Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη πουλήσεις τη mazdara να πάρεις αμάξι 4-5 νεότερό του. Δεν θα δεις κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα. όπως προείπαν βάλε υγραέριο αν σου καίει πολύ στη πόλη. 

• Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι κι εγω σε αναζήτηση οικογενειακου αυτοκινήτου, 1 παιδί εχουμε . 

Ψάχνω τα παρακατω: Πετρελαιο / euro6 / έως 15,000 μεταχειρισμενο/ πορτπαγκαζ πάνω απο 400 λιτρα / να τραβάει για ταξίδι. 

Κλείνω προς τα παρακάτω

Citroen c4 picasso

renault scenic energy

ford focus station

ford grand c-max

Δημοσ.

@Josheph_Conrad Αφού κοιτάς και προς Renault έχεις δει καθόλου το Megane Grandtour?? Το πήραμε Ιανουάριο, προερχόμενοι από Laguna II. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπάω σε "απλό" αυτοκίνητο μετά το Grandtour... 😂😂😂

Spoiler

1.jpg.332f678eeb9d75a6cf0723e7e3517121.jpg

2.jpg.9b07cd936e323d33b7cde766a117f666.jpg

3.jpg.b6b286cb6a5b0cf5173ea7fa489eb75a.jpg

4.jpg.124ac8d744d66a7fda4340af0ba50749.jpg

5.jpg.e103b8b929423fea35924ac8c1343757.jpg

6.jpg.db6bf8a8c3699fd2ef8daa3dae7f6c52.jpg

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Josheph_Conrad είπε

Ψάχνω τα παρακατω: Πετρελαιο / euro6 / έως 15,000 μεταχειρισμενο/ πορτπαγκαζ πάνω απο 400 λιτρα / να τραβάει για ταξίδι. 

Κλείνω προς τα παρακάτω

Citroen c4 picasso

renault scenic energy

ford focus station

ford grand c-max

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν φημίξζονται για την αξιοπιστία τους και ειδικά ως μτχ. από εξωτερικό φοβάμαι ότι έχει δράκο το παραμύθι. Κατά τα άλλα έχουν νόημα μόνον ως diesel γιατί ως βενζινες καίνε τα άντερά τους

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Josheph_Conrad είπε

Κλείνω προς τα παρακάτω

Citroen c4 picasso

renault scenic energy

ford focus station

ford grand c-max

Ουτε τσάμπα δεν ξαναπαίρνω Ford.

Μια ζωη στο συνεργειο θα εισαι.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, CaMp3on είπε

To megane grandtour το έχει ένας στην γειτονιά μου. Πραγματικά όμορφο αμάξι. 

Ενα τετοιο ειχα πετυχει πριν παρω το tiguan. Λουλουδι. Το μετανιωσα που δεν το πηρα. Ηταν και τσαμπα. Απιστευτους χωρους, δερματινα, οθονες, πετρελαιο.

Αυτοκινητάρα!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση αυτοκινήτου για 5μελή οικογένεια. Έχω ξεχωρίσει κυρίως από Γερμανία Nissan Xtrail 2015 κοντά στα 15000 που είναι και το ταβάνι. Θεωρώ τα ψιλά αυτοκίνητα πιο βολικά για μένα πλέον. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κοίταζα και για mini van μιας και είναι πιο άνετα μέσα και έχουν συρώμενες πόρτες, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο πέρα από Ford.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Camal είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση αυτοκινήτου για 5μελή οικογένεια. Έχω ξεχωρίσει κυρίως από Γερμανία Nissan Xtrail 2015 κοντά στα 15000 που είναι και το ταβάνι. Θεωρώ τα ψιλά αυτοκίνητα πιο βολικά για μένα πλέον. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κοίταζα και για mini van μιας και είναι πιο άνετα μέσα και έχουν συρώμενες πόρτες, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο πέρα από Ford.

έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά και κυρίως το τελωνείο;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fan είπε

έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά και κυρίως το τελωνείο;

Όχι. Πάνω από 2000?

Δημοσ.
Στις 1/2/2023 στις 10:54 ΠΜ, JPAPAL είπε

Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το Mazda 6 του 2005 που έχω με κάποιο μεταχειρισμένο δεκαετίας, Είμαι ανάμεσα σε Peugeot 508 , Opel Insignia , Nissan Qashqai , VW Passat. Μοντελα ανάμεσα στο 2011 και  2014 .  Τα χιλιόμετρα που θέλω να έχουν κάνει να είναι μέχρι 150.000 και κατα προτίμηση να είναι από ιδιώτη . Θέλω την εμπειρία σας από αυτά τα μοντέλα σε αξιοπιστία , βλάβες , κόστος ανταλλακτικών , κατανάλωση.

Θα απέκλεια το Peugeot και το Opel, στη λογική ότι τα αλλά δυο αν πεις κάποια στιγμή να τα πουλήσεις κάποιος χριστιανός θα βρεθεί να τα πάρει. Τα πρώτα, πιθανότατα, θα τα βάλεις υπόθετο…

Στον αντίποδα, το Nissan και το VW θα τα πληρώσεις πολύ ακριβότερα γιατί “όλοι αυτά παίρνουν”. Οι τιμές που βλέπω εδώ και καιρό στα Qasqai είναι στα όρια του ανέκδοτου. 

Σε προσωπικό επίπεδο, θα έπαιρνα το Passat  γιατί είναι το πιο όμορφο και με διαφορα το ποιο ποιοτικό, και δε θα έπαιρνα με τίποτα το Insignia γιατί καίει τον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ειδικά αν πάρεις το 1,6 180. Qasqai όχι γιατί πουλάνε αμάξια δεκαετίας σχεδόν όσο τα αγοράσανε όλοι οι πονηροί, και το Peugeot είναι αδιάφορο και, μάλλον, και το πιο ευαίσθητο σε βάθος χρόνου. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Camal είπε

Όχι. Πάνω από 2000?

Τουλάχιστον τόσα, ίσως και λίγο παραπάνω

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...