Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Just now, svanakas said: Ok με τις δυναμικές ip στην ελλαδα πως θα ταυτοποιείται αν είσαι σπίτι η σε άλλον χώρο? Παντού όχι μονο Ελλάδα. Φαντάζομαι σε συνδυασμό με mac address/device ID συσκευής. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, YDinopoulos είπε Και η αμεσως επομενη ερωτηση.... - utorrent ? - bittorent ? - Αλλο ? qbittorrent σαινια οι μανατζεραιοι πανε για τα πολλα κ θα χασουν κ τα λιγα Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Neural_handshake 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Για γέλια... Τέλεια κάθε 7 μέρες θα δίνω κωδικό στους φίλους. Πέρασε και αυτο. Ουφ Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε qbittorrent το καλύτερο. Open source και χωρίς διαφημίσεις Επίσης συγνώμη, επειδή θα τρελαθώ. Όταν κλείνει το ρούτερ και ανοίγει, έχω άλλη IP τι θα γίνεται με αυτο? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 minutes ago, jack124 said: Όταν κλείνει το ρούτερ και ανοίγει, έχω άλλη IP τι θα γίνεται με αυτο? Άγνωστο. Άσε αυτό, αρκετοί παγκοσμίως είναι πίσω από CGNAT του παρόχου που σημαίνει ότι το Netflix μπορεί να βλέπει πχ εσένα κι εμένα κι άλλους ταυτόχρονα με την ίδια IP (αν είμαστε στον ίδιο ISP). 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 σαβουρα και παλι σαβουρα αμαζον πιο φτηνο ποιο ποιοτικο hbo max επισης 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Just now, dieksodo said: σαβουρα και παλι σαβουρα αμαζον πιο φτηνο ποιο ποιοτικο hbo max επισης Μετά τον βιασμό του Rings of Power ούτε τούρκικο με κάτω από 1 ευρώ το μήνα. ΗΒΟ Max δεν έχουμε ακόμα στην Ελλάδα. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, YDinopoulos είπε Και η αμεσως επομενη ερωτηση.... - utorrent ? - bittorent ? - Αλλο ? qbittorent σε linux server με web UI, με ρύθμιση VPN και είσαι άρχοντας ! Σιγά μην μπω και σε διαδικασία για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ! Και αν θέλουν και οι δημιουργοί ας δώσουν ένα donate link, με χαρά να δώσουμε σε αυτούς τα λεφτά και όχι σε μια πλατφόρμα με τρισάθλιο UI, που της πληρώνουμε 4Κ και πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο browser ή συσκευή για να παίξει! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από manolis940 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MissArrow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, dieksodo είπε σαβουρα και παλι σαβουρα αμαζον πιο φτηνο ποιο ποιοτικο hbo max επισης Το netflix είναι φουλ mainstream, παρόλο που στην πλειοψηφία του προσφέρει όπως σωστά είπες σαβούρα. Είναι όλα υποκειμενικά...αν σκεφτείς πως υπάρχει κόσμος που βλέπει survivor - άσχετο με το νετφλιξ, απλά το αναφέρω. Πάντως όταν αρχίσουν και φεύγουν οι συνδρομητές ο ένας μετά τον άλλον, να δούμε μετά αν θα ανακαλέσουν όλα αυτά που θέλουν να κάνουν. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από MissArrow 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Με ελληνικούς υπότιτλους; Ναι εννοείται εσύ φτιάχνεις το προφίλ σου όπως θες τι θα γινόταν αν έπρεπε να μείνεις μόνιμα Τουρκία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Ο μόνος λόγος που το κρατούσα ήταν για να βλέπουν οι γονείς μου, που μένουν επαρχία. Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Παντού όχι μονο Ελλάδα. Φαντάζομαι σε συνδυασμό με mac address/device ID συσκευής. Έχουν να πέσουν μηνύματα στο support για να ρωτάνε γιατί μου βγάζει μήνυμα ότι αποκλείστηκα. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχουν σκεφτεί κάθε σενάριο. 2 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... θα πρέπει αναγκαστικά μια φορά το μήνα να μπαίνει στο wifi του κεντρικού λογαριασμου (και αυτή η IP θα αλλάζει) Δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν θα λειτουργήσει σωστά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε σε διπλανά σπίτια στην ίδια αυλή. Ο καθένας μας έχει δική του σύνδεση στο ίντερνετ. Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία και μπαίνει μια στο τόσο να δει καμία ταινία. Τον λογαριασμό τον πληρώνουμε μισό μισό με τον αδερφό μου. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε 3 λογαριασμούς; Και αντε την αδερφή μου δε την απασχολεί μαις και θα δει 3 4 ταινίες το μήνα, εγώ και ο αδερφός μου βλέπουμε καθημερινά... Θα μοιράσεις και το ίντερνετ (μόνο για το netflix) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, jack124 είπε Έχουν να πέσουν μηνύματα στο support για να ρωτάνε γιατί μου βγάζει μήνυμα ότι αποκλείστηκα. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχουν σκεφτεί κάθε σενάριο. Σωστά θα γίνει χαμός χαχαχα έχει να πέσει γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evan_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Turkish VPN? Που; Πως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα