Προς το περιεχόμενο

Το Netflix διευκρινίζει τι θα ισχύει πλέον για όσους διαμοιράζονται μια συνδρομή του

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... 

Να μοιράσετε και την σύνδεση ιντερνετ problem solved :P

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προβλέπω 25 σελίδες σχόλια. 

Ας αφήσω και εγώ το δικό μου. 

Ο καθένας θα κρίνει αν αξίζει η συνδρομή ή όχι, προσωπικά για εμένα δεν αξίζει σχετικά με το χρόνο που αφιερώνω οπότε και θα κοπεί. 

Όταν βγαίνουν κάποιες συγκεκριμένες σειρές που παρακολουθώ (πχ Drive to survive) θα το ενεργοποιώ για ένα μήνα να τις δω και τέλος. 

• Like 2
  • Thanks 1

40 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ που βλέπω και στο εξοχικό ή και στο γραφείο μου τι θα κάνω?

Θα το κόψω!!!!!

39 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Το αναφέρει στο άρθρο, αν και δεν διευκρινίζει τον τρόπο που θα γίνει. 

Το αναφέρει η σελίδα του Netflix:

Χρήση του Netflix ενώ ταξιδεύετε προς ή από μια διαφορετική τοποθεσία
Εάν ταξιδεύετε ή μετακινείστε μεταξύ δύο διαφορετικών σπιτιών, θέλουμε να μπορείτε να απολαύσετε το Netflix οπουδήποτε και κατά οποιαδήποτε στιγμή. Αν είστε ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού (ή ζείτε μαζί του), δεν θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τη συσκευή σας για να δείτε Netflix.

Εάν λείπετε από το σπίτι με Netflix για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να σας ζητηθεί κατά καιρούς να επαληθεύσετε τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Σας ζητάμε επαλήθευση για να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό έχει εξουσιοδοτηθεί για αυτό. Η επαλήθευση της συσκευής γίνεται γρήγορα και απλά. Δείτε την ενότητα "Επαλήθευση συσκευής" παραπάνω για λεπτομέρειες.

23 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... 

Τραβήχτε καλώδιο UTP και είστε κομπλέ.

• Like 1

Άρα εγω που βλεπω με το λαπτοπ όπου πάω θα μου το κόψει ενώ Ειμαι ένας χρήστης χωρίς διαμοιρασμο και έχω το πακέτο 4κ . Αν κάνει κανένα αστείο να βγαλω το Μαύρο Μαργαριτάρι στην θάλασσα 

«Αν ταξιδεύετε συχνά θα χρειαστεί να υποβάλετε, τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες πριν την αλλαγή κατοικίας, επικυρωμένη δήλωση του νόμου 1599/86 στην οποία να επισυνάπτετε έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και αποδεικτικά δεύτερης κατοικίας και ταξιδιωτικά έγγραφα. Η υποβολή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά (με ένα κλικ) μέσω της πλατφόρμας gov.gr»

Ασε μας ρε νετφλιξ!

• Like 1
  • Confused 1

Είμαι εγώ Αθήνα, η αδερφή μου κάτοχος του λογαριασμού, Θεσσαλονίκη, αν μπω εγώ στον λογαριασμό της, θα της ζητήσει πιστοποιηση και αν δεχτεί θα μπω, ή απλά δεν θα μπαίνει και θα πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...