Aurumnus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Noreak είπε Ο μονος λογος που επιασε το Viber στην Ελλαδα ειναι γιατι ειχε ωραια εμοτικον, gifs, θεματα, μπλιμπλικια, σκατουλακια, you name it, και αυτο προτιμησαν να χρησιμοποιουν οι γυναικες.Οποτε αναγκαστικα και οι αντρες. 3 ώρες πριν, korakios είπε βάσει δικιάς μου εμπειρίας , ούτε καν , απλά ήθελε ο κόσμος μια εφαρμογή σπιρτόζικη χωρίς να κολλά και να ρουφά την μπαταρία , υποκειμενικό βέβαια είναι , ο καθένας έχει άλλη εμπειρία Και να είναι και τσάμπα. Με το Viber, κατέστησαν άχρηστα τα SMS. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Aurumnus
csdump Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Πάντα απέφευγα κάθε εφαρμογή του fb για android. Μου φαινότανε βαριές χωρίς λόγο και δύσχρηστες. Εξάλλου σιχάθηκα οτι κόψανε το chat μέσα απο την εφαρμογή και σου επέβαλαν να κατεβάσεις το messenger. Μόνο το Lite κράτησα και αυτό σπάνια το ανοίγω.
Tetrabitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Κάνε τη δουλειά σου, τι κάθεσαι και αρνείσαι, σε απόλυσαν... Τώρα κάνεις και μήνυση μπας και αρπάξεις λεφτά, βγάζοντας τα άπλυτα, λες και θα αλλάξει κάτι. Να πληρωθείς θέλεις και να φάει και πρόστιμο το Meta. Επίσης ντύθηκες πολύ χρωματιστός στο γκρίζο background, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά οι δικαστές. 42 λεπτά πριν, csdump είπε Πάντα απέφευγα κάθε εφαρμογή του fb για android. Μου φαινότανε βαριές χωρίς λόγο και δύσχρηστες. Εξάλλου σιχάθηκα οτι κόψανε το chat μέσα απο την εφαρμογή και σου επέβαλαν να κατεβάσεις το messenger. Μόνο το Lite κράτησα και αυτό σπάνια το ανοίγω. Πρέπει να έχεις σιχαθεί πολύ καιρό γιατί αν θυμάμαι από το 2013 έκοψαν το messenger μέσα από το app 1
csdump Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Κάνε τη δουλειά σου, τι κάθεσαι και αρνείσαι, σε απόλυσαν... Τώρα κάνεις και μήνυση μπας και αρπάξεις λεφτά, βγάζοντας τα άπλυτα, λες και θα αλλάξει κάτι. Να πληρωθείς θέλεις και να φάει και πρόστιμο το Meta. Επίσης ντύθηκες πολύ χρωματιστός στο γκρίζο background, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά οι δικαστές. Πρέπει να έχεις σιχαθεί πολύ καιρό γιατί αν θυμάμαι από το 2013 έκοψαν το messenger μέσα από το app Μάρκο, εσύ; Έχεις πολύ καλή μνήμη πάντως, όντως έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω το fb app και το messenger, συγγνώμη που δεν θυμόμουν ακριβώς την χρονιά, πολύ ξεχασιάρης είμαι 🤣. btw μέσα από το lite σε αφήνει να δείς και να απαντήσεις στα τελευταία μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα