JPAPAL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το Mazda 6 του 2005 που έχω με κάποιο μεταχειρισμένο δεκαετίας, Είμαι ανάμεσα σε Peugeot 508 , Opel Insignia , Nissan Qashqai , VW Passat. Μοντελα ανάμεσα στο 2011 και 2014 . Τα χιλιόμετρα που θέλω να έχουν κάνει να είναι μέχρι 150.000 και κατα προτίμηση να είναι από ιδιώτη . Θέλω την εμπειρία σας από αυτά τα μοντέλα σε αξιοπιστία , βλάβες , κόστος ανταλλακτικών , κατανάλωση. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από JPAPAL
Dinos1973 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Αναφερεις μοντελα δεν αναφερεις budget.
JPAPAL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Το ποσό που μπορεί να διατεθεί είναι μέχρι 12.000 € , στο car.gr υπάρχουν αρκετές επιλογές.
vamvakoolas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, JPAPAL είπε Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το Mazda 6 του 2005 που έχω με κάποιο μεταχειρισμένο δεκαετίας, Είμαι ανάμεσα σε Peugeot 508 , Opel Insignia , Nissan Qashqai , VW Passat. Μοντελα ανάμεσα στο 2011 και 2014 . Τα χιλιόμετρα που θέλω να έχουν κάνει να είναι μέχρι 150.000 και κατα προτίμηση να είναι από ιδιώτη . Θέλω την εμπειρία σας από αυτά τα μοντέλα σε αξιοπιστία , βλάβες , κόστος ανταλλακτικών , κατανάλωση. ειχα το opel insignia τρελο καραβι, ακριβα ανταλλακτικα (πηγαινα εξουσιοδοτημενο) και αν σου χαλασει το αυτοματο χειροφρενο....κλαφτα χαραλαμπε απο επιδοσεις δε τρελαθηκα (ειναι και βαρυ) ενω καποια στιγμη βαρεθηκα το εσωτερικο του. Δε ξερω αν ηταν στο δικο μου αυτοκινητο (ειχα το στεσιον) αλλα τα τακακια τα ετρωγε σα ....πασατεμπο. Τι μου αρεσε; ανετο, καλος εξοπλισμος, ποιοτητα κυλισης ψιλοκαλη μεταπωληση την ιδια εποχη που εγω ειχα το οπελ, συναδελφος αγορασε καινουργιο το 508 πολλα ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια και τοτε εδειχνε σουπερ ντουπερ απεξω (γυριζε κοσμος και το κοιταγε). Ειχε δωσει αρκετα χρηματα που μετα απο μολις λιγα χρονια αρχισε να τα κλαιει (χανει αξια). Ιδιο ανετο με το οπελ σε χωρους και πολυτελεια απλως το οπελ εδιχνε πιο ποιοτικο. Σε επιδοσεις εδιχνε πιο ζωντανο το πεζω. Το πουλησε (με χιλια ζορια) και πηρε μερσεντες...
winawer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Vw golf 2014 Τι σχέση έχει το golf με τα μοντέλα που πρότεινε ο TS? Καταλαβαινω ότι ψάχνει μεγάλο ευρύχωρο αμάξι που δεν είναι το golf. Μήπως εννοούσες το Passat? 2 ώρες πριν, JPAPAL είπε Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το Mazda 6 του 2005 που έχω με κάποιο μεταχειρισμένο δεκαετίας, Είμαι ανάμεσα σε Peugeot 508 , Opel Insignia , Nissan Qashqai , VW Passat. Μοντελα ανάμεσα στο 2011 και 2014 . Τα χιλιόμετρα που θέλω να έχουν κάνει να είναι μέχρι 150.000 και κατα προτίμηση να είναι από ιδιώτη . Θέλω την εμπειρία σας από αυτά τα μοντέλα σε αξιοπιστία , βλάβες , κόστος ανταλλακτικών , κατανάλωση. Για εμένα πήγαινε Nissan. Θα έχεις και ανταλλακτικά φουλ με τόσα που κυκλοφορούν
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Εγω θα κοιταζα κατι σε skoda octavia. ειναι ο βασιλιας του VFM σε αυτη τη κατηγορια και απο τα πλεον αξιοπιστα του group vag
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω θα κοιταζα κατι σε skoda octavia. ειναι ο βασιλιας του VFM σε αυτη τη κατηγορια και απο τα πλεον αξιοπιστα του group vag όχι σε dsg όμως
Amaretos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ειχα το opel insignia τρελο καραβι, ακριβα ανταλλακτικα (πηγαινα εξουσιοδοτημενο) και αν σου χαλασει το αυτοματο χειροφρενο....κλαφτα χαραλαμπε απο επιδοσεις δε τρελαθηκα (ειναι και βαρυ) ενω καποια στιγμη βαρεθηκα το εσωτερικο του. Δε ξερω αν ηταν στο δικο μου αυτοκινητο (ειχα το στεσιον) αλλα τα τακακια τα ετρωγε σα ....πασατεμπο. Τι μου αρεσε; ανετο, καλος εξοπλισμος, ποιοτητα κυλισης ψιλοκαλη μεταπωληση την ιδια εποχη που εγω ειχα το οπελ, συναδελφος αγορασε καινουργιο το 508 πολλα ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια και τοτε εδειχνε σουπερ ντουπερ απεξω (γυριζε κοσμος και το κοιταγε). Ειχε δωσει αρκετα χρηματα που μετα απο μολις λιγα χρονια αρχισε να τα κλαιει (χανει αξια). Ιδιο ανετο με το οπελ σε χωρους και πολυτελεια απλως το οπελ εδιχνε πιο ποιοτικο. Σε επιδοσεις εδιχνε πιο ζωντανο το πεζω. Το πουλησε (με χιλια ζορια) και πηρε μερσεντες... Εχω και εγω insignia το 1.6t (2010), οκ κανω μικρη χρηση δεν το εχω για καθε μερα, αλλα 90.000 δεν μου εχει βγαλει τιποτα, μονο το δοχειο πληρωσης του ψυγειου, που το βγαζουν αργα η γρηγορα σχεδον ολα τα insignia. Ειδικα για ταξιδια και ανοιχτους δρομους ειναι απολαυση οπως ολα τα μεγαλα αυτοκινητα, με το γκαζι δεν εχω παραπονο, οικογενειακο παιρνεις αλλα τα 180 αλογα δεν τα λες και λιγα. Τωρα για τα τακακια, μαλλον εισαι λιγο κανιβαλος Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Amaretos
vamvakoolas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 δυστηχως για σενα (ευτηχως για μενα) και αλλος κατοχος στεσιον opel insognia εχει ακριβως το ιδιο θεμα
JPAPAL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εχω και εγω insignia το 1.6t (2010), οκ κανω μικρη χρηση δεν το εχω για καθε μερα, αλλα 90.000 δεν μου εχει βγαλει τιποτα, μονο το δοχειο πληρωσης του ψυγειου, που το βγαζουν αργα η γρηγορα σχεδον ολα τα insignia. Ειδικα για ταξιδια και ανοιχτους δρομους ειναι απολαυση οπως ολα τα μεγαλα αυτοκινητα, με το γκαζι δεν εχω παραπονο, οικογενειακο παιρνεις αλλα τα 180 αλογα δεν τα λες και λιγα. Τωρα για τα τακακια, μαλλον εισαι λιγο κανιβαλος Τι κατανάλωση έχει σε λίτρα μέσα στην πόλη ?
Amaretos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, JPAPAL είπε Τι κατανάλωση έχει σε λίτρα μέσα στην πόλη ? Να σου πω την αληθεια, δεν το παρακολουθω και πολυ γιατι δεν το χρησιμοποιω καθε μερα, εχω το scooter για καθε μερα, και επισης δουλευω απο το σπιτι τα τελευταια 3-4 χρονια οποτε οτι και να σου πω βλακεια θα ειναι. Το μονο που θυμαμαι οταν καμια φορα το μηδενιζω ξεκινωντας για ταξιδι στο χωριο πχ 2+ ωρες με την μιση διαδρομη περιπου εθνικη κυμαινεται γυρω στο 8.5 - 9 χωρις με στρωτη οδηγηση, 140-150 εκει
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 1/2/2023 στις 10:54 ΠΜ, JPAPAL είπε Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το Mazda 6 του 2005 που έχω με κάποιο μεταχειρισμένο δεκαετίας, Είμαι ανάμεσα σε Peugeot 508 , Opel Insignia , Nissan Qashqai , VW Passat. Μοντελα ανάμεσα στο 2011 και 2014 . Τα χιλιόμετρα που θέλω να έχουν κάνει να είναι μέχρι 150.000 και κατα προτίμηση να είναι από ιδιώτη . Θέλω την εμπειρία σας από αυτά τα μοντέλα σε αξιοπιστία , βλάβες , κόστος ανταλλακτικών , κατανάλωση. Δεν ξερω για ποιο λογο θελεις να το αλλαξεις αλλα μου φαινεται αν ειναι καλοσυντηρημενο αξιζει να το κρατησεις σε σχεση με αυτα που κοιτας! Στις 1/2/2023 στις 1:18 ΜΜ, Ntinaras είπε Εγω θα κοιταζα κατι σε skoda octavia. ειναι ο βασιλιας του VFM σε αυτη τη κατηγορια και απο τα πλεον αξιοπιστα του group vag ΜΟΝΟ K11!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα