικοί καλοί βλοκατζίδες και εάν με πείσουν θα κοιτάξω να βρω το απαραίτητο “κασέρι”. 15 3
svartevarg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, elessar86 είπε Εντωμεταξύ ακριβώς ίδιο κινητό με το S22 ultra κανένας λόγος να πας σε αυτό... εγώ έχω S21 ultra λειτουργεί άψογα έχω και 12GB ram ποιος ο λόγος να πάω στο 23? μόνο ο snapdragon είναι λόγος... 6
epicouros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, djsaxsax είπε Κάτοχος s22ultra με Snapdragon....δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να κάνω upgrade Εδώ δεν βλέπω εγώ με S21 Ultra, σιγά μην έβλεπες εσυ με το S22 Ultra. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα