Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Noreak είπε

Ο μονος λογος που επιασε το Viber  στην Ελλαδα ειναι γιατι ειχε ωραια εμοτικον, gifs, θεματα, μπλιμπλικια, σκατουλακια, you name it, και αυτο προτιμησαν να χρησιμοποιουν οι γυναικες.Οποτε αναγκαστικα και οι αντρες.

3 ώρες πριν, korakios είπε

βάσει δικιάς μου εμπειρίας , ούτε καν , απλά ήθελε ο κόσμος μια εφαρμογή σπιρτόζικη χωρίς να κολλά και να ρουφά την μπαταρία , υποκειμενικό βέβαια είναι , ο καθένας έχει άλλη εμπειρία

Και να είναι και τσάμπα.

Με το Viber, κατέστησαν άχρηστα τα SMS.

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ.

Πάντα απέφευγα κάθε εφαρμογή του fb για android. Μου φαινότανε βαριές χωρίς λόγο και δύσχρηστες. Εξάλλου σιχάθηκα οτι κόψανε το chat μέσα απο την εφαρμογή και σου επέβαλαν να κατεβάσεις το messenger. Μόνο το Lite κράτησα και αυτό σπάνια το ανοίγω.

Δημοσ.

Κάνε τη δουλειά σου, τι κάθεσαι και αρνείσαι, σε απόλυσαν... Τώρα κάνεις και μήνυση μπας και αρπάξεις λεφτά, βγάζοντας τα άπλυτα, λες και θα αλλάξει κάτι. Να πληρωθείς θέλεις και να φάει και πρόστιμο το Meta.

Επίσης ντύθηκες πολύ χρωματιστός στο γκρίζο background, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά οι δικαστές.

42 λεπτά πριν, csdump είπε

Πάντα απέφευγα κάθε εφαρμογή του fb για android. Μου φαινότανε βαριές χωρίς λόγο και δύσχρηστες. Εξάλλου σιχάθηκα οτι κόψανε το chat μέσα απο την εφαρμογή και σου επέβαλαν να κατεβάσεις το messenger. Μόνο το Lite κράτησα και αυτό σπάνια το ανοίγω.

Πρέπει να έχεις σιχαθεί πολύ καιρό γιατί αν θυμάμαι από το 2013 έκοψαν το messenger μέσα από το app 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Κάνε τη δουλειά σου, τι κάθεσαι και αρνείσαι, σε απόλυσαν... Τώρα κάνεις και μήνυση μπας και αρπάξεις λεφτά, βγάζοντας τα άπλυτα, λες και θα αλλάξει κάτι. Να πληρωθείς θέλεις και να φάει και πρόστιμο το Meta.

Επίσης ντύθηκες πολύ χρωματιστός στο γκρίζο background, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά οι δικαστές.

Πρέπει να έχεις σιχαθεί πολύ καιρό γιατί αν θυμάμαι από το 2013 έκοψαν το messenger μέσα από το app 

Μάρκο, εσύ;
Έχεις πολύ καλή μνήμη πάντως, όντως έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω το fb app και το messenger, συγγνώμη που δεν θυμόμουν ακριβώς την χρονιά, πολύ ξεχασιάρης είμαι 🤣. btw μέσα από το lite σε αφήνει να δείς και να απαντήσεις στα τελευταία μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...