Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Πριν λίγες μέρες. Και μουσική και σειρα

23 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Πριν μία βδομάδα;

Είναι τα 1300€ ο μέσος ελληνικός μισθός;

n-1-point-you-22004552.png

• Confused 3
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσει κάποιος μια συνδρομή την στιγμή που μπορεί πολύ εύκολα να φτιάχνει playlist στο youtube με adblock και να ακουει τζάμπα ότι θέλει.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, marios02 said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσει κάποιος μια συνδρομή την στιγμή που μπορεί πολύ εύκολα να φτιάχνει playlist στο youtube με adblock και να ακουει τζάμπα ότι θέλει.

Γιατί είναι πολύ πιο εύχρηστο, σου παρέχει προτάσεις για νέα μουσική και μπορείς να ακούς από περισσότερες συσκευές, όχι μόνο από έναν υπολογιστή με adblock.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Γιατί είναι πολύ πιο εύχρηστο, σου παρέχει προτάσεις για νέα μουσική και μπορείς να ακούς από περισσότερες συσκευές, όχι μόνο από έναν υπολογιστή με adblock.

καλα τι να πω, για μένα μια χαρά προτάσεις υπάρχουν στο youtube για μουσική και επειδή θέλω να ακουω τα τραγουδια μου παντού τα κατεβάζω με 2 κλικ πανεύκολα στο κινητό και τα ακούω με Musicolet. 

Επίσης αρκετά τραγούδια μαρέσει να τα ακούω σε έκδοση συναυλίας. Το youtube σε περιεχόμενα έχει πραγματικά τα ΠΑΝΤΑ και τζάμπα. Οπότε γιατί να πληρώσω κάτι άλλο αφού μπορώ να έχω musicolet με 500 πχ τραγουδια στο κινητό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί τυπικά δεν είναι νόμιμο να τα κατεβάζεις και σίγουρα όχι εύχρηστο αλλά whatever. Μην πληρώσεις Spotify αφού σε εξυπηρετεί κάτι άλλο προσωπικά :)

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Γιατί τυπικά δεν είναι νόμιμο να τα κατεβάζεις και σίγουρα όχι εύχρηστο αλλά whatever. Μην πληρώσεις Spotify αφού σε εξυπηρετεί κάτι άλλο προσωπικά :)

Μα είναι εύχρηστο αλλά οκ, δέχομαι οτι ο καθένας είναι διαφορετικός.

Απλά εγώ ακούω ότι θέλω youtube, πατάω να κατεβάσω το τραγουδι που ακουω και αυτό αυτόματα περνιέται στο κινητό μέσω sync του φακέλου που χει τα τραγουδια στο πισι με το κινητό. Και εκεί απλά τα ανοιγω ολα με Musicolet. Δλδ δεν κάνω τιποτα ουσιαστικά, αυτόματα γινεται.

Δημοσ.

Μιας κ εχω περάσει απο google music--> tidal---> Amazon music θα πω πως πέρα απο την μεγαλύτερη ποικιλία που εχει το Spotify εχει αρκετό καλό αλγόριθμο να προτείνει τραγούδια.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, marios02 είπε

1)πολλά τραγούδια δεν ειναι διαθεσιμα στο youtube,ή βγαινουν μετα απο καιρο διοτι η ακροαση στο spotify πληρωνει. 

2)μπαινω στο αμαξι bluetooth συνδεεται αυτοματα,και στην αρχικη του spotify στο κινητο κυριολεκτικα μου εχει πολλα τραγουδια του γουστου μ ειναι 5 δευτερολεπτα δουλεια να ακουσω κατι που θελω,χωρις download

• Like 1
Δημοσ.

μα τη ******** έβαλα Spotify (Free) και από τις 10μμ μέχρι τις 12μμ δεν έπαιξε ούτε μία διαφήμιση και πάω για ύπνο (ακούω μουσική/ραδιο όταν κοιμάμαι) και 12:15 παίζει στην διαπασόν διαφήμιση! Α στο κόρακα!!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, marios02 είπε

Αν κάποιος θέλει να ακούσει τη μουσική του, απο έναν υπολογιστή ( κυρίως laptop ), μια χαρά είναι και το youtube. Αν όμως το βάλεις σε ένα ηχοσύστημα, πολύ εύκολα μπορείς να αντιληφθείς τη συμπίεση που ασκεί το youtube, κάτι που, όταν θέλεις να ακούσεις λεπτομέρειες ( π.χ. στερεοφωνική εικόνα, δυναμικά ), το youtube στα στερεί. Το spotify είναι εργαλειάρα λόγω της μεγάλης του βιβλιοθήκης και του αλγόριθμου που κάνει προτάσεις ( αρκετά "to the point", πολύ καλύτερα απο ότι κάνει το tidal ή ακόμα και το qobuz ) ενώ συνήθως, έστω κι αν παίζει σε 320kbps sample rate, απο πλευράς ηχητικής ποιότητας είναι αξιοπρεπές. Για ένα "entry level" σύστημα ( πόσο μάλλον για τα παιδιά που ακούνε απο κινητό και ακουστικά ), είναι ό,τι πρέπει και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kaliakman είπε

n-1-point-you-22004552.png

Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο point να σου πω την αλήθεια. Αλλά για πες, ποιο ήταν λοιπόν, γιατί μάλλον όλοι το έχασαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, marios02 είπε

Ο καθε ενας εχει τους λογους του.

Εμενα μου αρεσει η κοινοτητα με ετοιμες playlists απο αλλους χρηστες, οι προτασεις που κανει, το connect που κανει το κινητο remote control και παιζει αμεσα παντου σε στερεο εξυπνα ηχεια κτλ και η ποιοτητα που ειναι σε πολυ καλο επιπεδο,

Τα λεφτα που δινω νιωθω οτι τα αξιζει βασικα νιωθω οτι τους ριχνω κιολας και τελειωνει εκει η ιστορια.

Για να το πληρωνουν 200 εκατομυρια κοσμος ε κατι θα κανει σωστα

Επεξ/σία από prokomeni
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο point να σου πω την αλήθεια. Αλλά για πες, ποιο ήταν λοιπόν, γιατί μάλλον όλοι το έχασαν.

Ελα ντε άνοιξε Google και έγραφε 1300€ μέσος μισθός στην Ελλάδα. Μάλλον βάζει μέσα και των βουλευτών στον μέσο όρο και έκανε την διαίρεση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Ελα ντε άνοιξε Google και έγραφε 1300€ μέσος μισθός στην Ελλάδα. Μάλλον βάζει μέσα και των βουλευτών στον μέσο όρο και έκανε την διαίρεση...

Σωστό, αν και η απάντηση πήγαινε στον kaliakman.

Απλά το Insomnia ενοποιεί τις απαντήσεις σε ένα ποστ και γίνεται μπάχαλο.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, alex8850 είπε

Πόσοι από τα 200εκ έχουν τον εξοπλισμό να καταλάβουν την διαφορά του lossless?

πίστεψε με δεν χρειάζεσαι τρομερό εξοπλισμό ηχείων ή ακουστικών για να καταλάβεις την διαφορά ποιότητας στον ήχο. αρκεί να ακούς συχνά μουσική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...