Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά τσίμπησα UA hovr phantom 3 storm μαζί με την έκπτωση ούτε 70 ευρώ,πολύ τίμια προσφορά κ έχει μπόλικα πραγματακια ακόμα!

Δημοσ.

Έχω πάρει 5 ζευγάρια παπούτσια για να κρατήσω τα 2. Δεν ξέρω αν πήρα τα τελευταία κομμάτια ή όχι, απλά δεν είχα άλλο τρόπο να δοκιμάσω ποιο νούμερο μου κάνει. Όλα είναι under armour. Αν κάποιος θέλει κάποιο από αυτά που θα περισσέψουν, σε περίπτωση που αλλάξει η τιμή, ας μου στείλει μήνυμα. Τα έχω πληρώσει ήδη οπότε απλά δίνετε το αντίστοιχο ποσό και τα παίρνετε.

received_1260246438198055.jpeg

received_882007932908833.jpeg

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ola150 είπε

Έχω πάρει 5 ζευγάρια παπούτσια για να κρατήσω τα 2. Δεν ξέρω αν πήρα τα τελευταία κομμάτια ή όχι, απλά δεν είχα άλλο τρόπο να δοκιμάσω ποιο νούμερο μου κάνει. Όλα είναι under armour. Αν κάποιος θέλει κάποιο από αυτά που θα περισσέψουν, σε περίπτωση που αλλάξει η τιμή, ας μου στείλει μήνυμα. Τα έχω πληρώσει ήδη οπότε απλά δίνετε το αντίστοιχο ποσό και τα παίρνετε.

received_1260246438198055.jpeg

received_882007932908833.jpeg

Το αντίστοιχο us10.5 της nike, ποιο είναι σε  under armour?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georsev είπε

Με τα under armor τι παίζει με τα νούμερα?θέλει μισό νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό που φοράς?

Δεν ξέρω, στα machina 2 είχα πάρει 46 ενώ φοράω 45. Σε ένα άλλο είχα πάρει κανονικά 45. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Vincanity είπε

πάντως αυτό το παπούτσι αν ειναι στο νουμερό σας, με την έκπτωση φτανει 76.50 euro. να το πάρετε με κλειστά μάτια. 

κάνει το τρέξιμο σε χαλαρό ρυθμό πραγματικά απολαυστικό. 

το χρώμα δεν ξέρω εάν κάνει μπαμ καθώς το μαύρο δεν είναι σε προσφορά... Και κριτικές στο skroutz κάνουν λόγο για θόρυβο ενώ περπατάς και χοντροκομμένο παπούτσι... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thomas_Boz είπε

το χρώμα δεν ξέρω εάν κάνει μπαμ καθώς το μαύρο δεν είναι σε προσφορά... Και κριτικές στο skroutz κάνουν λόγο για θόρυβο ενώ περπατάς και χοντροκομμένο παπούτσι... 

Ισχύει. Αν δεν το θέλετε αποκλειστικά και μόνο για τρέξιμο ΜΗΝ το πάρετε.

Δημοσ.
Στις 16/3/2023 στις 7:07 ΠΜ, georsev είπε

Με τα under armor τι παίζει με τα νούμερα?θέλει μισό νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό που φοράς?

Εγω παντως μια φορα που πηρα υποτιθεται στο νούμερο μου (42) μου ηταν μικρό. Ήθελα μισό νουμερο μεγαλύτερο. 
δεν ξαναπήρα βέβαια ποτέ.. αν κ ζαχαρωνα τα hovr machina 3. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, livornian7 είπε

λετε να παραλαβουμε πριν το Πασχα??

Eγω παρέλαβα , πηρα 1 αντε 2 μερες μετα την ανακοινωση της προσφορας.

(ασχετο)

Η μεταφορικη καινουργια δεν την ειχα ξανακουσει. Δε ξερω αν πρεπει να την πω (;)

Spoiler

svuum

Eμεινα πολυ ευχαριστημενος και ειναι το 2ο πακετο που παραλαμβανω απο αυτους. Στην ωρα τους +/- 30 λεπτα με επικοινωνια μεσο κινητου του courier καθε ολη την διαδικασια. Και οι 2 courier πολυ συνεργασιμοι! Επειδη ελειπα τους εστειλα σε αλλη διευθυνση , οχι μακρια , σε σπιτι συγγενη. 

Θα πω μπραβο τους , αν και απλα κανουν την δουλεια τους σωστα , αλλα δεν εχουμε συνηθισει σε τετοιες συμπεριφορες κ τακτικες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...