stelanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Evan_ είπε Turkish VPN? Που; Πως; Free στο play store αν βλέπεις από android συσκευές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλο κλεισιμο να ευχηθουμε στους καρχαριες . 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... Να μοιράσετε και την σύνδεση ιντερνετ problem solved 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giem Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Long Live the KODI. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Προβλέπω 25 σελίδες σχόλια. Ας αφήσω και εγώ το δικό μου. Ο καθένας θα κρίνει αν αξίζει η συνδρομή ή όχι, προσωπικά για εμένα δεν αξίζει σχετικά με το χρόνο που αφιερώνω οπότε και θα κοπεί. Όταν βγαίνουν κάποιες συγκεκριμένες σειρές που παρακολουθώ (πχ Drive to survive) θα το ενεργοποιώ για ένα μήνα να τις δω και τέλος. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Εγώ που βλέπω και στο εξοχικό ή και στο γραφείο μου τι θα κάνω? Θα το κόψω!!!!! 39 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Το αναφέρει στο άρθρο, αν και δεν διευκρινίζει τον τρόπο που θα γίνει. Το αναφέρει η σελίδα του Netflix: Χρήση του Netflix ενώ ταξιδεύετε προς ή από μια διαφορετική τοποθεσία Εάν ταξιδεύετε ή μετακινείστε μεταξύ δύο διαφορετικών σπιτιών, θέλουμε να μπορείτε να απολαύσετε το Netflix οπουδήποτε και κατά οποιαδήποτε στιγμή. Αν είστε ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού (ή ζείτε μαζί του), δεν θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τη συσκευή σας για να δείτε Netflix. Εάν λείπετε από το σπίτι με Netflix για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να σας ζητηθεί κατά καιρούς να επαληθεύσετε τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Σας ζητάμε επαλήθευση για να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό έχει εξουσιοδοτηθεί για αυτό. Η επαλήθευση της συσκευής γίνεται γρήγορα και απλά. Δείτε την ενότητα "Επαλήθευση συσκευής" παραπάνω για λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mortalgod Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 It has been fun... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μακάρι κλείσιμο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirrage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... Τραβήχτε καλώδιο UTP και είστε κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δεν κατάλαβα Χριστό από την σελίδα τους, τι θα ισχύει τελικά σε απλά ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Άρα εγω που βλεπω με το λαπτοπ όπου πάω θα μου το κόψει ενώ Ειμαι ένας χρήστης χωρίς διαμοιρασμο και έχω το πακέτο 4κ . Αν κάνει κανένα αστείο να βγαλω το Μαύρο Μαργαριτάρι στην θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 «Αν ταξιδεύετε συχνά θα χρειαστεί να υποβάλετε, τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες πριν την αλλαγή κατοικίας, επικυρωμένη δήλωση του νόμου 1599/86 στην οποία να επισυνάπτετε έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και αποδεικτικά δεύτερης κατοικίας και ταξιδιωτικά έγγραφα. Η υποβολή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά (με ένα κλικ) μέσω της πλατφόρμας gov.gr» Ασε μας ρε νετφλιξ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, eko13 είπε Δεν κατάλαβα Χριστό από την σελίδα τους, τι θα ισχύει τελικά σε απλά ελληνικά? Ποιό ακριβώς σημείο σε δυσκολεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Kodi ή Stremio με realdebrid και τέλος. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Είμαι εγώ Αθήνα, η αδερφή μου κάτοχος του λογαριασμού, Θεσσαλονίκη, αν μπω εγώ στον λογαριασμό της, θα της ζητήσει πιστοποιηση και αν δεχτεί θα μπω, ή απλά δεν θα μπαίνει και θα πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα