JPAPAL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν ξερω για ποιο λογο θελεις να το αλλαξεις αλλα μου φαινεται αν ειναι καλοσυντηρημενο αξιζει να το κρατησεις σε σχεση με αυτα που κοιτας! Το Mazda 6 που έχω είναι μια χαρά , αλλα είναι του 2005 , ήδη η πώληση του είναι δύσκολη και με ποσο γύρω στις 4000 , το μόνο που έχει είναι οτι μέσα στην πόλη καίει 11-12 λίτρα τα 100 χλμ , πιο πολύ ψυχολογική είναι η αλλαγή 15 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν ξερω για ποιο λογο θελεις να το αλλαξεις αλλα μου φαινεται αν ειναι καλοσυντηρημενο αξιζει να το κρατησεις σε σχεση με αυτα που κοιτας! ΜΟΝΟ K11!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι είναι το Κ11 ? 11 λεπτά πριν, JPAPAL είπε Το Mazda 6 που έχω είναι μια χαρά , αλλα είναι του 2005 , ήδη η πώληση του είναι δύσκολη και με ποσο γύρω στις 4000 , το μόνο που έχει είναι οτι μέσα στην πόλη καίει 11-12 λίτρα τα 100 χλμ , πιο πολύ ψυχολογική είναι η αλλαγή Τι είναι το Κ11 ? Η κατανάλωση , περίπου μεσα στην πολη με οικονομικη οδήγηση , ειναι 1.8 120HP Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από JPAPAL
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, JPAPAL είπε Το Mazda 6 που έχω είναι μια χαρά , αλλα είναι του 2005 , ήδη η πώληση του είναι δύσκολη και με ποσο γύρω στις 4000 , το μόνο που έχει είναι οτι μέσα στην πόλη καίει 11-12 λίτρα τα 100 χλμ , πιο πολύ ψυχολογική είναι η αλλαγή Και το insignia τι νομιζεις οτι θα καιει?!!!! Οσο πιο νεο σε χρονολογια(μεταχειρισμενο) παρεις εχουν και πιο πολλα ηλεκτρονικα οποτε εισαι πιο κοντα στο να σου βγαλει ολο και κατι..! Επισης αυτο που εχεις εχει καλη ροπη(σχεσεις μεταδοσης) και προφανως υπαρχει πιθανοτητα να παρεις κατι που να μην περπαταει το ιδιο για μεσα στην πολη και να ξενερωσεις!!! Αμα υπαρχει χρημα καλυτερα να κοιταξεις στην κατηγορια καινουργιο/μεταχειρισμενο και με κανενα deal να σου βγει πιο προσιτη η τιμη!
JPAPAL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Και το insignia τι νομιζεις οτι θα καιει?!!!! Οσο πιο νεο σε χρονολογια(μεταχειρισμενο) παρεις εχουν και πιο πολλα ηλεκτρονικα οποτε εισαι πιο κοντα στο να σου βγαλει ολο και κατι..! Επισης αυτο που εχεις εχει καλη ροπη(σχεσεις μεταδοσης) και προφανως υπαρχει πιθανοτητα να παρεις κατι που να μην περπαταει το ιδιο για μεσα στην πολη και να ξενερωσεις!!! Αμα υπαρχει χρημα καλυτερα να κοιταξεις στην κατηγορια καινουργιο/μεταχειρισμενο και με κανενα deal να σου βγει πιο προσιτη η τιμη! Καταλαβαίνω τι λές , το Insignia έχει στα 1600 με 136 άλογα σχετικά οικονομικό κινητήρα , το 508 στα 1600cc και 115 άλογα είναι πιο οικονομικό , η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, JPAPAL είπε Καταλαβαίνω τι λές , το Insignia έχει στα 1600 με 136 άλογα σχετικά οικονομικό κινητήρα , το 508 στα 1600cc και 115 άλογα είναι πιο οικονομικό , η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο Πετρελαιο?
JPAPAL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Το Insignia είναι βενζίνη το 508 πετρέλαιο
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, JPAPAL είπε Το Insignia είναι βενζίνη το 508 πετρέλαιο 1.6 136hp εισαι σιγουρος οτι ειναι βενζινη????
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Πετρέλαιο είναι το 1.6 insignia με 136 αλογα.
JPAPAL Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Έχετε δίκιο , το Insignia 1.6 136 HP είναι πετρέλαιο.
JPAPAL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Σε συνέχεια της αναζήτησης , βρήκα ένα Peugeot 508 μοντελο 2011 full extra . Το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής , έχει έρθει Ελλάδα το 2017 με πρώτο ιδιοκτήτη και υπάρχει δεύτερος ιδιοκτήτης από το 2020 , ιστορικό service δεν υπάρχει για πρίν το 2020 και τα χιλιομετρα που αναφέρονται ειναι 177000 , η τιμή του είναι καλή για αυτά τα οποία προσφέρει αλλά δεν υπάρχουν τα χαρτιά του αρχικού εκτελωνισμού για να μπορέσω να δω αν τα χιλιομετρα ειναι σωστά , και το ιστορικό service. Ποια η αποψή σας ? 1
pananton Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 να σου γράψω την ερώτηση σου να πάρεις την απάντηση μόνος σου… θελω να αγοράσω ένα μτχ εισαγωγής 12ετιας χωρίς χαρτιά εκτελωνισμού και χωρίς service book…. τα χλμ δεν τα αναγράφω αφού παίζει το νούμερο απλά να είναι random…. 5 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, JPAPAL είπε Σε συνέχεια της αναζήτησης , βρήκα ένα Peugeot 508 μοντελο 2011 full extra . Το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής , έχει έρθει Ελλάδα το 2017 με πρώτο ιδιοκτήτη και υπάρχει δεύτερος ιδιοκτήτης από το 2020 , ιστορικό service δεν υπάρχει για πρίν το 2020 και τα χιλιομετρα που αναφέρονται ειναι 177000 , η τιμή του είναι καλή για αυτά τα οποία προσφέρει αλλά δεν υπάρχουν τα χαρτιά του αρχικού εκτελωνισμού για να μπορέσω να δω αν τα χιλιομετρα ειναι σωστά , και το ιστορικό service. Ποια η αποψή σας ? Παρε το VIN και ρώτα στην αντιπροσωπεία.Κοίτα και απο το site μηπως μπορείς να εγγραφείς και να βρεις στοιχεία.Επίσης υπάρχουν τα vin check sites πχ https://www.autodna.com που μπορεί να έχουν ως και φωτό απο το αμάξι όταν ήταν στο εξωτερικό μαζί με χλμ κλπ. Αλλά πολύ παλιό δεν είναι;Θα πρέπει να είναι τελείως χωμα η τιμή του. 1
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Το insignia θα σου καίει εντός πόλης ότι και το Mazda που έχεις (για να καις 11 / 12 λίτρα δεν έχεις και ελαφρύ πόδι). 1.5 τόνος σίδερο είναι με turbo κινητήρα δεκαετίας και βάλε. 1
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, JPAPAL είπε Σε συνέχεια της αναζήτησης , βρήκα ένα Peugeot 508 μοντελο 2011 full extra . Το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής , έχει έρθει Ελλάδα το 2017 με πρώτο ιδιοκτήτη και υπάρχει δεύτερος ιδιοκτήτης από το 2020 , ιστορικό service δεν υπάρχει για πρίν το 2020 και τα χιλιομετρα που αναφέρονται ειναι 177000 , η τιμή του είναι καλή για αυτά τα οποία προσφέρει αλλά δεν υπάρχουν τα χαρτιά του αρχικού εκτελωνισμού για να μπορέσω να δω αν τα χιλιομετρα ειναι σωστά , και το ιστορικό service. Ποια η αποψή σας ? Έλεγχο στην αντιπροσωπεία μήπως βρεθεί το ιστορικό σέρβις και τα χιλιομετρα. Η τιμή για να είναι καλή υπολόγισε να σου μείνει μια σημαντικη καβατζα για τυχόν βλάβες. (σε ντίζελ τα μπεκ πάνε στα 1000, αλλά τόσα σίγουρα μια αντλία βενζίνης κτλ)
Fordakias7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Κρατά το Μάζντα αν είναι σε καλη κατάσταση και άρτια συντηρημένο έχω ένα μοντεο 2002 με τον ίδιο κινητήρα 1.8 125 άλογα και είναι πολύ καλό αμάξι φαντάζομαι ίδιο πάτημα θα έχει και το Μάζντα στον δρόμο. Βάλε υγραέριο 3
andreaspA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Κανενα απο αυτα που κοιτας δεν ειναι το ιδιο αξιοπιστο με αυτο που εχεις. Την ιδια απορια ειχε και ο κουμπαρος μου 3-4 χρονια. Τελικα εκανε αυτο που του προτεινα απο την πρωτη στιγμη και σωθηκε. Εβαλε υγραέριο και ελυσε και το θεμα της κατανάλωσης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα