SR20DET Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μη πουλήσεις τη mazdara να πάρεις αμάξι 4-5 νεότερό του. Δεν θα δεις κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα. όπως προείπαν βάλε υγραέριο αν σου καίει πολύ στη πόλη. 2
Josheph_Conrad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Είμαι κι εγω σε αναζήτηση οικογενειακου αυτοκινήτου, 1 παιδί εχουμε . Ψάχνω τα παρακατω: Πετρελαιο / euro6 / έως 15,000 μεταχειρισμενο/ πορτπαγκαζ πάνω απο 400 λιτρα / να τραβάει για ταξίδι. Κλείνω προς τα παρακάτω Citroen c4 picasso renault scenic energy ford focus station ford grand c-max
SaFiS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 @Josheph_Conrad Αφού κοιτάς και προς Renault έχεις δει καθόλου το Megane Grandtour?? Το πήραμε Ιανουάριο, προερχόμενοι από Laguna II. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπάω σε "απλό" αυτοκίνητο μετά το Grandtour... 😂😂😂 Spoiler 4
kalmik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Josheph_Conrad είπε Είμαι κι εγω σε αναζήτηση οικογενειακου αυτοκινήτου, 1 παιδί εχουμε . Ψάχνω τα παρακατω: Πετρελαιο / euro6 / έως 15,000 μεταχειρισμενο/ πορτπαγκαζ πάνω απο 400 λιτρα / να τραβάει για ταξίδι. Κλείνω προς τα παρακάτω Citroen c4 picasso renault scenic energy ford focus station ford grand c-max Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν φημίξζονται για την αξιοπιστία τους και ειδικά ως μτχ. από εξωτερικό φοβάμαι ότι έχει δράκο το παραμύθι. Κατά τα άλλα έχουν νόημα μόνον ως diesel γιατί ως βενζινες καίνε τα άντερά τους 1
CaMp3on Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 To megane grandtour το έχει ένας στην γειτονιά μου. Πραγματικά όμορφο αμάξι. 1
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Josheph_Conrad είπε Είμαι κι εγω σε αναζήτηση οικογενειακου αυτοκινήτου, 1 παιδί εχουμε . Ψάχνω τα παρακατω: Πετρελαιο / euro6 / έως 15,000 μεταχειρισμενο/ πορτπαγκαζ πάνω απο 400 λιτρα / να τραβάει για ταξίδι. Κλείνω προς τα παρακάτω Citroen c4 picasso renault scenic energy ford focus station ford grand c-max Ουτε τσάμπα δεν ξαναπαίρνω Ford. Μια ζωη στο συνεργειο θα εισαι. 1 2
lele322 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Παρε το insignia. Γνωμη μου παρτο σε πετρελαιο. Βγαινει διλιτρο. Οχι αυτόματο.
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, CaMp3on είπε To megane grandtour το έχει ένας στην γειτονιά μου. Πραγματικά όμορφο αμάξι. Ενα τετοιο ειχα πετυχει πριν παρω το tiguan. Λουλουδι. Το μετανιωσα που δεν το πηρα. Ηταν και τσαμπα. Απιστευτους χωρους, δερματινα, οθονες, πετρελαιο. Αυτοκινητάρα! 1
Camal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση αυτοκινήτου για 5μελή οικογένεια. Έχω ξεχωρίσει κυρίως από Γερμανία Nissan Xtrail 2015 κοντά στα 15000 που είναι και το ταβάνι. Θεωρώ τα ψιλά αυτοκίνητα πιο βολικά για μένα πλέον. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κοίταζα και για mini van μιας και είναι πιο άνετα μέσα και έχουν συρώμενες πόρτες, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο πέρα από Ford. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από Camal
Fan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, Camal είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση αυτοκινήτου για 5μελή οικογένεια. Έχω ξεχωρίσει κυρίως από Γερμανία Nissan Xtrail 2015 κοντά στα 15000 που είναι και το ταβάνι. Θεωρώ τα ψιλά αυτοκίνητα πιο βολικά για μένα πλέον. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κοίταζα και για mini van μιας και είναι πιο άνετα μέσα και έχουν συρώμενες πόρτες, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο πέρα από Ford. έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά και κυρίως το τελωνείο;
Camal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, Fan είπε έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά και κυρίως το τελωνείο; Όχι. Πάνω από 2000?
eMike Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Στις 1/2/2023 στις 10:54 ΠΜ, JPAPAL είπε Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το Mazda 6 του 2005 που έχω με κάποιο μεταχειρισμένο δεκαετίας, Είμαι ανάμεσα σε Peugeot 508 , Opel Insignia , Nissan Qashqai , VW Passat. Μοντελα ανάμεσα στο 2011 και 2014 . Τα χιλιόμετρα που θέλω να έχουν κάνει να είναι μέχρι 150.000 και κατα προτίμηση να είναι από ιδιώτη . Θέλω την εμπειρία σας από αυτά τα μοντέλα σε αξιοπιστία , βλάβες , κόστος ανταλλακτικών , κατανάλωση. Θα απέκλεια το Peugeot και το Opel, στη λογική ότι τα αλλά δυο αν πεις κάποια στιγμή να τα πουλήσεις κάποιος χριστιανός θα βρεθεί να τα πάρει. Τα πρώτα, πιθανότατα, θα τα βάλεις υπόθετο… Στον αντίποδα, το Nissan και το VW θα τα πληρώσεις πολύ ακριβότερα γιατί “όλοι αυτά παίρνουν”. Οι τιμές που βλέπω εδώ και καιρό στα Qasqai είναι στα όρια του ανέκδοτου. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έπαιρνα το Passat γιατί είναι το πιο όμορφο και με διαφορα το ποιο ποιοτικό, και δε θα έπαιρνα με τίποτα το Insignia γιατί καίει τον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ειδικά αν πάρεις το 1,6 180. Qasqai όχι γιατί πουλάνε αμάξια δεκαετίας σχεδόν όσο τα αγοράσανε όλοι οι πονηροί, και το Peugeot είναι αδιάφορο και, μάλλον, και το πιο ευαίσθητο σε βάθος χρόνου.
Fan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, Camal είπε Όχι. Πάνω από 2000? Τουλάχιστον τόσα, ίσως και λίγο παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα