άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, lneam είπε παλια ΝΑΙ. μπορει να ειναι και πανω απο 10 χρονια που δεν το βλεπω αυτο που λες. Οι λογοι ειναι οι παρακατω - τα ολοκληρωμενα ακουμπουν στο μεταλλικο σασι για καλυτερη ψυξη - δεν προεξεχουν εξαρτηματα και η βαση του δισκου ειναι flat. Βοηθαει στην τοποθετηση στο κουτι ή σε βαση - δεν προεξεχουν εξαρτηματα και σε βαλε βγαλε το δισκου δεν θα γινει ζημια - δεν γεμιζουν σκονη στα ποδαρακια τους. Μπορει να γινει βλαβη - δεν τα ακουμπαει ο χρηστης να καουν αυτο εχω καταλαβει αλλα και παλι μπορει να εχω κανει λαθος Υπάρχουν στο νήμα, τους έχει μπροστά του ο TS. Νομίζω δε χρειάζεται άλλο ανάλυση. Spoiler Οι επαφές των ολοκληρωμένων δεν παθαίνουν καμία βλάβη από σκόνη παρεμπιπτόντως
lneam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, άδικος είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οι επαφές των ολοκληρωμένων δεν παθαίνουν καμία βλάβη από σκόνη παρεμπιπτόντως η σκονη αναμεσα στα πιν των ολοκληρωμενων μπορει να ειναι βραχυκυκλωμα σε συνδυασμο με την υγρασια της ατμοσφαιρας.
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, lneam είπε η σκονη αναμεσα στα πιν των ολοκληρωμενων μπορει να ειναι βραχυκυκλωμα σε συνδυασμο με την υγρασια της ατμοσφαιρας. Nope. Αλλά είναι offtopic, δε χρειάζεται να συζητηθεί εδώ,
lneam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, άδικος είπε Nope. Αλλά είναι offtopic, δε χρειάζεται να συζητηθεί εδώ, εγω διαφωνω. εχω καθαρισει PC απο σκονη που ειχαν και δεν λειτουργουσαν και μετα ξεκινησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα