gleft Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 1/2/2023 στις 10:38 ΜΜ, tzotzo είπε miata αυτή είναι η σωστή απάντηση! 1
Liapisftw Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Ειχα Audi TT mk2 stronic. Τρομερό αμάξι. Με κλειστά μάτια σε αυτό από τα 3 αν θες να έχει και λίγο γκάζι το αυτοκίνητο.
Hk2004gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Alfa Romeo Spider tbi - 1750cc 200hp Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Hk2004gr 5
YellowGr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 9:33 ΜΜ, Liapisftw είπε Ειχα Audi TT mk2 stronic. Τρομερό αμάξι. Με κλειστά μάτια σε αυτό από τα 3 αν θες να έχει και λίγο γκάζι το αυτοκίνητο. γιατι το εδωσες αν επιτρεπεται ? Το σκεφτομαι αρκετα ειδικα το καμπριο μιας και ειμαι σε νησι
vamvakoolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2023 στις 4:16 ΜΜ, YellowGr είπε Μεχρι τωρα μου εχουν κινησει το ενδιαφερον bmw 320 , audi tt μκ2 και ειδικα το slk r172 . Εσεις τι θα παιρνατε γενικα οχι απο αυτα που λεω εγω. εχοντας το1 και φιλος το 3: εξαρταται απο τις αναγκες/επιθυμιες σου: 1)Σε νοιαζει το πουλ μουρ (πουλας μουρη)? 2)Ιπποδυναμη/οδικη συμπεριφορα; 3)Κοστος 4)Χωροι 5)Μεταπωληση anyway η bmw εχει το καλυτερο κινητηρα* που εβγαλε η εταιρια για αυτη τη σειρα. Ειναι καργα αξιοπιστος και γενικα δε βγαζει ζημιες αν κανεις προβλεπομενη συντηρηση. Καταναλωση ειναι κλαφτα χαραλαμπε στη πολη (οπως ολα τα σπορτσ αυτης της κατηγοριας) αλλα εθνικη οδο ενιωθα οτι ειχα αλλο αυτοκινητο σε θεμα καταναλωσης. Εχει καλο σεταρισμα μαμα για πιστα/στροφιλικια αλλα οχι το ιδανικο ενα λιγο λγκαρει στις χαμηλες. Το μερσεντες το πηρε φιλος μτχ πριν 2 χρονια σουπερ ευχαριστημενος (το βρηκε και με τη πλουσια εκδοση). Απλως κλαιγεται συνεχεια για το κοστος συντηρησης (φρενα/λαστιχα κτλ). Καλυτερη συμπεριφορα απο τη bmw και πιο πολυτελες. Λιγο πιο αυξημενη καταναλωση η μερσεντες στη πραξη αλλα απο την αλλη η bmw εχει χαοτικη διαφορα σε χωρους... εχοντας παλιοτερα audi α4T φανταζομαι οτι η οδικη συμπεριφορα και γενικα το στησιμο σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 ωστοσο καλυτερα να γραψει καποιος κατοχος * αναφερομαι στο 335 Ε92. Ο 320i ειναι λιγο ψωφιος και εχει περισσοτερα μικροπροβληματα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από vamvakoolas
Liapisftw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, YellowGr είπε γιατι το εδωσες αν επιτρεπεται ? Το σκεφτομαι αρκετα ειδικα το καμπριο μιας και ειμαι σε νησι Το έδωσα απο βλακεία μου επειδή μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για να το δώσω. Ακόμα το μετανιώνω. Γνώμη μου μονο stronic και οχι χειροκίνητο. Θα με θυμηθείς.
YellowGr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχοντας το1 και φιλος το 3: εξαρταται απο τις αναγκες/επιθυμιες σου: 1)Σε νοιαζει το πουλ μουρ (πουλας μουρη)? 2)Ιπποδυναμη/οδικη συμπεριφορα; 3)Κοστος 4)Χωροι 5)Μεταπωληση anyway η bmw εχει το καλυτερο κινητηρα* που εβγαλε η εταιρια για αυτη τη σειρα. Ειναι καργα αξιοπιστος και γενικα δε βγαζει ζημιες αν κανεις προβλεπομενη συντηρηση. Καταναλωση ειναι κλαφτα χαραλαμπε στη πολη (οπως ολα τα σπορτσ αυτης της κατηγοριας) αλλα εθνικη οδο ενιωθα οτι ειχα αλλο αυτοκινητο σε θεμα καταναλωσης. Εχει καλο σεταρισμα μαμα για πιστα/στροφιλικια αλλα οχι το ιδανικο ενα λιγο λγκαρει στις χαμηλες. Το μερσεντες το πηρε φιλος μτχ πριν 2 χρονια σουπερ ευχαριστημενος (το βρηκε και με τη πλουσια εκδοση). Απλως κλαιγεται συνεχεια για το κοστος συντηρησης (φρενα/λαστιχα κτλ). Καλυτερη συμπεριφορα απο τη bmw και πιο πολυτελες. Λιγο πιο αυξημενη καταναλωση η μερσεντες στη πραξη αλλα απο την αλλη η bmw εχει χαοτικη διαφορα σε χωρους... εχοντας παλιοτερα audi α4T φανταζομαι οτι η οδικη συμπεριφορα και γενικα το στησιμο σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 ωστοσο καλυτερα να γραψει καποιος κατοχος * αναφερομαι στο 335 Ε92. Ο 320i ειναι λιγο ψωφιος και εχει περισσοτερα μικροπροβληματα φαινεται εργαλείο αλλα 3000cc πολλα τελη κυκλοφοριας Θελω κατι σπορ και πολυτελες. Θελω και το γκαζακι μου (150+ αλογα σκεφτομαι) αλλιως θα πηγαινα σε gla 180 156 αλογα. 1)Σε νοιαζει το πουλ μουρ (πουλας μουρη)? 2)Ιπποδυναμη/οδικη συμπεριφορα; 3)Κοστος 4)Χωροι 5)Μεταπωληση 1)ναι 2)Δεν το πολυκουναω , θα ειναι πιο πολυ αυτοκινητο βολτας αλλα κοιταω στα 150+ αλογα δεν θελω να σερνεται 3)μεχρι 25κ 4)δεν με νοιαζουν καθολου 5)δεν το εχω σκεφτει Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από YellowGr
Dantε Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Mr_Laptop είπε HONDA S 2000 έρωτας....... Συνταγη για ατυχημα. Δε συγχωρει. 3 1
Mr_Laptop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Dantε είπε Συνταγη για ατυχημα. Δε συγχωρει. Το ξέρω αλλά είναι αμαξαρα... Είναι όντως συνταγή για ατύχημα χαχαχαχαχχ
Haldol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Οι ανάγκες ποιες είναι; Θες ένα σπορ αμάξι για ν' απολαμβάνεις βόλτες σε επαρχικούς δρόμους, ή βουνό; Για μόστρα; Για να βγάζεις γούστα σε πίστα; Επειδή αναφέρθηκαν από "μουράτα" αμάξια μέχρι ... RX8 με 2JZ (κρίμα, να πω την αλήθεια) καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μας πεις τι θέλεις.
LittyMeek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 επισης και το λουκ που θες μετραει, πχ γερμανικα με ιαπωνες η μερα με τη νυχτα
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2023 στις 8:27 ΠΜ, ilias78 είπε Audi s3 Από πότε είναι coupe το s3 κι όχι hatchback; Σε πολύ νέα έκδοση ναι, αλλά δεν ξέρω αν φτάνουν τα 25.000 για νέο s3. Αν πάει σε παλιό a3 -> s3 που είναι ίδιο σουλουπι με άλλη μηχανή/στήσιμο...δεν είναι coupe. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από _Biohazard_
YellowGr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Haldol είπε Οι ανάγκες ποιες είναι; Θες ένα σπορ αμάξι για ν' απολαμβάνεις βόλτες σε επαρχικούς δρόμους, ή βουνό; Για μόστρα; Για να βγάζεις γούστα σε πίστα; Επειδή αναφέρθηκαν από "μουράτα" αμάξια μέχρι ... RX8 με 2JZ (κρίμα, να πω την αλήθεια) καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μας πεις τι θέλεις. σε δρομο , να πηγαινω καμια βολτα απο μια πολη σε αλλη, οχι πιστα και βουνα. απλα ενα καλο daily sport car.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα